-
Poslednjih 5 pesama
- Aleksandra Radović - Ziveo Kraj
- Osvajači - Marija
- Boris Novković - Dok svira radio
- Nina Badrić - Cipele
- Van Gogh - Neko te ima nocas
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRuska salata sa pršutom
Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
-
ZdravljeAko brinete o zdravlju smanjite unos soli: Ova količina je dozvoljena na dnevnom nivou
Prema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, hipertenzija je vodeći faktor rizika za kardiovaskularne bolesti i smrtnost.
Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafuNajveći broj ljudi započinje dan uz ovaj popularan napitak. Uz dva začina ne samo što možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.
-
PutovanjaIdealno vreme da posetimo Solun
Solun, drugi po veličini grad u Grčkoj, ima bogatu istoriju, slikovite pejzaže i dinamičnu atmosferu koja ga čini neodoljivom destinacijom za putnike željne avanture i kulture. Ako već planirate negde da putujete a ne biste da idete daleko Solun može da bude savršena destinacija.
Neobičan hotel u Londonu: Ljudi plaćaju lošu uslugu, a osoblje ih vređa!Noćenje u hotelu Karen košta 220 evra, ali ovde osoblje nije ljubazno. Upravo suprotno, jer koncept u kome se gost vređa i dobija minimalnu uslugu funkcioniše savršeno.
-
PreporučujemoNajlakši način da očistite fuge i pločice u kuhinji
Napravite samo sredstvo koje će vam pomoći da se lako otarasite naslaga masnoće i prljavštine na pločicama.
Sačuvajte svežinu i hrskavost zelene salateDa li se i vama desilo da vam zelena salata istruli posle samo dva dana? To će se verovatno desiti ako je ne skladištite pravilno. Uz trik koji vam predstavljamo, a za koji su vam potrebni samo papirni ubrusi salata može da ostane sveža i do pet dana.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.29 117.11 117.93 CHF 119.02 119.86 120.70 USD 107.99 108.75 109.51
-
Tulumbe
Napravite ukusne tulumbe i počastite vašu porodicu u vikendu koji dolazi.
12-04-2019 | 12:29 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Devrim PINAR
Sastojci:
- 0.5 litra mleka
- 0.5 l vode
- 6 kašika ulja
- so
- 1 kesica praška za pecivo
- 450 g brašna
- 4 jaja
Za preliv:
- 700 g šećera
- 0.5 litra vode
- 2 limuna
Priprema: Prokuvati mleko, vodu, 6 kašika ulja i so, pa u to dodati brašno pomešano sa pecivom. Zamesiti testo srednje tvrdoće. Ostaviti ga da se ohladi pa u njega dodati umućena jaja. Pripremljenim testom puniti spric za tulumbe. Pripremljene tulumbe pržiti u vrelom ulju. Rešetkastom kašikom vaditi porumenele tulumbe, ređati ih u odgovarajuću posudu i preko ohlađenih preliti sirup. Preliv: Šećer i vodu staviti da se ušpinuje pa u to dodati sok od limuna. Vrelim sirupom preliti ohlađene tulumbe i ostaviti ih da se natope. -
Pročitajte i...Tart sa čokoladom i malinama
Sočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.
Omiljeni kolač: TrilećeZa ljubitelje sočnih i starinskih kolača donosimo recept koji će vas oduševiti.
Recept za domaće proteinske čokoladiceProteinske čokoladice predstavljaju savršenu užinu, a posebno se savetuju osobama koje su fizičke aktivne. Nutritivno su bogate, lako će vas zasititi i dati vam energiju. Kako su kupovne čokoladice prilično skupe, možete ih napraviti u kućnoj varijanti. Evo jednog jednostavnog recepta...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: