Slušate: Dodir noći

Pesma: Sergej Ćetković - Ako te nije pronašla ljubav

Dodir noći
Naxi Radio
 • Poslednjih 5 pesama
  1. Sergej Ćetković - Ako te nije pronašla ljubav
  2. Bajaga - Zažmuri
  3. Petar Grašo - Nisan više ja sa njom
  4. Zana - Dodirni mi kolena
  5. Zeljko I Nina - Lozinka Za Raj
 • Beograd Uzivo
 • Delta city
 • Propuštene emisije
  Ostale emisije
  1. Siniša Ubović - Petak - Mojih 50
  2. 22. mart - 1 - Dodir noći
  3. 22. mart - 2 - Dodir noći
  4. 22. mart - 3 - Dodir noći
  5. Siniša Ubović - Četvrtak - Mojih 50
 • Preporučujemo
  Sufle od vanile Sufle od vanile

  Ko može odoleti ovom slatkom zalogaju? Ide vikend, a vikendom se kalorije ne broje!

  Pohovani karfiol Pohovani karfiol

  Ukusan, lagani obrok koji se brzo priprema.

 • Kursna lista
  Kupovni Srednji Prodajni
  EUR 117.58 118.41 119.24
  CHF 100.80 101.51 102.22
  USD 95.29 95.96 96.64
 • Kupon.rs
 • Povezani članci
 • Premijerka razgovarala sa preduzetnicama

  Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić sastala se 19. februara sa poverenicom za zaštitu ravnopravnosti Brankicom Janković i članicama Udruženja poslovnih žena Srbije sa kojima je razgovarala o razvoju ženskog preduzetništva u Srbiji. Sastanku je prisustvovala i predsednica Udruženja radio-stanica RAB Srbija Maja Rakovic, vlasnica i glavna i odgovorna urednica beogradskog Naxi radija, kao jedina predstavnica radio industrije. Cilj sastanka je bio da se kroz razmenu iskustava promovišu najbolje prakse u dostignućima uspešnih žena preduzetnica, ali i da se pronađe rešenje za efikasnije modele podrške na nacionalnom i lokalnom nivou.
  20-02-2018 | 15:00 | Autor/Izvor: Naxi media-UPŽ

  Foto: UPŽ promo

   

  Premijerka Ana Brnabić, koja je i jedina u regionu članica Saveta žena svetskih lidera Ujedinjenih nacija, rekla je da žensko preduzetništvo nosi više izazova nego muško, jer se od žena pored posla očekuje i da obavljaju posao domaćice, majke, bake...

  - Ovo je dobar primer saradnje vlade i nezavisnih institucija, da vidimo kako vlada može da pomogne preduzetništvu. - navela je ona.

  Premijerka je kazala da u javnom sektoru na nacionalnom nivou žene zauzimaju gotovo sve vodeće pozicije, da je to iskorak celog društva, ali da još ima prostora za napredak.

  - Ne može svaka lokalna samouprava da se oslanja na vladu da će dovesti strane investitore, to nije moguće, a ni potrebno - rekla je Brnabić i istakla da su domaće, porodične, privatne firme primer kako se ekonomski razvija zajednica.


  Poverenica Brankica Janković je istakla da žensko preduzetništvo treba da bude prepoznato kao važan faktor razvoja srpske ekonomije i privrede. Ona je naglasila da ovakvi radni sastanci treba da postanu redovna praksa. Poverenica je istakla da još uvek postoje veliki ekonomski izazovi za žene i da u lokalnim samoupravama postoji najveći prostor za unapređenje položaja žena na izvršnim pozicijama.  (Foto: UPŽ promo)

  - Sada 34 odsto svih preduzetnika čine žene, ali je i među onima koji zatvaraju poslove koje su pokrenuli 10 odsto više žena nego muškaraca - navela je Janković.


  U neposrednom razgovoru sa premijerkom i poverenicom, članice UPŽ-a, preduzetnice i vlasnice nekih od najuspešnijih kompanija u svojim oblastima, iznele su svoje sugestije za poboljšanje uslova poslovanja i unapređenje ženskog preduzetništva.

  Predsednica RAB Srbija i vlasnica beogradskog Naxi radija Maja Rakovic bila je i jedina predstavnica radija na ovom sastnaku, a premijerku je upoznala sa stanjem u radio industriji i s položajem beogradskih, odnosno lokalnih i regionalnih radio-stanica u zemlji.

  - Programi radio-stanica su formatizovani, a same kuće uveliko koriste moderne tehnologije poput podkasta, aplikacija i drugo. Ono što je danas problem sa kojim se susreću sve, osim beogradskih, radio-stanica jeste zastarela oprema koja datira i iz osamdesetih godina prošlog veka. Premijerki sam predočila konkretne predloge za rešavanje tog ne malog problema. Pomoć države radio-stanicama ogledala bi se u postojanju pojedinih carinskih i poreskih olakšica za kupovinu radijske opreme – izjavila je Maja Rakovic i podsetila da našoj zemlji predstoji proces digitalizacije radija.

  Predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije Sanja Popović Pantić rekla je da to udruženje poklanja veliku pažnju devojčicama i radi na tome da se one podstaknu da uđu u preduzetništvo, zbog čega će ove godine biti ogranizovano takmičenje za devojčice osnovnih škola pod nazivom „Uhvati ideju“ na kome će se promovisati bavljenje informacionim tehnologijama na kreativan i zabavan način. Premijerka je prihvatila poziv da 26. aprila pomogne u organizaciji Dana devojčica koji će biti usmeren na osnaživanje mladih žena da se uključe u IT sektor.

 • Pročitajte i...
  Maja Rakovic u Portretu plus Maja Rakovic u Portretu plus

  Ove nedelje, gosti emisije Portret Plus su Maja Rakovic, Maria Victoria i Ivan Bekjarev.

  23. godine radija koji se voli 23 godine radija koji se voli

  U sredu, 29. novembra u autentičnom ambijentu hotela Radisson Bly Old Mill, Naxi radio proslavio je 23. rođendan u prisustvu velikog broja poznatih ličnosti, predstavnika medija, saradnika i prijatelja ove medijske kuće.

  Najuspešnije preduzetnice Srbije otkrile tajne radio industrije Najuspešnije preduzetnice Srbije otkrile tajne radio industrije

  Najuspešnije preduzetnice Srbije nedavno su na Zlatiboru imale priliku da prisustvuju seminaru pod nazivom “Radio uzvraća udarac” u organizaciji Udruženje radio stanica RAB Srbija, čija predsednica Maja Rakovic je prisutnim damama otkrila na koji način radijska reklama može učiniti njihove biznise još uspešnijima.

  Maja Rakovic o ženskim i muškim profesijama Maja Rakovic o ženskim i muškim profesijama

  Ove nedelje u emisiji Otvoreno o... autorka i voditeljka Drina Pešić i prof Jovan Marić otvoreno govore o muškim i ženskim profesijama u društvu gostiju Maje Rakovic i Milana Kuljače.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: