Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Dejan Cukić - Letnje kise

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
 • Poslednjih 5 pesama
  1. Dejan Cukić - Letnje kise
  2. Oliver Mandić - Sutra Imam Prazan Stan
  3. Toše Proeski - Pratim te
  4. Tap 011 - Sto dana u mesecu
  5. Jelena Tomašević - Okeani
 • Beograd Uzivo
 • Propuštene emisije
  Ostale emisije
  1. 14. novembar - 1 - Dodir noći
  2. 14. novembar - 2 - Dodir noći
  3. 14. novembar - 3 - Dodir noći
  4. Sanja Doležal - Četvrtak - Mojih 50
  5. 13. novembar - 1 - Dodir noći
 • Preporučujemo
  Karađorđeva šnicla Karađorđeva šnicla

  Ručak za prave gurmane.

  Čokoladni trouglići Čokoladni trouglići

  Recept koji će oduševiti sve ljubitelje čokoladnih poslastica.

 • Kursna lista
  Kupovni Srednji Prodajni
  EUR 116.66 117.48 118.31
  CHF 106.96 107.71 108.47
  USD 105.83 106.58 107.33
 • Povezani članci
 • Prekinite na vreme: Znakovi da ga ne interesuješ

  Svaka žena se barem jednom susrela sa nedoumicom da li muškarac koji joj se dopada deli iste simpatije. Neverbalna, kao i verbalna komunikacija kriju odgovore. Evo kako se muškarci ponašaju kada nisu zainteresovani za ženu.
  11-01-2017 | 15:03 | Autor/Izvor: Naxi media

  Foto: Bigstockphoto-Viorel Sima

   

  Prvi u svemu - Ukoliko ste vi ta koja uvek prva pozove, pošalje poruku, isplanira mesto i vreme sastanka imamo loše vesti. Lepo je kada muškarac prepusti inicijativu dami, ali ukoliko se to događa na samom početku, znajte da simpatije prema vama i nisu toliko jake. Razlog? Oni sau rođeni lovci, a na samom početku njihova "želja za plenom" je najjača. Samim tim, daće sve od sebe da vas privuku. Ravnodušnost u ovom slučaju nije opcija.

  Nije ljubomoran - Patološka ljubomora nije zdrava, ali mala doza jeste, jer pokazuje interes. Pojava konkurencije jeste nešto što će ga uzbuditi i na šta će sigurno, u manjoj ili većoj meri reagovati, u zavisnosti od karaktera. Pojava drugog muškarca je direktni napad na njegov ego. Stoga, će otvoreno pokazati negodovanje.

  Uvek u društvu - Ukoliko uvek bira da se vidite u većem društvu, izbegava intimnost i izlazak u dvoje, znajte da nešto nije u redu. Naravno, ne treba prenagliti s donošenjem zaključka, ali ukoliko nije reč o stidljivosti ili patrijarhalnom vaspitanju, znajte da vas ne uzima za ozbiljno.

  Neverbalna komunikacija - Ukoliko izbegava kontakt očima, drži prekrštene ruke ili noge okrenute od pravca vašeg sedenja, ovo su podsvesni znakovi da nije zainteresovan. Ako vašoj konverzaciji pridodamo nedostatak humora (muškarci se trude da budu duhoviti u društvu žene koja im se dopada) i to da često gleda u telefon, znajte da niste u potpunosti osvojili njegovu pažnju.


 • Pročitajte i...
  Navike kojima ćete učvrstiti vezu Navike kojima ćete učvrstiti vezu

  Svaka veza, kako bi bila dugoročna, gradi se postepeno uz obostrano zalaganje. Iako nekada ne obraćamo pažnju na sitnice u međusobnim odnosima, one zapravo grade posebnu vezu i bliskost među partnerima.

  Zajedničke navike srećnih parova Zajedničke navike srećnih parova

  Dostići skladnost, sreću i ljubav u vezi je nešto čemu teži većina parova. Svaki odnos gradi se uzajamnim zalaganjem za šta je potrebno vreme, a ovo su neke od karakteristika koje imaju srećni parovi.

  Najčešći uzroci prevara u vezama Najčešći uzroci prevara u vezama

  Emotivne veze uvek su pred ispitom vremena, a odnos bi trebalo negovati iz dana u dan. Kads prestane zaljubljenost, veza se nalazi pred prvim velikim izazovom. Evo koji su najčešći uzroci prevara.

  Ovo muškarci primete na ženi Ovo muškarci primete na ženi

  Pogrešno je misliti da i muškarci ne barataju čitanjem neverbalne komunikacije. Štaviše, ona im pomaže da shvate šta žene žele, naslute o čemu razmišljaju i šta očekuju, što je korak ka lakšem povezivanju.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: