Slušate: Dodir noći

Pesma: Zeljko I Nina - Lozinka Za Raj

Dodir noći
Naxi Radio
 • Poslednjih 5 pesama
  1. Zeljko I Nina - Lozinka Za Raj
  2. Djavoli - Stojim na kantunu
  3. Crvena jabuka - Nekako S Proljeca
  4. Merlin - Deset mladja
  5. Dobrovoljno Pevacko Drustvo - Cekaj Me
 • Beograd Uzivo
 • Delta city
 • Propuštene emisije
  Ostale emisije
  1. Slobodan Trkulja - Utorak - Mojih 50
  2. 27. januar - 1 - Dodir noći
  3. 27. januar - 2 - Dodir noći
  4. 27. januar - 3 - Dodir noći
  5. Slobodan Trkulja - Ponedeljak - Mojih 50
 • Preporučujemo
  Žito sa šlagom Žito sa šlagom

  Ukusan desert, koji će voleti cela porodica.

  Domaće pituljice Domaće pituljice

  Domaće pituljice, u zavisnosti od priloga, mogu biti slatki ili slani obrok.

 • Kursna lista
  Kupovni Srednji Prodajni
  EUR 116.69 117.52 118.34
  CHF 109.04 109.81 110.58
  USD 105.85 106.60 107.35
 • Povezani članci
 • Šta utiče na smanjenje seksualne želje?

  Umanjena želja za seksom može imati poguban uticaj na odnos među partnerima. Zadovoljavajući i učestali seksualni odnosi ubrajaju se među glavne faktore održavanja veze skladnom. Evo zbog čega sve gubimo želju za seksom.
  03-12-2015 | 15:11 | Autor/Izvor: Naxi media

  Foto: Bigstockphoto-sakkmesterke

   

  Rutina - Monotonija u seksu nakon nekog vremena može dovesti do potpunog gubitka želje za istim, objašnjavaju stručnjaci. Ovde se gubi strast i želja, pa uzbuđenje vremenom opada. Samim tim, seks prestaje da bude nešto što doživljavate kao značajan deo odnosa, već prelazi u rutinu. A rutina vodi indiferentnosti.

  Stres - Konstantno prisustvo stresa - posao, obaveze, novac, računi, deca sve ono što čini našu svakodnevnicu odražava se i na libido i želju za seksom. Umor, ali i iscrpljenost stresom utiču da partneri zanemare seks, a kod muškaraca stres može biti uzročnik impotencije.

  Konzumiranje lekova i terapije - Neki lekovi poput antidepresiva utiču na seks. Konzumiranje lekova za krvni pritisak, antidepresiva, finasterida, sintetičkih progesterona i drugih utiču na libido. Kako biste ovo izbegli, pre uspostavljanja terapije konsultujte se sa lekarom i uzmite u obzir sva moguća neželjena dejstva terapije.

  Nesamopouzdanje - Nedavno sprovedena studija na Američkom Univerzitetu pokazala je da s porastom nezadovoljstva svojim telom i izgledom, smanjuje se želja za seksom. Problem je psihološke prirode, pa osoba koja se stidi svog tela, guši libido i seksualnost i ne dozvoljava da se opusti i uživa u seksu u potpunosti.

 • Pročitajte i...
  Navike kojima ćete učvrstiti vezu Navike kojima ćete učvrstiti vezu

  Svaka veza, kako bi bila dugoročna, gradi se postepeno uz obostrano zalaganje. Iako nekada ne obraćamo pažnju na sitnice u međusobnim odnosima, one zapravo grade posebnu vezu i bliskost među partnerima.

  Zajedničke navike srećnih parova Zajedničke navike srećnih parova

  Dostići skladnost, sreću i ljubav u vezi je nešto čemu teži većina parova. Svaki odnos gradi se uzajamnim zalaganjem za šta je potrebno vreme, a ovo su neke od karakteristika koje imaju srećni parovi.

  Najčešći uzroci prevara u vezama Najčešći uzroci prevara u vezama

  Emotivne veze uvek su pred ispitom vremena, a odnos bi trebalo negovati iz dana u dan. Kads prestane zaljubljenost, veza se nalazi pred prvim velikim izazovom. Evo koji su najčešći uzroci prevara.

  Ovo muškarci primete na ženi Ovo muškarci primete na ženi

  Pogrešno je misliti da i muškarci ne barataju čitanjem neverbalne komunikacije. Štaviše, ona im pomaže da shvate šta žene žele, naslute o čemu razmišljaju i šta očekuju, što je korak ka lakšem povezivanju.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: