-
Poslednjih 5 pesama
- Željko Joksimović - Crnokosa
- Zdravko Čolić - Madjarica
- Oliver Dragojević - Vjeruj mi
- Boris Rezak - Vjeruj Mi Na Rijec
- Djavoli - Suncan dan
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoŠarena pita od povrća i jaja
Donosimo vam recept za jelo sa jajima koje se izuzetno brzo priprema i istovremeno je jako zdravo.
-
ZdravljeSaveti za dobar san: Izbegavajte uspavljivanje pored televizora
Stručnjak za spavanje Trevor Cooke upozorava da veštačko svetlo sa TV ekrana može da poremeti prirodni ciklus spavanja i buđenja vašeg tela.
Poboljšajte funkciju štitne žlezde dodavanjem 5 esencijalnih nutrijenata vašoj ishraniPrema rečima nutricionistkinje Lovneet Batre, „Uravnotežena ishrana je važna za održavanje zdravih funkcija štitne žlezde“.
-
PutovanjaKoje zemlje su za mlade ljude najsrećnije? Srbija je zauzela visoko mesto
Nedavno je objavljena lista najsrećnijih zemalja sveta za 2024. godinu. Interesantno je to što ova lista izgleda veoma zanimljivo jer obauhvata isključivo impresije mladih ljudi starosti do 30 godina...
Lista "najspokojnijih destinacija" koje možete da posetiteBritanska osiguravajuća kuća MoneySuperMarket formirala je listu najmirnijih gradova na svetu tako što je kreirala "indeks mira" za otkrivanje destinacija sa najviše i najmanje opuštajućih mesta.
-
PreporučujemoBlistavo i čisto stakleno posuđe uz pomoć jednog trika
Održavanje staklenog posuđa bez mrlja od sušenja može da bude izazov, ali postoji jednostavan trik koji će osigurati besprekoran sjaj.
Pirinač u kupatilu: Neobičan trik za višestruku koristVećina ljudi drži pirinač u kuhinji, ali da li ste znali da ga držanje u kupatilu može biti iznenađujuće korisno?
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 118.72 119.56 120.39 USD 107.50 108.26 109.02
-
Bistra pileća supa
Ukusna pileća supa, okrepiće vas na niskim temperaturama.
24-01-2022 | 13:05 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-etorres69
Sastojci:
- 400 g pilećeg mesa
- 3 srednje šargarepe
- 1 bela šargarepa
- glavica crnog luka
- malo peršuna
- so
- suvi biljni začin
- 1 kašičica mlevenog bibera
- 400 g domaćih rezanaca
Priprema: Pileće meso kuvati sa celom šargarepom i zapečenim kolutovina luka. Kada je skuvano, procediti vodu, šargarepe iseći na krupnije delove. Dodati iseckan peršun, biber i ostale začine po ukusu. Dodati rezance. Supu kuvati 10-15 minuta, na smanjenoj temperaturi. Jesti toplo. -
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: