Slušate: Dodir noći

Pesma: Toše Proeski - Igra bez granica

Dodir noći
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Toše Proeski - Igra bez granica
    2. Riblja čorba - U dva ce cistaci odneti djubre
    3. Neverne Bebe - Dvoje
    4. Novi Fosili - Jos Te Volim
    5. Boris Novković - Ko sam bez tebe
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 7. jun - 1 - Dodir noći
    2. 7. jun - 2 - Dodir noći
    3. 7. jun - 3 - Dodir noći
    4. Ana Stanić - Sreda - Mojih 50
    5. 6. jun - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Obrok salata sa grilovanim kozjim sirom Obrok salata sa grilovanim kozjim sirom

    Ukusna obrok salata uvek je odličan izbor ručka.

    Čokoladne kuglice Čokoladne kuglice

    Ukusan zalogaj koji se lako priprema.

  • Zdravlje
    Aromatična voda za početak dana Aromatična voda za početak dana

    Našem telu je nakon sna potrebna hidratacija, pa se preporučuje da pre kafe, čaja ili bilo kog drugog napitka u vaš organizam unesete vodu. Ovu vodu možete aromatizovati različitim agrumima i povrćem.

    Aktivni i kod kuće: Vežbe za jačanje i oblikovanje ruku Aktivni i kod kuće: Vežbe za jačanje i oblikovanje ruku

    Pored treniranja svake regije tela, određenim treninzima možete se fokusirati na gornje ekstremitete. Ukoliko želite da poboljšate tonus, jačinu vaših ruku, oprobajte se u ovim kratkim treninzima koje možete raditi kod kuće.

  • Putovanja
    Venecija: Grad mostova Venecija: Grad mostova

    Jedna od veoma popularnih turističkih destinacija Italije je Venecija - grad mostova i kanala, maski i karnevala, veličanstvenih građevina...

    Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi

    Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.

  • Preporučujemo
    Nahranite vaše biljke namirnicama koje imate u kuhinji Nahranite vaše biljke namirnicama koje imate u kuhinji

    Ljuske iskorišćenih jaja i soc domaće kafe mogu se upotrebiti kao dodatak ishrani vaših biljaka.

    Sredstvo za čišćenje podova sa esencijalnim uljima Sredstvo za čišćenje podova sa esencijalnim uljima

    Napravite sredstvo za čišćenje podova od namirnica koje imate u svom domu i obogatite ga neodoljivim aromama esencijalnih ulja.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.46 117.28 118.10
    CHF 119.56 120.40 121.24
    USD 108.69 109.46 110.22
  • Povezani članci
  • Domaće kifle

    Ukoliko pripadate onom delu populacije koju ujutru najradije posegne za jogurtom i kiflom, zašto je ne biste napravili u domaćoj radinosti?




    03-03-2017 | 14:05 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-Olga Krig


    Sastojci:

     - 40 gr svežeg kvasca
     - 600 ml vode
     - 100 ml ulja
     - 20 gr šećera
     - 20 gr soli
     - 1 kg brašna

    Priprema: U toplu vodu izmrviti kvasac, pa dodati šećer i izmešati. Dodati malo brašna i opet izmešati. Dodati skoro svo ulje, ostaviti malo da se poulji testo na kraju, dodati so i opet izmešati. Dodati opet brašna, sad već pola mere i opet mešati. Dodavati postepeno brašno i umesiti mekano testo. Testo pouljiti i ostaviti da odstoji pokriveno krpom oko sat vremena. Nakislo testo blago premesiti i podeliti na onoliko delova koliko kifli želite. Ja sam delila na 6 jer su mi trebale velike kifle. Nauljiti podlogu, staviti lopticu, malo je rukom razvući, uhvatiti za krajeve pa napraviti valjak. I onda oklagijon razvući po širini da se dobije elipsa ili izduzen krug. Uvijati kifle od užeg dela ka širem. Treba da vam budu uske a dugačke. Poslažete u tepsiju, da izmedju ima dva prsta odstojanja izmedju svake. Premažete blago uljem i ostavite da kisnu 15 minuta, zatim uključite rernu da se ugreje na 220 stepeni. Kada su nakisle blago ih premažete mlakom vodom pa stavite da se peku oko 20 minuta, zavisno od rerne. Gotove su kad lepo porumene. Na kraju izvadite pa ih četkicom namazete sa uljem. Ostavite da odstoje 10 minuta i spremne su za punjenje.

  • Pročitajte i...
    Projara Projara

    Napravite ukusnu projaru i konzumirajte je uz domaće kiselo mleko, jogurt ili sir.

    Kajgana sa pršutom Kajgana sa pršutom

    Kaloričan doručak za ljubitelje kajgane.

    Ovsena kaša sa voćem Ovsena kaša sa voćem

    Ukusan i zdrav doručak, za početak uspešnog dana.

    Čia puding sa borovnicama Čia puding sa borovnicama

    Ukusan doručak koji se lako priprema.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: