Slušate: Muzički mix

Pesma: Eva Braun - Sasvim obican dan

Muzički mix
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Gibonni - Lazu Fotografije
    2. Eva Braun - Sasvim obican dan
    3. Massimo Savic - Sretan put
    4. Djordje Balašević - Lepa protina kći
    5. Petar Grašo - Ko nam brani
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Aleksandar Dunić - Četvrtak - Mojih 50
    2. 17. septembar - 1 - Dodir noći
    3. 17. septembar - 2 - Dodir noći
    4. 17. septembar - 3 - Dodir noći
    5. Aleksandar Dunić - Sreda - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Mekane kiflice sa kremom Mekane kiflice sa kremom

    Da li postoji neko ko ne voli kiflice sa kremom? Ako ih ranije niste pripremali, imajte na umu da je ovaj recept veoma jednostavan i da je teško da pogrešite sa njim.

    Teleći gulaš sa paprikom Teleći gulaš sa paprikom

    Recept za prave gurmane i ljubitelje kuvanih jela. Paprika ovom jelu daje posebnu aromu i sigurno će vam prijati u ovom periodu kada se lagano opraštamo od letnjih dana i ulazimo u jesen...

  • Zdravlje
    Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti? Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti?

    Tamni kolutovi ispod očiju (poznati i kao periorbitalna hiperpigmentacija) mogu se pojaviti iz više razloga - genetike, alergija, umora, dehidratacije i drugih faktora. Mada nisu opasni po zdravlje, mogu uticati na samopouzdanje. Postoje kućni i medicinski tretmani koji mogu pomoći u ublažavanju njihovog izgleda.

    Da li je bundeva voće ili povrće i koliko je zapravo zdrava? Da li je bundeva voće ili povrće i koliko je zapravo zdrava?

    Večita dilema: da li je bundeva povrće? Ali ima semenke, pa znači da je voće? A da li se bundeva razlikuje od tikve ili tikvice? Dok provodite sate pripremajući pitu ili čorbu od bundeve, ovakva pitanja lako mogu da vam padnu na pamet...

  • Putovanja
    Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu

    U poređenju desetina glavnih kruzer luka širom sveta, osiguravajuća kompanija AllClear je samo jednoj dodelila savršenih 100 poena - možete li pogoditi koja?

    Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad

    Pariz je predivan u svako doba godine, ali tokom jeseni njegov šarm posebno dolazi do izražaja. Šetnje kroz zlatno lišće, miris kiše i toplih kroasana stvaraju neponovljivu atmosferu koja ovu sezonu čini nezaboravnom. Iskoristitite zato ovaj period i posetite grad koji će vas opčiniti svojom neverovatnom energijom.

  • Preporučujemo
    Najlakši način da očistite peglu Najlakši način da očistite peglu

    Ako koristite peglu na paru, neophodno je da vodite računa, jer neadekvatna upotreba i izbegavanje čišćenja mogu da dovedu do pojave kamenca, buđi i oštećenja ploče.

    Naučite da perete veš kao profesionalac i očuvate odeću! Naučite da perete veš kao profesionalac i očuvate odeću!

    Kažu da su pravila tu da bi se kršila, ali to nikako ne važi za pranje veša. Jedna pogrešna odluka može uništiti vašu omiljenu majicu ili pantalone zauvek. Kako da garderoba što duže ostane sveža i očuvana? Pratite jednostavna pravila...

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.36 117.18 118.00
    CHF 124.70 125.58 126.46
    USD 98.64 99.34 100.03
  • Povezani članci
  • Domaće kifle

    Ukoliko pripadate onom delu populacije koju ujutru najradije posegne za jogurtom i kiflom, zašto je ne biste napravili u domaćoj radinosti?




    03-03-2017 | 14:05 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-Olga Krig


    Sastojci:

     - 40 gr svežeg kvasca
     - 600 ml vode
     - 100 ml ulja
     - 20 gr šećera
     - 20 gr soli
     - 1 kg brašna

    Priprema: U toplu vodu izmrviti kvasac, pa dodati šećer i izmešati. Dodati malo brašna i opet izmešati. Dodati skoro svo ulje, ostaviti malo da se poulji testo na kraju, dodati so i opet izmešati. Dodati opet brašna, sad već pola mere i opet mešati. Dodavati postepeno brašno i umesiti mekano testo. Testo pouljiti i ostaviti da odstoji pokriveno krpom oko sat vremena. Nakislo testo blago premesiti i podeliti na onoliko delova koliko kifli želite. Ja sam delila na 6 jer su mi trebale velike kifle. Nauljiti podlogu, staviti lopticu, malo je rukom razvući, uhvatiti za krajeve pa napraviti valjak. I onda oklagijon razvući po širini da se dobije elipsa ili izduzen krug. Uvijati kifle od užeg dela ka širem. Treba da vam budu uske a dugačke. Poslažete u tepsiju, da izmedju ima dva prsta odstojanja izmedju svake. Premažete blago uljem i ostavite da kisnu 15 minuta, zatim uključite rernu da se ugreje na 220 stepeni. Kada su nakisle blago ih premažete mlakom vodom pa stavite da se peku oko 20 minuta, zavisno od rerne. Gotove su kad lepo porumene. Na kraju izvadite pa ih četkicom namazete sa uljem. Ostavite da odstoje 10 minuta i spremne su za punjenje.

  • Pročitajte i...
    Omlet sa šunkom i sirom Omlet sa šunkom i sirom

    Predlog doručka.

    Omlet sa pršutom Omlet sa pršutom

    Napravite ukusan omlet sa pršutom.

    Projara Projara

    Napravite ukusnu projaru i konzumirajte je uz domaće kiselo mleko, jogurt ili sir.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: