Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Oliver i Gibonni - U ljubav vjere nemam

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
U ritmu Beograda
  • Čeznem da vam kažem: Kabaretska predstava u UK Vuk Čeznem da vam kažem: Kabaretska predstava u UK Vuk

    Beogradska premijera kabaretske predstave "Čeznem da vam kažem", autora glumca Milorada Damjanovića, zakazana je u ponedeljak 27. februara od 20 časova u Teatru Vuk (Ustanova kulture Vuk Karadžić).

  • Rasprodate ulaznice za otvaranje 51. FEST-a Rasprodate ulaznice za otvaranje 51. FEST-a

    Rasprodate su ulaznice za otvaranje 51. FEST-a i međunarodnu premijeru filma Fransoa Ozona „Zločin je moj" (Mon crime), 24. februara u MTS Dvorani.

  • I treći koncert Crvene jabuke I treći koncert Crvene jabuke

    Nastavlja se niz tradicionalnih, prolećnih koncerata Crvene jabuke u mts Dvorani, a ove godine biće ih ukupno tri, saopšteno je iz mts Dvorane. Naime, nakon rasprodata prva dva zakazana datuma 8. i 9. marta, kultni bosanki pop-rok sastav nastupiće i 21. marta na istom mestu, u organizaciji mts Dvorane.

  • Radno vreme zanatskih i trgovinskih objekata na teritoriji Beograda na Dan državnosti Srbije Radno vreme zanatskih i trgovinskih objekata na teritoriji Beograda na Dan državnosti Srbije

    Za vreme obeležavanja Sretenja - Dana državnosti Srbije zanatski i trgovinski objekti radiće po izmenjenom radnom vremenu.

  • Radno vreme Parking servisa za Dan državnosti Radno vreme Parking servisa za Dan državnosti

    Iz Javnog komunalnog preduzeća „Parking servis” saopštavaju da povodom obeležavanja Dana državnosti, u sredu i četvrtak, 15. i 16. februara, neće kontrolisati niti naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada, prenosi beograd.rs.

  • Počinje prodaja ulaznica za 51. FEST Počinje prodaja ulaznica za 51. FEST

    Ulaznice za 51. Međunarodni filmski festival - FEST u prodaji su od 13. februara od 17 časova na blagajnama bioskopa u kojima se održava festival, kao i onlajn.

  • Jubilarna 100. predstava „Osama-Kasaba u Njuorku“ 14. februara Jubilarna 100. predstava „Osama-Kasaba u Njuorku“ 14. februara

    Pre skoro pet godina, 4. aprila 2018. godine, na Sceni „Danilo Bata Stojković“, kroz igru šest likova oživela je priča iz romana „Osama“, Vladimira Kecmanovića. Komad pod rediteljskim vođstvom Darka Bajića, koji je uz Kostu Peševskog radio i dramatizaciju, tog aprila je premijerno izveden uz ovacije koje ne jenjavaju ni nakon 99. izvođenja. „Osama-Kasaba u Njujorku“ će 14. februara biti izvedena 100. put pred publikom Zvezdara teatra, koja se ovoj predstavi vraća i po nekoliko puta.

  • Film Fransoa Ozona otvara 51. FEST Film Fransoa Ozona otvara 51. FEST

    Najnovije ostvarenje francuskog autora, Fransoa Ozona, krimi drama „Zločin je moj“ (Mon crime) otvoriće 51. FEST, navodi se na oficijelnom sajtu festivala.

  • Revija filmova nominovanih za Oskara u mts Dvorani Revija filmova nominovanih za Oskara u mts Dvorani

    Povodom obeležavanja Internacionalnog filmskog dana 11. februara, u mts Dvorani će biti održana revija filmova nominovanih za prestižnu nagradu Američke akademije filmske umetnosti- Oskar.

  • Ladies night u Cineplexx bioskopima uz nastavak filma Čarobni Majk Ladies night u Cineplexx bioskopima uz nastavak filma Čarobni Majk

    Ladies night događaj zakazan je u svim Cineplexx bioskopima u sredu 8. februara od 20 časova. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

  • Još jedan koncert Crvene jabuke Još jedan koncert Crvene jabuke

    Nastavlja se niz tradicionalnih koncerata Crvene jabuke u mts Dvorani. Nakon rasprodatog prvog zakazanog koncerta na Dan žena 8. marta, poznati pop-rok sastav zasviraće Beograđanima još jedno veče, u četvrtak 9. marta,saopšteno je iz mts Dvorane.

  • Asteriks i Obeliks vikend u CineStaru Asteriks i Obeliks vikend u CineStaru

    Svi fanovi najčuvenijih Gala na svetu, kao i oni koji će to tek postati, imaju jedinstvenu priliku da uživaju u posebnom vikendu posvećenom Asteriksu i Obeliksu! U subotu i nedelju 4. i 5. februara u CineStar bioskopima u Beogradu (Ada Mall), Zrenjaninu, Pančevu i Novom Sadu (BIG), održava se “Porodični vikend Asteriks i Obeliks” koji će uz projekcije najnovijeg filma “Asteriks i Obeliks: Srednje kraljevstvo” u distribuciji Blitz Filma i uz podršku Francuskog instituta, posetiocima doneti i brojne poklone kao i predstavljanje zanimljivih slikovnica kako u papirnom izdanju, tako i digitalnih koje će biti izložene u holu bioskopa.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10