-
Poslednjih 5 pesama
- Zdravko Čolić - Sačuvaj me Bože njene ljubavi
- Gibonni - Judi, Zviri, Bestimje
- Aleksandra Radović - Čuvam te
- Kemal i Danijela - Ovako ne mogu dalje
- Oliver Mandić - Govor tvoga tela
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRuska salata sa pršutom
Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
-
ZdravljeAko brinete o zdravlju smanjite unos soli: Ova količina je dozvoljena na dnevnom nivou
Prema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, hipertenzija je vodeći faktor rizika za kardiovaskularne bolesti i smrtnost.
Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafuNajveći broj ljudi započinje dan uz ovaj popularan napitak. Uz dva začina ne samo što možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.
-
PutovanjaNeobičan hotel u Londonu: Ljudi plaćaju lošu uslugu, a osoblje ih vređa!
Noćenje u hotelu Karen košta 220 evra, ali ovde osoblje nije ljubazno. Upravo suprotno, jer koncept u kome se gost vređa i dobija minimalnu uslugu funkcioniše savršeno.
Sejšeli: Oaza prirodnih čuda u Indijskom okeanuMnogobrojni ljubitelji prirode, egzotike, predivnih plaža i tirkiznog mora sigurno su već posetili Sejšele. Oni koji još uvek nisu imali priliku da vide ovo čarobno mesto u ovom tekstu će samo pronaći dodatne razloge da ga posete.
-
PreporučujemoSačuvajte svežinu i hrskavost zelene salate
Da li se i vama desilo da vam zelena salata istruli posle samo dva dana? To će se verovatno desiti ako je ne skladištite pravilno. Uz trik koji vam predstavljamo, a za koji su vam potrebni samo papirni ubrusi salata može da ostane sveža i do pet dana.
Vratite nakitu sjaj: Srebro se najlakše čisti baš ovakoMnogi od nas nakit nose svakodnevno, a čini se da je zaista mali procenat onih koji nakit redovno čiste I održavaju.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.29 117.11 117.93 CHF 119.14 119.98 120.82 USD 108.60 109.37 110.13
-
Pohovani ananas
Idealan desert za vikend pred nama.
25-01-2019 | 15:16 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-svry
Sastojci:
- 2 ananasa
- 1 jaje
- 1 kašika ulja
- malo šećera
- 0,5 dl kisele vode
- 0,5 dl mleka
- 3 kašike brašna
- malo cimeta
- prstohvat soli
- ulje za prženje ananasaPriprema: Umutiti jaje sa malo šećera i dodati ulje, brašno, vodu, mleko, cimet i so. Masa treba da bude glatka i malo gušća od mase za palačinke, kako bi se lepo uhvatila za ananas. Ananas očistiti i iseći na kolutiće. U dubljem tiganju zagrejati ulje, ananas umočiti u masu za pohovanje, zatim ispržiti u ulju dok ne dobiju zlatno žutu boju. Servirati po dve polovine na tanjir, preliti ih toplom čokoladom. Sa strane može se servirati i kugla sladoleda.
-
Pročitajte i...Domaći sladoled od jagode i avokada
Uopšte nije teško napraviti domaći sladoled, a prednosti ovakvog deserta su višestruke. Dobićete savršen slatkiš za vašu porodicu, bez veštačkih aroma, prirodnog ukusa koji će vas kupiti za sva vremena...
Brze kakao kugliceOve kuglice se pripremaju bez pečenja, pa su sjajan izbor deserta ukoliko očekujete nenadane goste ili planirate odlazak na izlet.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: