Brzi pasulj sa bukovačama!

Ova kombinacija ukusa je jako interesantna, a oni koji su probali ovo jelo tvrde da ih je zaista iznenadilo i oduševilo.

07-10-2024

|

11:07

|

Autor / Izvor: Naxi media

Sastojci:

200 g belog pasulja (kuvanog ili iz konzerve)
200 g crvenog pasulja (kuvanog ili iz konzerve)
200 g bukovača
200 g šampinjona
1 glavica crnog luka
3 čena belog luka
pasirani paradajz
1 kašičica aleve paprike
1 lovorov list
So i biber po ukusu
Maslinovo ulje

Priprema:

U tiganju na malo maslinovog ulja propržite sitno seckani crni luk. Dodajte pečurke, sitno iseckan beli luk, i propržite dok pečurke ne puste vodu i ne omekšaju.

Ubacite kuvani pasulj ili pasulj iz konzerve ako želite izuzetno brz ručak, alevu papriku, pasirani paradajz, lovorov list, so i biber po ukusu. Po potrebi dodajte malo vode.

Kuvajte još 10-ak minuta na srednjoj vatri, uz povremeno mešanje. Sklonite s vatre i ostavite da se malo prohladi pre serviranja.


PRIJATNO!