 
                    
                
                                
            Čoko moko torta sa kupovnim korama
Deci je ovo jedna od omiljenih poslastica, a sprema se izuzetno brzo i lako.
21-03-2024
|11:16
|Autor / Izvor: Naxi media
 
                                                            Sastojci:
    
                                                                                                                                                                            
                                                                                
                                                                                
                                                                            
1 pakovanje kupovnih kora
3 kisele pavlake od 20% 
300g mlevenog keksa
250g šećera u prahu
500ml slatke pavlake
500ml čokoladnog mleka
3 kesice šlaga    
                                                                                                                                                                            
                                                                                
                                                                                
                                                                                                                                                                                                                                                        
                                                                                
                                                                                
                                                                            
Priprema:
    
                                                                                                                                                                            
                                                                                
                                                                                
                                                                            
U činiju sipati kiselu pavlaku, šecćer u prahu i mleveni keks, zatim sjediniti. U dublji sud sipati slatku pavlaku pa umutiti da postane gusta.
Čokoladno mleko podeliti u tri dela (jer koristite tri kore). Koru naliti sa čokoladnim mlekom, naneti fil sa plazmom i preko, pa umućenu slatku pavlaku. Tako filovati sve do kraja. Ohladiti u frižideru.
PRIJATNO!
 
                 
                 
             
     
                 
             
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                    
                 
                    
                 
                     
                 
                 
                     
                                             
                        
                     
                        
                    