Slušate: Vikend uz Naxi

Pesma: Aleksandra Kovač - Poljubi Me

Vikend uz Naxi
Naxi Radio
 • Poslednjih 5 pesama
  1. Aleksandra Kovač - Poljubi Me
  2. Aleksandra Kovač - Da te volim
  3. Tony Cetinski - Od Milion Zena
  4. Tony Cetinski - Čovjek od leda
  5. Laki Pingvini - Ne, nisam tvoj heroj
 • Beograd Uzivo
 • Delta city
 • Propuštene emisije
  Ostale emisije
  1. Igor Todorović - Petak - Mojih 50
  2. 25. februar - 1 - Dodir noći
  3. 25. februar - 2 - Dodir noći
  4. 25. februar - 3 - Dodir noći
  5. Igor Todorović - Četvrtak - Mojih 50
 • Preporučujemo
  Brze kuglice od suvog voća Brze kuglice od suvog voća

  Ukusne kugloce koje se pripremaju bez pečenja.

  Pašteta od bele ribe Pašteta od bele ribe

  Napravite domaću riblju paštetu.

 • Naxi aplikacija radio 2
 • Kuća
  Dubinsko čišćenje doma Dubinsko čišćenje doma

  Iako svakodnevno, jednom nedeljno ili u zavisnosti od potreba pribegavamo čišćenju doma, postoje neki elementi čišćenja koje nije potrebno raditi tokom kraćih vremenskih perioda, ali je svakako nužno makar jednom ili dva puta godišnje.

  Vaša deca će biti oduševljena: Napravite sami Vaša deca će biti oduševljena: Napravite sami

  Igra je od neizmernog značaja za pravilan razvoj deteta. Iako igračke uglavnom kupujemo, uvek se možemo oprobati u pravljenju kućica, raketa koje će učiniti da deca izmaštaju neke druge svetove i prepuste se igri unutar njihovih soba.

 • Kursna lista
  Kupovni Srednji Prodajni
  EUR 116.75 117.58 118.40
  CHF 106.03 106.78 107.53
  USD 96.05 96.73 97.41
 • Povezani članci
 • Svetlana Miljković: Vlasnica kompanije u čijim proizvodima uživa cela Evropa

  Povodom ovogodišnje dodele prestižne nagrade za žensko preduzetništvo Cvet uspeha za ženu zmaja, u organizaciji Udruženja poslovnih žena Srbije, predstavlja se pet dosadašnjih dobitnica. Kako navode iz organizacije, izbor nije bio lak, jer svaka od 134 dosadašnje zmajice zaslužuje da se od njoj piše, ipak izabrano je nekoliko primera kako se vrednim i upornim radom može postići mnogo.
  28-10-2020 | 12:35 | Autor/Izvor: Naxi media-ambrela tim-Udruženje poslovnih žena Srbije PR

  Foto: Bigstock-Khakimullin

   

  Pre nego što se otisnula u preduzetničke vode, Svetlana Miljković, diplomirana ekonomistkinja, radila je u službi računovodstva u ZZ Kopaoničanka Brus. Međutim, poslovne prilike 1990-ih godina su bile takve da je plata koju je primala u dinarima za vreme inflacije gubila svaku vrednost. Rešenje za tadašnju situaciju je pronašla u privatnom biznisu.


  (Foto: ambrela tim-Udruženje poslovnih žena Srbije PR-Cvet uspeha za ženu zmaja)


  Potencijal za razvoj uvidela je upravo u mestu u kome živi, na obroncima planine Kopaonik, u Brusu, koji je planinsko mesto pogodno za razvoj proizvodnje i preradu voća i povrća. Uz veliku podršku porodice 1997. godine pokreće preduzeće „Sweet home“. Počela je sa jednom malom plantažom voća, tradicionalno, porodično, lojalno i odgovorno, i od tada do danas svoje poslovanje bazira upravo na ovim vrednostima. Godinama su plantaže voća rasle, a kopaonička klima je pogodovala izuzetnom kvalitetu voća koje uzgaja. Poslovanje je potpuno integrisano, primenjuju se najmodernije mere za bezbednost i kvalitet voća, poseduju IES i HACCP standarde i, kao porodična firma, nastoje da zaposlenima i kooperantima omoguće apsolutno bezbedne uslove za rad, poštujući sve zakonske regulative.

  Kompanija je celokupnom proizvodnjom 98 odsto izvozno orijentisana ka zemljama zapadne Evrope i Severne Amerike (Belgija, Francuska, Holandija, Nemačka, Švajcarska, Italija, Austrija, Mađarska, Hrvatska, Češka, Poljska, Kanada, USA). Prerada voća se vrši u savremenoj hladnjači kapaciteta 1.100 tona, a „Sweet home“ je danas jedan od najvećih izvoznika zamrznutog voća iz Srbije.

  Zbog tradicionalnih vrednosti koje neguju, a zahvaljujući iskustvu i znanju koje poseduju, kao i najsavremenijoj opremi i najslađem voću sa plantaža sunčanih padina Kopaonika, ova kompanija proizvodi i kvalitetne tradicionalne srpske proizvode – domaći ajvar i pekmeze. Pripremaju ih po receptima koji su samo njima znani, potpuno ručno, isključivo od najkvalitetnijih crvenih paprika, specijalno uzgajanih na obalama reke Morave i pažljivo gajenog, ručno branog, zrelog voća iz njihovih voćnjaka.

  Preduzeće „Sweet Home“ je dobitnik priznanja Kreativnog biznis inovacionog inkubatora – za učešće i saradnju na izradi inovacionih planova, priznanje „Stvaratelji za stoljeća“, kao i priznanje za bonitet Company Wall, a Svetlana je dobila prestižnu nagradu za žensko preduzetništvo „Cvet uspeha za ženu zmaja“ u kategoriji „najevropskija ženska firma“ .

 • Pročitajte i...
  Ljiljana Matković, žena zmajica Ljiljana Matković, žena zmajica

  Povodom ovogodišnje dodele prestižne nagrade za žensko preduzetništvo Cvet uspeha za ženu zmaja, u organizaciji Udruženja poslovnih žena Srbije, predstavlja se pet dosadašnjih dobitnica. Kako navode iz organizacije, izbor nije bio lak, jer svaka od 134 dosadašnje zmajice zaslužuje da se od njoj piše, ipak izabrano je nekoliko primera kako se vrednim i upornim radom može postići mnogo.

  Izbor najboljih preduzetnica u Srbiji Izbor najboljih preduzetnica u Srbiji

  Udruženje poslovnih žena Srbije će večeras u 21 čas po četrnaesti put dodeliti nagradu Cvet uspeha za ženu zmaja najboljim preduzetnicama u Srbiji.

  Cvet uspeha za ženu zmaja: Upoznajte se sa radom Gordane Đurđević Cvet uspeha za ženu zmaja: Upoznajte se sa radom Gordane Đurđević

  U iščekivanju ovogodišnje dodele prestižne nagrade za žensko preduzetništvo Cvet uspeha za ženu zmaja, u organizaciji Udruženja poslovnih žena Srbije, biće predstavljeno pet dosadašnjih dobitnica. Kako navode iz organizacije, izbor nije bio lak, jer svaka od 134 dosadašnje zmajice zaslužuje da se od njoj piše, ipak izabrano je nekoliko primera kako se vrednim i upornim radom može postići mnogo.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: