-
Poslednjih 5 pesama
- Željko Joksimović - Zaboravljaš
- Vampiri - Ona i ja
- Riblja čorba - Kada padne noć
- Magazin - S druge strane mjeseca
- Laki Pingvini - Šizika
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Gulaš sa paprikama i mesom
Pravi gurmani nikako neće moći da odole ovom savršenom, aromatičnom jelu.
Kokos kuglice sa malinama
Recept je toliko jednostavan, pa ove kuglice uvek možete pripremati sa decom i prijateljima...
-
Zdravlje
Melatonin iz prirode: Najbolje namirnice za miran san
Melatonin je hormon ključan za regulaciju sna. Proizvodi ga epifiza u mozgu, a njegovi nivoi prirodno rastu nakon zalaska sunca i opadaju s dolaskom dana. Istraživanja pokazuju da povećan unos melatonina putem ishrane može poboljšati kvalitet sna.
Ultra-prerađena hrana može da sabotira mršavljenje, čak i kada se zdravo hranite!
Ultra-prerađena hrana (UPF) već ima lošu reputaciju, a nova studija pokazuje da čak i njene „zdravije“ varijante mogu ozbiljno narušiti napore u mršavljenju.
-
-
Putovanja
Nepal omogućio besplatan uspon na skoro 100 planina, a evo i zašto
Planinarenje po Himalajima jeste ozbiljan hobi i ujedno ozbiljan trošak, ali vlada Nepala je nedavno saopštila uzbudljivu vest: naredne dve godine čak 97 planina biće dostupne za besplatan uspon. Prava planinarska prilika!
Pet najboljih gradova za digitalne nomade u 2025. godini
Život digitalnog nomada može biti izuzetno ispunjavajući, naravno, ako se pravilno organizuje. Prava i etička opcija smeštaja, fleksibilni radni prostori, prilika da se izgradi nova zajednica i sloboda da se svet istražuje sopstvenim tempom i sve to čini ovaj stil života sve privlačnijim.
-
Preporučujemo
Zašto ne bi trebalo da okrećemo čaše naopako nakon pranja?
Mnogi ne obraćaju pažnju na način odlaganja čaša nakon pranja, ali stručnjaci upozoravaju da ih nikada ne treba stavljati naopako. Iako se često čini praktičnim jer čaše brže osuše, to može ozbiljno da ugrozi njihov kvalitet i dugovečnost.
Koliko često bi zapravo trebalo da peremo kuhinjske krpe?
Kuhinjske krpe se ne koriste samo za sudove – često njima brišemo ruke, radne površine, pa čak i ostatke hrane. Nakon toga ih obično zgužvamo i ostavimo da vise preko stolice, radijatora ili na nekom uglu radne ploče. Ali koliko često ih zaista operemo?
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.35 117.17 117.99 CHF 123.66 124.53 125.41 USD 99.98 100.68 101.39
-
Čokoladni tris
Zalogaj koji će vas osvežiti u bilo koje doba.
04-04-2016 | 14:05 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto/ nata_vkusidey
Sastojci:- 1,5 kašičica gustina,
- kašičica kakaa,
- kesica pudinga od vanile,
- 250 ml slatke pavlake,
- litar mleka,
- 150 g šećera,
- zrela bananaPriprema: Umutite slatku pavlaku u čvrsti šlag. Pomešajte gustin i kakao sa 75 g šećera, pa kuvajte u pola litre mleka. Od ostatka šećera i mleka skuvajte puding te ostavite da se ohladi. Stavite u blender zgnječenu bananu i puding te mešajte dok ne dobijete glatku smesu. Čaše do trećine napunite pudingom od čokolade, dopunite pudingom od vanile s bananom te dovršite šlagom. Ukrasite narendanom čokoladom.
-
Pročitajte i...
Savršena čokoladna torta
Gotovo da ne postoji osoba koja ne voli savršeno kremastu, čokoladnu tortu koja se jednostavno topi u ustima. Ovakvoj jednoj poslastici nije neophodan poseban opis, dovoljno je samo da se uputite u kuhinju, pratite recept i konačno uživate u ovoj čokoladnoj rapsodiji...
Torta sa keksom i bananama
Pomešajte keks i banane i nećete napraviti grešku ako pripremate poslasticu koja bi trebalo da oduševi decu.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: