Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Oliver Dragojević - Teško te zaboravljam

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Oliver Dragojević - Teško te zaboravljam
    2. Zana - Mladicu moj
    3. Hari Mata Hari - Stara Ljubavi
    4. Atomsko Sklonište - Treba Imat Dusu
    5. Azra - Mokre ulice
  • Beograd Uzivo
  • Virtualni sajam
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 16. oktobar - 1 - Dodir noći
    2. 16. oktobar - 2 - Dodir noći
    3. 16. oktobar - 3 - Dodir noći
    4. Čipi - Sreda - Mojih 50
    5. 15. oktobar - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Pohovane kuglice od pirinča Pohovane kuglice od pirinča

    Priprema ovog jela nije nimalo komplikovana, a može biti sjajna zamena za klasične krokete.

    Pita od bundeve Pita od bundeve

    Jesen ne može proći bez ove poslastice.

  • Kids Fest
  • Pozoriste na Terazijama
  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.73 117.56 118.38
    CHF 106.04 106.79 107.54
    USD 105.37 106.12 106.86
  • Povezani članci
  • Riblji fileti

    U toku je uskršnji post, pa ukoliko postite evo jednog predloga za ručak.




    11-04-2017 | 15:30 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-alisafarov

     

    Sastojci:

    - 1 kilogram ribljih fileta od oslića
    - 500 gr krompira
    - 3 srednje šargarepe
    - 300 grama karfiola
    - 1 glavica luka
    - kocka supe od povrća

    Priprema: Krompir oljuštite i isecite ga na deblje šnite. Šargarepu očistite i iseckajte na kolutove. Karfiol operite dobro pa razdvojite cvetove. U vatrostalnu činiju u kojoj ćete peći ribu, prvo na dno poslažite krompir, sa strane uz samu ivicu činije poređajte šargarepu i cvetove karfiola. Glavicu luka oljuštite pa je stavite celu u jedan ćošak činije, a na kraju pečenja je izvadite. Ribu i stavite je preko krompira. Prokuvajte 300 ml vode pa ubacite i razmutite kockicu za supu i prelijte preko ribe i povrća. Gledajte da voda prekrije povrće, a ako je potrebno dodajte još malo vruće vodu. Vatrostalnu činiju prekrijte sa aluminijskom folijom i pecite oko pola sata na 200 stepeni ili koliko je potrebno krompiru da se ispeče. Pred kraj pečenja možete da sklonite aluminijumsku foliju, i ostaviti još pet do deset minuta da se zapeče.

  • Pročitajte i...
    Pohovane kuglice od pirinča Pohovane kuglice od pirinča

    Priprema ovog jela nije nimalo komplikovana, a može biti sjajna zamena za klasične krokete.

    Lovačke šnicle Domaće lovačke šnicle

    Ukoliko volite da meso bude softano, ne propustite priliku da uživate u ukusnim lovačkim šniclama. Kao stvoren obrok za jesen.

    Ćufte u paradajz sosu Ćufte u paradajz sosu

    Ukusne ćufte u paradajz sosu

    Musaka a la lazanja Musaka a la lazanja

    Ukoliko volite lazanje, oprobajte se u pripremanju ove musake.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: