-
Poslednjih 5 pesama
- Djordje Balašević - Jaroslava (Princezo javi se)
- Sergej Ćetković - Ljubav
- Bijelo dugme - Na Zadnjem Sedistu Moga Auta
- Marija Šerifović - Dolazi Ljubav
- Željko Joksimović - Zovi me
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRecept za banana hleb
Ovaj recept je danas ubedljivo najtraženiji na internetu. Ako niste imali priliku da probate čuveni banana hleb, obavezno ga sačuvajte i spremite već danas.
-
ZdravljeTrešnje su izuzetno zdrave: Jedite ih što ih više
Sezona trešanja je počela, ali imajte na umu da neće trajati dugo. Iskoristite ceo period i jedite ih što više jer ovo voće je izuzetno dobro za naš organizam.
Ako brinete o zdravlju smanjite unos soli: Ova količina je dozvoljena na dnevnom nivouPrema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, hipertenzija je vodeći faktor rizika za kardiovaskularne bolesti i smrtnost.
-
PutovanjaSpektakularni Novi Zeland
Novi Zeland, ostrvo smešteno u jugozapadnom delu Tihi okean, udaljeno je oko 2.000 kilometara od Australije. Ovo prekrasno odredište sastoji se od dva glavna ostrva, Južnog i Severnog, ali i nekoliko manjih ostrva koja doprinose njegovoj raznolikosti
Idealno vreme da posetimo SolunSolun, drugi po veličini grad u Grčkoj, ima bogatu istoriju, slikovite pejzaže i dinamičnu atmosferu koja ga čini neodoljivom destinacijom za putnike željne avanture i kulture. Ako već planirate negde da putujete a ne biste da idete daleko Solun može da bude savršena destinacija.
-
PreporučujemoSezona mrava: Evo kako da ih se rešite
Poznato je da se mravi redovno javljaju čim krene toplije vreme i znaju da budu baš iritantni. Ako i vi imate problem sa mravima sigurno tražite adekvatna rešenja u ovom periodu.
Najlakši način da očistite fuge i pločice u kuhinjiNapravite samo sredstvo koje će vam pomoći da se lako otarasite naslaga masnoće i prljavštine na pločicama.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.30 117.12 117.94 CHF 119.04 119.88 120.72 USD 108.26 109.02 109.78
-
Tartar govedina
Ljubitelji ovog sirovog mesa, uživaće u njegovom pikantnom ukusu.
20-06-2016 | 15:13 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-maksheb
Sastojci:
- 500 g svežeg goveđeg bifteka
- 4 do 5 žumanaca
- 3 kašike majoneza
- 2 kašike kečapa
- 1 kašika senfa
- 1 crveni luk
- 2 kisela krastavca
- 10 kom seckanih kapri
- vezica svežeg peršuna
- Vorcester sos
- Tabasko sos
- so, biber
- aleva paprika
- beli luk u prahuPriprema: Goveđi biftek sitno iseckati ili samleti u fine sitne komadiće. Potom ga staviti u frižider, da se dobro ohladi pre pripreme i posluženja. Umutiti 4 žumanca, dodati majonez, kečap, senf, sitno seckane kapre, luk i kisele krastavce. U tu smesu dodati po želji so, biber, alevu papriku, beli luk u prahu i sitno seckan sveži peršun. Dodati dve supene kašike vorčester sosa i po želji tabasko sosa. Pomešati sitno seckan biftek iz frižidera sa smesom. Tako pripremljeno meso služiti na tanjiru uz pomfri i salatu po želji.
-
Pročitajte i...Ruska salata sa pršutom
Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
Gvakamole sosOvaj sos se izuzetno lako pravi a savršeno ide uz pivo, čips, tortilje i gazirane sokove. Poslužite ga pre glavnog jela uz grickalice ili ga jednostavno pripremite kao posni doručak.
Testenina sa tikvicama i slaninomAko nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: