-
Poslednjih 5 pesama
- Laki Pingvini - Šizika
- Kemal i Danijela - Ovako ne mogu dalje
- Flamingosi - Obala
- Merlin - Hitna
- Magazin - Tri Sam Ti Zime saptala ime
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRuska salata sa pršutom
Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
-
ZdravljeNova studija otkriva da svakodnevna konzumacija jagoda može da ublaži depresiju
Istraživači sa Univerziteta u Sinsinatiju tvrde da bi svakodnevna konzumacija jagoda kod ljudi srednjih godina mogla da pomogne u smanjenju rizika od demencije, ali i da ublaži depresiju.
Patite od migrene? Izbegavajte ovu hranu i pićaU zavisnosti od vaših jedinstvenih pokretača, moguće je da vaša ishrana može da doprinese vašim glavoboljama. Različite vrste hrane su povezane sa tupim, oštrim bolom, mučninom i problemima sa vidom zbog migrene.
-
PutovanjaSejšeli: Oaza prirodnih čuda u Indijskom okeanu
Mnogobrojni ljubitelji prirode, egzotike, predivnih plaža i tirkiznog mora sigurno su već posetili Sejšele. Oni koji još uvek nisu imali priliku da vide ovo čarobno mesto u ovom tekstu će samo pronaći dodatne razloge da ga posete.
Izletnički vodič za Prvi Maj; Beograd i okolina BeogradaAko živite u Beogradu, a nemate nikakav plan za praznik koji se bliži, ovaj vodič sigurno može da vam pomogne pri izboru savršene lokacije. S druge strane Beograd, ali i okolina Beograda mogu dosta toga da ponude ako dolazite iz drugog kraja zemlje.
-
PreporučujemoSačuvajte svežinu i hrskavost zelene salate
Da li se i vama desilo da vam zelena salata istruli posle samo dva dana? To će se verovatno desiti ako je ne skladištite pravilno. Uz trik koji vam predstavljamo, a za koji su vam potrebni samo papirni ubrusi salata može da ostane sveža i do pet dana.
Vratite nakitu sjaj: Srebro se najlakše čisti baš ovakoMnogi od nas nakit nose svakodnevno, a čini se da je zaista mali procenat onih koji nakit redovno čiste I održavaju.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.29 117.11 117.93 CHF 119.14 119.98 120.82 USD 108.60 109.37 110.13
-
Zašto je važno redovno menjati blendere za nanošenje podloge?
Nanošenje šminke je deo svakodnevnice većeg dela ženske populacije, ali pored željene estetske funkcije proizvoda, potrebno je obratiti pažnju i na njihovo održavanje.
27-08-2021 | 14:29 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-Subbotina Anna
Ovo se posebno odnosi na pribor koji se koristi za nanošenje šminke - blendere, sunđere i četkice, koji ukoliko se ne održavaju na pravi način mogu biti izvor bakterija i nastanka infekcija.
Uvek proverite rok trajanja proizvoda koje koristite.
Blendere i sunđere redovno perite i dezinfikujte, ne ostavljajte ih vlažne i na otvorenom i menjajte ih na svaka tri meseca, po potrebi i ranije. Uvek imajte vlastiti blender, nemojte deliti sa drugom osobom. Isto činite i sa maskarom i ajlajnerom.
Četkice takođe redovno perite, na nedeljnom nivou, koristite posebna sredstva za njihovo pranje ili manju količinu blagog šampona. Dobro ih isperite vodom. Nakon što ih operete, ostavite da se potpuno osuše pre nego ih vratite u neseser.
-
Pročitajte i...Kokosovo ulje u službi lepote i nege
Kokosovo ulje ima široku primenu u kozmetici. Samostalno ili u kombinaciji sa drugim sastojcima, uspešno se koristi za negu i regeneraciju kože i kose. U nastavku pročitajte na koje sve načina možete iskoristiti kokosovo ulje i napraviti prirodnu kozmetiku za negu vaše kose i kože.
Uklanjanje dlaka bez iritacijeUkoliko je vaša koža osetljiva, suva i sklona iritaciji, te je nakon ukljanjanja dlaka brijačem vidljiv tzv. efekat jagode, donosimo vam nekoliko saveta kako ga možete sprečiti ili umanjiti njegovu vidljivost.
Avokado za lice i kosuPored prehrambene, avokado ima široku primenu i u kozmetičkoj industriji. Ovo topsko voće, između ostalog, sadrži vitamine C, K, B6, B5, E i može znatno pomoći u prirodnoj nezi suve kose i kože, hraneći je i pružajući joj potrebnu hidrataciju.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: