-
Poslednjih 5 pesama
- Rogati & Boris Rezak - Pozelim Ti Srecu
- Smak - Daire
- Toše Proeski - Ako me pogledaš u oči
- Djavoli - Dotakni me usnama
- Bebi Dol - Rudi
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoŠarena pita od povrća i jaja
Donosimo vam recept za jelo sa jajima koje se izuzetno brzo priprema i istovremeno je jako zdravo.
-
ZdravljeSaveti za dobar san: Izbegavajte uspavljivanje pored televizora
Stručnjak za spavanje Trevor Cooke upozorava da veštačko svetlo sa TV ekrana može da poremeti prirodni ciklus spavanja i buđenja vašeg tela.
Poboljšajte funkciju štitne žlezde dodavanjem 5 esencijalnih nutrijenata vašoj ishraniPrema rečima nutricionistkinje Lovneet Batre, „Uravnotežena ishrana je važna za održavanje zdravih funkcija štitne žlezde“.
-
PutovanjaKoje zemlje su za mlade ljude najsrećnije? Srbija je zauzela visoko mesto
Nedavno je objavljena lista najsrećnijih zemalja sveta za 2024. godinu. Interesantno je to što ova lista izgleda veoma zanimljivo jer obauhvata isključivo impresije mladih ljudi starosti do 30 godina...
Lista "najspokojnijih destinacija" koje možete da posetiteBritanska osiguravajuća kuća MoneySuperMarket formirala je listu najmirnijih gradova na svetu tako što je kreirala "indeks mira" za otkrivanje destinacija sa najviše i najmanje opuštajućih mesta.
-
PreporučujemoBlistavo i čisto stakleno posuđe uz pomoć jednog trika
Održavanje staklenog posuđa bez mrlja od sušenja može da bude izazov, ali postoji jednostavan trik koji će osigurati besprekoran sjaj.
Pirinač u kupatilu: Neobičan trik za višestruku koristVećina ljudi drži pirinač u kuhinji, ali da li ste znali da ga držanje u kupatilu može biti iznenađujuće korisno?
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.32 117.14 117.96 CHF 119.54 120.38 121.22 USD 107.92 108.69 109.45
-
Riblji fileti
U toku je uskršnji post, pa ukoliko postite evo jednog predloga za ručak.
11-04-2017 | 15:30 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-alisafarov
Sastojci:
- 1 kilogram ribljih fileta od oslića
- 500 gr krompira
- 3 srednje šargarepe
- 300 grama karfiola
- 1 glavica luka
- kocka supe od povrćaPriprema: Krompir oljuštite i isecite ga na deblje šnite. Šargarepu očistite i iseckajte na kolutove. Karfiol operite dobro pa razdvojite cvetove. U vatrostalnu činiju u kojoj ćete peći ribu, prvo na dno poslažite krompir, sa strane uz samu ivicu činije poređajte šargarepu i cvetove karfiola. Glavicu luka oljuštite pa je stavite celu u jedan ćošak činije, a na kraju pečenja je izvadite. Ribu i stavite je preko krompira. Prokuvajte 300 ml vode pa ubacite i razmutite kockicu za supu i prelijte preko ribe i povrća. Gledajte da voda prekrije povrće, a ako je potrebno dodajte još malo vruće vodu. Vatrostalnu činiju prekrijte sa aluminijskom folijom i pecite oko pola sata na 200 stepeni ili koliko je potrebno krompiru da se ispeče. Pred kraj pečenja možete da sklonite aluminijumsku foliju, i ostaviti još pet do deset minuta da se zapeče.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: