-
Poslednjih 5 pesama
- Prljavo Kazalište - Mi plešemo
- Van Gogh - Neko te ima nocas
- Jelena Tomašević - Dobro Jutro Ljubavi
- Haustor - Ena
- Djordje Balašević - Ja luzer
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRuska salata sa pršutom
Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
-
ZdravljeNova studija otkriva da svakodnevna konzumacija jagoda može da ublaži depresiju
Istraživači sa Univerziteta u Sinsinatiju tvrde da bi svakodnevna konzumacija jagoda kod ljudi srednjih godina mogla da pomogne u smanjenju rizika od demencije, ali i da ublaži depresiju.
Patite od migrene? Izbegavajte ovu hranu i pićaU zavisnosti od vaših jedinstvenih pokretača, moguće je da vaša ishrana može da doprinese vašim glavoboljama. Različite vrste hrane su povezane sa tupim, oštrim bolom, mučninom i problemima sa vidom zbog migrene.
-
PutovanjaSejšeli: Oaza prirodnih čuda u Indijskom okeanu
Mnogobrojni ljubitelji prirode, egzotike, predivnih plaža i tirkiznog mora sigurno su već posetili Sejšele. Oni koji još uvek nisu imali priliku da vide ovo čarobno mesto u ovom tekstu će samo pronaći dodatne razloge da ga posete.
Izletnički vodič za Prvi Maj; Beograd i okolina BeogradaAko živite u Beogradu, a nemate nikakav plan za praznik koji se bliži, ovaj vodič sigurno može da vam pomogne pri izboru savršene lokacije. S druge strane Beograd, ali i okolina Beograda mogu dosta toga da ponude ako dolazite iz drugog kraja zemlje.
-
PreporučujemoSačuvajte svežinu i hrskavost zelene salate
Da li se i vama desilo da vam zelena salata istruli posle samo dva dana? To će se verovatno desiti ako je ne skladištite pravilno. Uz trik koji vam predstavljamo, a za koji su vam potrebni samo papirni ubrusi salata može da ostane sveža i do pet dana.
Vratite nakitu sjaj: Srebro se najlakše čisti baš ovakoMnogi od nas nakit nose svakodnevno, a čini se da je zaista mali procenat onih koji nakit redovno čiste I održavaju.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.29 117.11 117.93 CHF 119.14 119.98 120.82 USD 108.60 109.37 110.13
-
Rižoto sa plodovima mora
Ukusan obrok za ljubitelje morskih plodova.
23-03-2022 | 13:19 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-karandaev
Sastojci:- tri šoljice pirinča
- maslinovo ulje
- 2 čena belog luka
- jedan dl belog vina
- 250 gr gotovih morskih plodova
- začini po želji
- suvi biljni začin
- 1 veza svežeg peršuna
- parmezan
Priprema: U 4 šoljice vode, jednoj kašici maslinovog ulja i kašičici suvog biljnog začina obariti pirinač. Kada provri, isključiti plotnu, poklopiti pirinač i ostaviti da se skuva na pari. U dubljem tiganju staviti dve kašike maslinovog ulja, iseckani beli luk. Kada luk počne da se prži ubaciti morske plodove i promešati. Propržiti par minuta, pa naliti belo vino i sve vreme mešati dok vino ne ispari. Na kraju ubaciti obareni pirinač, sve promešati, dodati začine po ukusu, skloniti sa šporeta i posuti vezicom iseckanog peršuna i parmezanom. -
Pročitajte i...Rolovane tikvice sa sirom
Recept je idealan za ljude koji žele da se hrane zdravo, ali i za one koji nemaju mnogo vremena za pripremu obroka. Takođe će obradovati i sve vas koji želite da unesete male promene i pripremite nešto novo i ukusno.
Najjednostavnija i najukusnija pastaZa pripremu ove paste nije vam potrebno više od 20 minuta, a ako ste brzi i vični u kuhinji, obrok će verovatno biti spreman još brže...
Rižoto sa piletinom i povrćemOvo jelo je prilično jednostavno napraviti, a dobra stvar je da sa receptom uvek možete eksperimentisati i ubacivati začine po sopstvenom ukusu.
Domaći burger sosDomaći burger sos je mnogo ukusniji od industrijskog, pa ako odlučite da ga napravite samo jednom, verovatno ćete meso zauvek pripremati uz ovaj sos.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: