Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Sladjana Milošević - Recept za ljubav

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
 • Poslednjih 5 pesama
  1. Sladjana Milošević - Recept za ljubav
  2. Željko Joksimović - Michelle
  3. Zabranjeno Pušenje - Zenica blues
  4. Tap 011 - Vrapci
  5. Toše Proeski - Ledena
 • Beograd Uzivo
 • Virtualni sajam
 • Propuštene emisije
  Ostale emisije
  1. 18. Oktobar - 1 - Dodir noći
  2. 18. oktobar - 2 - Dodir noći
  3. 18. oktobar - 3 - Dodir noći
  4. Čipi - Petak - Mojih 50
  5. 17. oktobar - 1 - Dodir noći
 • Preporučujemo
  Makaroni sa sirom Makaroni sa sirom

  Ukoliko vam je ponestalo ideja za brz obrok u pomoć pristižu makaroni kao nepogrešiv izbor.

  Kesten kuglice Kesten kuglice

  Ukusne kuglice koje se brzo pripremaju, a daće posebnu aromu vašoj jesenjoj trpezi.

 • Parni valjak koncert
 • Pozoriste na Terazijama
 • Kursna lista
  Kupovni Srednji Prodajni
  EUR 116.81 117.63 118.45
  CHF 106.14 106.89 107.64
  USD 104.67 105.41 106.15
 • Povezani članci
 • SOKOJ: Popusti za male emitere na inicijativu RAB Srbija

  Na inicijativu najvećeg udruženja radio stanica u našoj zemlji RAB Srbije iniciran je sastanak menadžmenta Sokoja i članova Odbora Grupacije radiodifuzije pri Udruženju za kreativnu industriju Privredne komore Srbije, kako bi se došlo do dogovora o umanjenju minimalne naknade za emitovanje muzike.
  04-10-2019 | 11:08 | Autor/Izvor: Sokoj / Naxi Media

  Foto: Bigstockphoto/ Ksander


  Članovi Odbora Grupacije radiodifuzije, u čijem su sastavu svi nacionalni televizijski i radio-emiteri i jedan broj regionalnih i lokalnih televizijskih i radio stanica, pozdravili su napore čelnih ljudi Sokoja da se dođe do pravednije naplate muzičkih prava. Direktor Sokoja Dejan Manojlović je  predloge, a koji se tiču umanjenja minimalne naknade, koji su mali emiteri dužni da plaćaju za korišćenje muzičkih dela, izneo na Upravni odbor Sokoja, a ovaj je na svojoj 17. sednici iste usvojio.


  - Na inicijativu RAB Srbije iniciran je sastanak menadžmenta Sokoja i članova Odbora Grupacije radiodifuzije. Složili smo se da moramo pomoći lokalnim stanicama u Srbiji koje jedva preživljavaju.  Mi želimo da pomognemo malim TV i radio stanicama, tako što smo uveli dodatne popuste na takozvanu minimalnu naknadu. Ustanovili smo detaljniju skalu naplate, srazmernu broju stanovnika gde se emituje radio i TV program. Lokalne stanice u malim mestima sada će plaćati značajno manje iznose. Mislim da je to pravi način da svi emiteri u Srbiji budu zadovoljni – izjavio je direktor Sokoja Dejan Manojlović, u zvaničnom saopštenju za medije.


  Predsednica Udruženja radio-stanica RAB Srbija Maja Rakovic, koja je i zamenica predsednika Grupacije radiodifuzije u Udruženju za kreativnu industriju Privredne komore Srbije izrazila je zadovoljstvo što je, godinu dana nakon pokretanja inicijative za otpočinjanje pregovora sa SOKOJ-em, postignut dogovor o dodatnim popustima na minimalne tarife koje radio-stanice i lokalne televizije plaćaju tom udruženju.


  - Na prošlogodišnjim Jesenjim Radio-danima RAB-a, na kojima su prisustvovali i predstavnici SOKOJ-a, pokrenuta je inicijativa o popustima na minimalnu nadoknadu koje radio i televizijske stanice plaćaju tom udruženju. Minimalna naknada za radio emitovanje muzičkih dela, kao najniži iznos naknade za korišćenje repertoara, obračunava se prema broju stanovnika u servisnoj zoni pokrivenosti a sada će ona biti na mesečnom nivou umanjena za dogovorene procente popusta, uz zadržavanje dosadašnjeg popusta od 50 odsto onima koji redovno izmiruju svoje obaveze. Zahvaljujem Grupaciji za radiodifuziju pri Privrednoj komori Srbije i SOKOJ-u što su uvideli da su mali emiteri u nezavidnom finansijskom položaju, jer će oni ubuduće mesečnu tarifu SOKOJ-u plaćati manje – izjavila je Maja Rakovic.    Tagovi: RAB Srbija sokoj
 • Pročitajte i...
  Radio-dani RAB Srbija: Radio niko ne gasi Radio-dani RAB Srbija: Radio niko ne gasi

  Najveći regionalni medijski skup okupio je predstavnike preko 150 radio-stanica, članica RAB Srbija, kao i goste iz Italije, Norveške, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije i Mađarske.

  Samardzic na Radio danima Željko Samardžić oduševio publiku na najvećim Radio Danima

  Željko Samardžić, muzička zvezda čije pesme obožavaju sve generacije, održao je koncert na jubilarnim, 18. Radio danima našeg najvećeg radijskog udruženja RAB Srbija.

  radio-naxi Sokoj prihvatio predloge RAB Srbija

  Godinu dana nakon što je Udruženje radio-stanica RAB Srbije pokrenulo inicijativu za otpočinjanje pregovora sa Sokojem, postignut je dogovor o dodatnim popustima na minimalne tarife koje radio-stanice i lokalne televizije plaćaju tom udruženju.

  Žiri odabrao dobitnike nagrade V(RAB)AC 2019 Žiri odabrao dobitnike nagrade V(RAB)AC 2019

  Udruženje radio-stanica RAB Srbija je ove godine po osmi put organizovalo izbor za najbolje radijske reklame i džinglove V(RAB)AC. U pitanju je jedino priznanje tog tipa koje se dodeljuje u Srbiji.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: