Slušate: Vikend uz Naxi

Pesma: Zdravko Čolić - Tvoje oči

Vikend uz Naxi
Naxi Radio
 • Poslednjih 5 pesama
  1. Bijelo dugme - Dozivjeti Stotu
  2. Zdravko Čolić - Tvoje oči
  3. Zdravko Čolić - Zagrli me
  4. Aleksandra Kovač - Poljubi Me
  5. Aleksandra Kovač - Da te volim
 • Beograd Uzivo
 • Delta city
 • Propuštene emisije
  Ostale emisije
  1. Igor Todorović - Petak - Mojih 50
  2. 25. februar - 1 - Dodir noći
  3. 25. februar - 2 - Dodir noći
  4. 25. februar - 3 - Dodir noći
  5. Igor Todorović - Četvrtak - Mojih 50
 • Preporučujemo
  Brze kuglice od suvog voća Brze kuglice od suvog voća

  Ukusne kugloce koje se pripremaju bez pečenja.

  Pašteta od bele ribe Pašteta od bele ribe

  Napravite domaću riblju paštetu.

 • Naxi aplikacija radio 2
 • Kuća
  Dubinsko čišćenje doma Dubinsko čišćenje doma

  Iako svakodnevno, jednom nedeljno ili u zavisnosti od potreba pribegavamo čišćenju doma, postoje neki elementi čišćenja koje nije potrebno raditi tokom kraćih vremenskih perioda, ali je svakako nužno makar jednom ili dva puta godišnje.

  Vaša deca će biti oduševljena: Napravite sami Vaša deca će biti oduševljena: Napravite sami

  Igra je od neizmernog značaja za pravilan razvoj deteta. Iako igračke uglavnom kupujemo, uvek se možemo oprobati u pravljenju kućica, raketa koje će učiniti da deca izmaštaju neke druge svetove i prepuste se igri unutar njihovih soba.

 • Kursna lista
  Kupovni Srednji Prodajni
  EUR 116.75 117.58 118.40
  CHF 106.03 106.78 107.53
  USD 96.05 96.73 97.41
 • Povezani članci
 • Cvet uspeha za ženu zmaja: Upoznajte se sa radom Gordane Đurđević

  U iščekivanju ovogodišnje dodele prestižne nagrade za žensko preduzetništvo Cvet uspeha za ženu zmaja, u organizaciji Udruženja poslovnih žena Srbije, biće predstavljeno pet dosadašnjih dobitnica. Kako navode iz organizacije, izbor nije bio lak, jer svaka od 134 dosadašnje zmajice zaslužuje da se od njoj piše, ipak izabrano je nekoliko primera kako se vrednim i upornim radom može postići mnogo.
  27-10-2020 | 15:36 | Autor/Izvor: Naxi media-ambrela tim-Udruženje poslovnih žena Srbije PR

  Foto: Bigstock- howtogoto

   

  Gordana Đurđević, po obrazovanju diplomirana ekonomistkinja, suvlasnica je i direktorka preduzeća „Slovo“. Nakon završenog Ekonomskog fakulteta u Beogradu zaposlila se u Slovolivnici, preduzeću starom vek i po, sa isto toliko starom tehnologijom. Osnovano je davne 1831. godine, kao livnica slova prve državne štamparije i bilo je jedina firma koja se bavila ovom delatnošću u našoj zemlji. U Slovolivnici je jedan od zaposlenih bio i Anastas Jovanović, prvi srpski fotograf i litograf.  (Foto: ambrela tim-Udruženje poslovnih žena Srbije PR-Cvet uspeha za ženu zmaja)

  Tokom Gordaninog napredovanja, firma je doživljavala amplitude u poslovanju. Tražnja za livenim slovima se ugasila, livnica slova je postala livnica kalajne legure. U tom periodu Gordana je bila direktorka livnice koja je bila i najveći proizvođač kalajne legure u Srbiji. Međutim, tražnja se i za ovim proizvodom gasila.

  Doneta je odluka da se proizvodnja diversifikuje, da se uvedu nove tehnologije, i da firma postane Kuća kreativnog dizajna u oblastima arhitektonskog, industrijskog i promotivnog obeležavanja, pružajući pun servis usluga, od dizajna, projektovanja, proizvodnje, do montaže proizvoda.

  Danas su reference ove kompanije hoteli „Falkensteiner”, „Crowne Plaza“, „Radisson Blu“, Ministarstvo spoljnih poslova Republike Srbije, Narodna banka Srbije, ambasade mnogih zemalja u Srbiji...

  Preduzeće je i najveći proizvođač emajliranih natpisa u regionu – reč je o tablama sa nazivima ulica, trgova, naseljenih mesta i kućnim brojevima. Firma poseduje sertifikate akreditovanog instituta za dug vek trajanja tabli (trajnost više od 20 godina), a uveden je i ISO standard 9001:2008, sertifikovan od strane Vojne kontrole kvaliteta. Takođe, uvedeni su i standardi OHSAS 18001:2007 i ISO 14001:2004. Proizvode markirače za obeležavanje na svim vrstama podloga, a poseduju i ovlašćenje MUP-a za izradu pečata i štambilja sa državnim grbom, što govori o pouzdanosti proizvodnog procesa i isporuke ovih delikatnih proizvoda.

  Danas je „Slovo” izvozno orijentisano i može se pohvaliti izlaskom na zapadnoevropsko tržište kao i saradnjom sa multinacionalnim kompanijama, a 47% godišnje realizacije se ostavaruje izvozom u Švajcarsku i Nemačku.

  Gordana Đurđević je višegodišnja članica Udruženja poslovnih žena Srbije i predsednica Odbora za javno zagovaranje. Pored prizanja „Cvet uspeha za ženu zmaja“, nagrađena je i priznanjem „Planeta Biznis“ za značajan doprinos razvoju preduzetništva u Srbiji, zatim priznanjem „Stvaratelji za stoljeća“ i dr.

 • Pročitajte i...
  Svetlana Miljković: Vlasnica kompanije u čijim proizvodima uživa cela Evropa Svetlana Miljković: Vlasnica kompanije u čijim proizvodima uživa cela Evropa

  Povodom ovogodišnje dodele prestižne nagrade za žensko preduzetništvo Cvet uspeha za ženu zmaja, u organizaciji Udruženja poslovnih žena Srbije, predstavlja se pet dosadašnjih dobitnica. Kako navode iz organizacije, izbor nije bio lak, jer svaka od 134 dosadašnje zmajice zaslužuje da se od njoj piše, ipak izabrano je nekoliko primera kako se vrednim i upornim radom može postići mnogo.

  Ljiljana Matković, žena zmajica Ljiljana Matković, žena zmajica

  Povodom ovogodišnje dodele prestižne nagrade za žensko preduzetništvo Cvet uspeha za ženu zmaja, u organizaciji Udruženja poslovnih žena Srbije, predstavlja se pet dosadašnjih dobitnica. Kako navode iz organizacije, izbor nije bio lak, jer svaka od 134 dosadašnje zmajice zaslužuje da se od njoj piše, ipak izabrano je nekoliko primera kako se vrednim i upornim radom može postići mnogo.

  Izbor najboljih preduzetnica u Srbiji Izbor najboljih preduzetnica u Srbiji

  Udruženje poslovnih žena Srbije će večeras u 21 čas po četrnaesti put dodeliti nagradu Cvet uspeha za ženu zmaja najboljim preduzetnicama u Srbiji.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: