Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Haustor - Ena

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Haustor - Ena
    2. Rodja Raicevic - U Tebe Sam Zaljubljen
    3. Josipa Lisac - Na na
    4. S.A.R.S. - Lutka
    5. Toše Proeski - Da l' si sretnija
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 12. avgust - 1 - Dodir noći
    2. 12. avgust - 2 - Dodir noći
    3. 12. avgust - 3 - Dodir noći
    4. Gale Kerber - Utorak - Mojih 50
    5. 11. avgust - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Čizkejk sa limunom Čizkejk sa limunom

    Nepečeni, kremast i sa osvežavajućom notom limuna, čizkejk sa limunom savršen je za tople dane, porodična okupljanja ili onda kada nam se jede nešto slatko, ali lagano...

    Salata sa junetinom i cveklom Salata sa junetinom i cveklom

    Lagano, zdravo i ukusno, ova salata kombinuje svežinu, pun ukus junetine i blagu slatkoću cvekle u jednom izbalansiranom jelu.

  • Zdravlje
    Odlazak na spavanje u nasumično vreme može da šteti vašem zdravlju Odlazak na spavanje u nasumično vreme može da šteti vašem zdravlju

    Godinama slušamo savet da je za zdravlje važno spavati osam sati, ali nova velika analiza sugeriše da je vreme odlaska na spavanje možda važnije od dužine sna.

    Najbolja hrana za lepu i negovanu kožu! Najbolja hrana za lepu i negovanu kožu!

    Ono što jedete može značajno uticati na izgled i osećaj vaše kože, kao i na učestalost određenih kožnih problema. Australijska istraživanja pokazala su da ishrana s niskim glikemijskim indeksom (GI) može da smanji simptome akni i poboljšati kvalitet kože. Savete o ishrani donosi dijetetičarka dr Džoana Mekmilan.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Vintgar klisura: Neka vas lepote Slovenije očaraju ovog leta Vintgar klisura: Neka vas lepote Slovenije očaraju ovog leta

    Najlepše je kada leto, lepo vreme i dane odmora možemo maksimalno da iskoristimo. To znači da ne treba da svedemo svoje putovanje samo na klasično letovanje i boravak na plaži. Ako nam uslovi dozvoljavaju, idealno bi bilo da posetimo i neku interesantnu destinaciju. Jedna takva destinacija, koja nam je blizu, je prelepi Vintgar u Sloveniji.

    Ova evropska zemlja je proglašena najsmešnijom na svetu! Ova evropska zemlja je proglašena najsmešnijom na svetu!

    Imate britak um ili ste majstor ironije? Znate šta je dobar fazon i imate toliko osećaja za tajming da nasmejete čak i najtvrdokornijeg "tata-viceva" ljubitelja? Onda ste verovatno duhovita osoba.

  • Preporučujemo
    Kako da skladištimo beli luk, a da nam potraje i do šest meseci? Kako da skladištimo beli luk, a da nam potraje i do šest meseci?

    Ako ste ove godine uzgajili ili kupili veću količinu belog luka i pitate se kako da ga sačuvate da traje što duže imajte naa umu da je rešenje veoma jednostavno: pravilno skladištenje u kartonskoj kutiji obloženoj novinama može produžiti njegov vek i do šest meseci.

    Da li ste znali da je aktivni ugalj jedno od najmoćnijih sredstava za čišćenje? Da li ste znali da je aktivni ugalj jedno od najmoćnijih sredstava za čišćenje?

    Iako možda deluje neobično, aktivni ugalj je izuzetno efikasan u uklanjanju prljavštine, vlage i neprijatnih mirisa. Za razliku od običnog uglja, njegova porozna struktura omogućava mu da apsorbuje toksine, ulja i vlagu, što ga čini odličnim prirodnim sredstvom za čišćenje.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.35 117.17 117.99
    CHF 123.41 124.28 125.15
    USD 99.57 100.28 100.98
  • Povezani članci
  • Čizkejk sa limunom

    Nepečeni, kremast i sa osvežavajućom notom limuna, čizkejk sa limunom savršen je za tople dane, porodična okupljanja ili onda kada nam se jede nešto slatko, ali lagano...




    13-08-2025 | 12:32 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, mizina


    Sastojci:


    Za koru:

    200 g mlevenog keksa (plazma ili digestive)

    100 g putera (istopljenog)

    1 kašika šećera (po želji)


    Za fil:

    400 g krem sira (npr. ABC ili Philadelphia)

    200 ml slatke pavlake (umucene u šlag)

    100 g šećera u prahu

    Sok i korica 1 većeg limuna (ili 2 manja)

    1 kesica želatina ili 1 kašika želatina u prahu (plus 4 kašike vode)

    Priprema:

    U posudi pomešajte mleveni keks, šećer i istopljeni puter. Dobro sjedinite i utisnite u kalup prečnika 20–24 cm obložen papirom za pečenje. Ohladite u frižideru dok pripremate fil. U drugoj posudi umutite krem sir sa šećerom u prahu, sokom i rendanom koricom limuna. Dodajte prethodno umućenu slatku pavlaku i lagano sjedinite. Rastopite želatin u hladnoj vodi i ostavite da nabubri (oko 5 minuta), zatim ga lagano zagrejte (ne sme da provri) dok se potpuno ne rastvori. Kada se prohladi, umešajte ga u fil. Sipajte fil preko ohlađene kore, poravnajte i ostavite u frižideru da se stegne najmanje 4–6 sati, idealno preko noći.

    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Tunjevina Najukusnija salata sa tunjevinom

    Niko ne voli da provodi vreme pored šporeta tokom letnjih dana. Zato vam predstavljamo zdravu i hranljivu salatu za čiju pripremu vam je potrebno svega desetak minuta.

    Rolovane tikvice sa slaninom Rolovane tikvice sa slaninom

    Recept je idealan za ljude koji vole kombinaciju neutralnih i zdraviih namirnica sa neodoljivom slaninom, ali i za one koji nemaju mnogo vremena za pripremu obroka.

    Onion Rings Onion Rings

    Ako volite grickalice koje su i hrskave i aromatične, onion rings (kolutovi luka) su savršen izbor. Jednostavni su za pripremu, a idealni kao prilog uz burger, pivo ili kao samostalna užina.

    Bolonjeze Bolonjeze kao iz restorana!

    Najveći broj ljudi verovatno misli da zna kako se priprema ovo tradicionalno italijansko jelo. Međutim, mnogi se iznenade kada ga pripreme i shvate da ukus ipak ne može da se poredi sa onim iz restorana i obično se pitaju gde su pogrešili. Zato zapamtite da postoje izvesni trikovi poput dugog dinstanja na srednjoj vatri, dodavanja kašike mleka na kraju dinstanja, ali i dodavanja izvesnih (neobičnih sastojaka) koji će poboljšati ukus ovog jela i dati mu pravi "šmek".

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: