-
Poslednjih 5 pesama
- Boris Rezak - Pokora
- Kaliopi - Kofer ljubavi
- Plavi orkestar - Ako su to samo bile laži
- Idoli - Devojko mala
- Aleksandra Radović - Bivši dragi
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoOmiljeni kolač: Trileće
Za ljubitelje sočnih i starinskih kolača donosimo recept koji će vas oduševiti.
Popularne kupus kifleKupus kifle zapravo ne sadrže kupus kao glavni sastojak, a ime su dobile isključivo zbog svog izgleda.
-
ZdravljeKorisni saveti za prevenciju visokog pritiska
Veća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.
Šest simptoma koji ukazuju na nedostatak proteinaProteini su veoma važni za celokupno funkcionisanje organizma, a mnogima od nas nisu poznati simptomi koji ukazuju na njihov nedostatak.
-
PutovanjaPlaniramo letovanje: Tri ostrva u Grčkoj koja možete da posetite
U Grčkoj, Mediteranskom dragulju, leže brojna ostrva koja očaravaju svojom raznolikošću i lepotom. Tri ostrva koja se ističu po svojoj jedinstvenosti, a nisu toliko tolika isforsirana mogu da posluže kao ideja za letovanje ove godine.
Letujete u hotelu? Ovo su nepristojne navike kojih odmah treba da se osloboditeNajverovatnije ste i sami svesni da neke navike nije dobro negovati ako ste na putovanju, a posebno ako gostujete u hotelu.
-
PreporučujemoZašto nije dobro da držimo jaja u vratima frižidera?
Jaja najčešće držimo na polici pri vratima frižidera. To je sasvim prihvatljivo, ako ih redovno koristimo, ali ako nemamo običaj da svakodnevno pripremamo jaja, ovo nije baš najbolja opcija.
Jednostavni saveti za sezonsko sređivanje garderoberaSa promenom vemena prirodno se javlja potreba svakog od nas za sređivanjem. Kada dođe proleće ovo se odnosi na generalno sređivanje kuće, ali i na sređivanje garderobera, odlaganje zimske odeće i odeće koju više nećemo nositi.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.33 117.15 117.97 CHF 120.42 121.27 122.12 USD 109.33 110.10 110.87
-
BigPizza Vam donosi ukuse Italije
Sicilia, Toscana i Milano na vašem stolu.
27-10-2015 | 11:20 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: BigPizza promo
Kao što smo već navikli BigPizza, jedan od najvećih i najbrže rastućih QSR (Quick Service Restaurants) lanaca u Srbiji, svoje kupce ponovo je iznenadila novim proizvodima. Ovog puta BigPizza Vam donosi ukuse sicilijanskog ostrva, toskanskih brda i evropske prestonice mode Milana. Reč je o posebnim Italiana pizzama napravljenim u kombinaciji tankog hrskavog testa i vrhunskih sastojaka.
Nova Italiana Sicilia kreirana je od najfinije šunke, mozzarelle, svežih pečuraka i pelata, a puniji ukus i posebnu notu daju joj zelene masline. Napravljena na tankom i hrskavom testu od najfinijeg brašna tipa "00" ova pizza na Vaš sto donosi ukuse najšarmantnijeg italijnaskog ostrva.
Lagani miks najkvalitetnije pršute, mozzarelle, cherry paradajza, začinjen rukolom na tankom i hrskavom testu, Italiana Toscana Vam donosi duh jedne od najšarmantnijih italijanskih regija poznatoj po najkvalitetnojoj hrani.
Za ljubitelje pikantijeg ukusa BigPizza je pripremila i Italiana Milano pizzu sačinjenu od kombinacije Milano salame, mozzarelle i pelata.
BigPizza je domaći brend poznat po velikom izboru pizza, standardnih, jedinstvenih, Premium ukusa, PAN pizza, kao i protenskih proizvoda i poslastica. Od otvaranja prvog Restorana u septembru 2013. godine BigPizza trenutno broji 11 Restorana i objekata Za Poneti, krajem 2014. godine obradovala Pančevce otvaranjem Restorana u tržnom centru Aviv Park, a od 29. oktobra u najpopularnijoj pizziu Srbiji uživaće i stanovnici Zrenjanina i okoline. -
Pročitajte i...Novčana nagrada i izazov za gurmane
Picerija u Dablinu ponudila je nagradu od 500 evra onome ko uspe da odgovori njihovom pica izazovu.
Pizza pitaPizza pita je idealna zamena za picu ukoliko nemate vrema da umesite testo. Osim što se brzo sprema, izuzetno je ukusna!
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: