-
Poslednjih 5 pesama
- Bojan Marović - Idem, Odlazim
- Djavoli - Suncan dan
- Željko Joksimović - Žena za sva vremena
- EKV - Par godina za nas
- Moby Dick - Ljubomoran
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Krompir sa slaninom i belim lukom
Pripremite danas zapečeni mladi krompir sa belim lukom i slaninom. Ovo je pravo prolećno jelo koje će uz zelenu salatu i mladi luk biti još ukusnije, a mnoge će vratiti u detinjstvo.
Pasta sa lososom
Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...
-
Zdravlje
Devet napitaka koje treba da izbegavate ako vodite računa o zdravlju
Neka pića koji mnogi od nas svakodnevno kozumiraju predstavljaju rizik za zdravlje. Možda smatramo da su neka zdravija i bolja opcija od gaziranih pića, ali neki podaci govore suprotno.
Šta tvrdi nauka: Da li je kolagen zaista najmoćniji suplement?
Poslednjih godina kolagen koristi sve veći broj ljudi, a njegovoj popularnosti dodatno doprinose poznate ličnosti i influenseri, svakodnevno promovišući ideju o njegovom čudotvornom dejstvu na nokte, kožu i kosu.
-
Putovanja
Najdinamičniji gradovi sveta: London opet na vrhu, a evo ko ga prati!
Redakcija magazina Time Out donosi pregled najuspešnijih urbanih sredina na osnovu opsežnog istraživanja IESE Cities in Motion indeksa.
Ova udaljena italijanska regija biće domaćin „najčarobnije žurke na svetu“ ove godine
Detour Discotheque je do sada organizovao spektakularne žurke na vrhovima planina i udaljenim ostrvima, a sada stiže u Apuliju!
-
Preporučujemo
Pet biljaka za prelepo prolećno dvorište bez mnogo održavanja
Proleće je pravo vreme da udahnete novi život svom dvorištu – bilo da raspolažete prostranim vrtom ili malim zelenim kutkom. Sadnja biljaka koje ne zahtevaju previše nege odličan je način da oplemenite prostor bez dodatnog opterećenja. Donosimo vam pet idealnih biljaka koje će uneti boju, miris i eleganciju u vaše dvorište, a pritom ne traže mnogo pažnje.
Efikasna rešenja za uklanjanje neprijatnih mirisa u frižideru
Sigurno ste se bar nekad susreli sa neprijatnim mirisima koji dolaze iz frižidera. Čak iako ste prečistili sve i izbacili hranu, moguće je da je frižider zadržao neprijatan miris. Iapk moguće je rešiti se neprijatnih mirisa u frižideru i kanti koristeći prirodne metode koje će vaš dom ispuniti prijatnim mirisom.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.37 117.19 118.01 CHF 124.22 125.10 125.97 USD 102.31 103.04 103.76
-
Da li biste pojeli ovakve obroke?
Posetu restoranu obično vezujemo za ukusne obroke, ali nekada je serviranje hrane upravo ono što nas može iznenaditi. Pogledajte neka od najsmešnijih načina serviranja hrane koja su zabeležena širom sveta.
24-05-2021 | 13:32 | Autor/Izvor: Naxi media-Funny Life YouTube
Foto: Bigstock-Alessandro Biascioli
Ukoliko poručite koktel naziva "Bathtub", nemojte se iznenaditi ukoliko bude serviran u maloj kadi uz gumenu patkicu. Da li ste znali da "Cezar" salatu možete dobiti i na improvizovnom drvcetu, a suši obrok u kutiji za iPhone?A kako biste reagovali kada bi vam slatki čokoladni zalogaj bio serviran na rogovima jelena?
U nastavku pogledajte celu kombilaciju koja je postavljena na "Funny Life" YouTube kanalu.
-
Pročitajte i...
Skriveni dragulj Škotske na prodaju: Ovo ostrvo je jeftinije od stana u Glazgovu
Čitavo škotsko ostrvo stavljeno je na prodaju po ceni od 350.000 funti – što je jeftinije od trosobnog stana u Glazgovu.
Neobično jaje s farme prodato za 420 funti – evo zašto je posebno
Jedno neobično, savršeno okruglo jaje, opisano kao „jedno od milijardu“, pronađeno na farmi u Devonu, prodato je na aukciji za čak 420 funti.
Najopasniji sir na svetu nekada je bio najveći specijalitet
U Ginisovoj knjizi rekorda, sir "casu marzu", kako se naziva na sardinijskom dijalektu, 2009. proglašen je za najopasniji na svetu, a njegova proizvodnja je davno zabranjena. Ipak, on se i danas može pronaći, a oni koji su ga probali tvrde da ima izuzetan i neosporno autentičan ukus.
Najbolji sendvič na svetu dolazi iz Pariza – šunka, puter i hrskavi baget!
Časopis Time Out proglasio je sendvič sa šunkom i puterom iz pariskog bistroa Le Petit Vendôme za najbolji sendvič na svetu.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: