Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Trio passage - Posle devet godina

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Trio passage - Posle devet godina
    2. Zabranjeno Pušenje - Zenica blues
    3. Plavi orkestar - Ako su to samo bile laži
    4. Tijana Bogicevic - Krila Od Dima
    5. Dino Dvornik - Ti si mi u mislima
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Jana Bjelica - Sreda - Mojih 50
    2. Jana Bjelica - Utorak - Mojih 50
    3. 29. april - 1 - Dodir noći
    4. 29. april - 2 - Dodir noći
    5. 29. april - 3 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Posni riblji paprikaš Posni riblji paprikaš

    Isprobajte ovaj recept i sigurno nećete pogrešiti.

    Gvakamole sos Gvakamole sos

    Ovaj sos se izuzetno lako pravi a savršeno ide uz pivo, čips, tortilje i gazirane sokove. Poslužite ga pre glavnog jela uz grickalice ili ga jednostavno pripremite kao posni doručak.

  • Zdravlje
    Nova studija otkriva da svakodnevna konzumacija jagoda može da ublaži depresiju Nova studija otkriva da svakodnevna konzumacija jagoda može da ublaži depresiju

    Istraživači sa Univerziteta u Sinsinatiju tvrde da bi svakodnevna konzumacija jagoda kod ljudi srednjih godina mogla da pomogne u smanjenju rizika od demencije, ali i da ublaži depresiju.

    Patite od migrene? Izbegavajte ovu hranu i pića Patite od migrene? Izbegavajte ovu hranu i pića

    U zavisnosti od vaših jedinstvenih pokretača, moguće je da vaša ishrana može da doprinese vašim glavoboljama. Različite vrste hrane su povezane sa tupim, oštrim bolom, mučninom i problemima sa vidom zbog migrene.

  • Putovanja
    Sejšeli: Oaza prirodnih čuda u Indijskom okeanu Sejšeli: Oaza prirodnih čuda u Indijskom okeanu

    Mnogobrojni ljubitelji prirode, egzotike, predivnih plaža i tirkiznog mora sigurno su već posetili Sejšele. Oni koji još uvek nisu imali priliku da vide ovo čarobno mesto u ovom tekstu će samo pronaći dodatne razloge da ga posete.

    Izletnički vodič za Prvi Maj; Beograd i okolina Beograda Izletnički vodič za Prvi Maj; Beograd i okolina Beograda

    Ako živite u Beogradu, a nemate nikakav plan za praznik koji se bliži, ovaj vodič sigurno može da vam pomogne pri izboru savršene lokacije. S druge strane Beograd, ali i okolina Beograda mogu dosta toga da ponude ako dolazite iz drugog kraja zemlje.

  • Preporučujemo
    Sačuvajte svežinu i hrskavost zelene salate Sačuvajte svežinu i hrskavost zelene salate

    Da li se i vama desilo da vam zelena salata istruli posle samo dva dana? To će se verovatno desiti ako je ne skladištite pravilno. Uz trik koji vam predstavljamo, a za koji su vam potrebni samo papirni ubrusi salata može da ostane sveža i do pet dana.

    Vratite nakitu sjaj: Srebro se najlakše čisti baš ovako Vratite nakitu sjaj: Srebro se najlakše čisti baš ovako

    Mnogi od nas nakit nose svakodnevno, a čini se da je zaista mali procenat onih koji nakit redovno čiste I održavaju.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.29 117.11 117.93
    CHF 119.14 119.98 120.82
    USD 108.60 109.37 110.13
  • Povezani članci
  • Probajte da napravite sarmu u rerni

    Na radost svih gurmana i ljubitelja ovog popularnog jela, konačno je počela sezona kiselog kupusa. Sada je pravo vreme za pripremu sarme, a mi vam donosimo neobičan recept koji će vam se sigurno svideti.




    17-11-2023 | 14:05 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, Julie208

     

    Sastojci:


    Glavica kiselog kupusa
    150gr pirinča
    800gr mlevenog mesa
    3 glavice crnog luka
    šargarepa
    4 veća čena belog luka
    proizvodi po želji (rebra, hrskavica, slanina) oko 250 g koje hocete oko 200gr
    3 kašike suvog začina
    biber
    2 kašike aleve paprike
    3 kasike pasiranog paradajza
    list lovora
    malo soli

    Priprema:

    Listove kupusa razdvojite,operite i izrežite mu vrhove. Luk crni i beli sitno iseckajte, a šargarepu sitno narendajte .Dodajte u mleveno meso,zatim pirinač, začin, biber i sitnu papriku.Sve dobro izmesajte i motajte sarmu. Sarme poredjajte na tepsiju ili u neki lonac koji mozete staviti u rernu. Izmedju srami sloziote rebra i slaninu .Nalite vodu pomešanu sa kašikom aleve paprike i tri kašike pasiranog paradajza i sipajte da bude 1 prst iznad sarmi. Stavite na vrh i lovorov list. Vodu tokom kuvanja dolivajte po potrebi. Pecite (kuvajte) u rerni na 190 stepeni oko 4 sata. Na kraju možete da je zapržite sa blagom zaprškom od 2 kašike ulja, 1 kašike brašna i malo aleve paprike.


    PRIJATNO!

     

  • Pročitajte i...
    Paprikaš Posni riblji paprikaš

    Isprobajte ovaj recept i sigurno nećete pogrešiti.

    Smuti Smoothie sa jagodama i avokadom

    Evo jedne sjajne ideje za ukusnu užinu koju ovih dana možete konzumirati dok šetate prirodom. Svakako ovaj napitak je izuzetno hranljiv, pa možete da ga konzumirate i za doručak.

    Tart Tart sa čokoladom i malinama

    Sočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.

    Šnicle Najukusnije lovačke šnicle

    Mnogima omiljeno jelo iz detinjstva nije teško pripremiti. Dovoljno je samo da pratite recept i uživaćete u najlepšim i najukusnijim lovačkim šniclama.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: