Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Tony Cetinski - Kad Zena Zavoli

Noć uz Naxi
Naxi Radio
 • Poslednjih 5 pesama
  1. Tony Cetinski - Kad Zena Zavoli
  2. YU Grupa - Mornar
  3. Jelena Tomašević - Okeani
  4. Bebi Dol - Brazil
  5. Zana - Mladicu moj
 • Beograd Uzivo
 • Delta city
 • Propuštene emisije
  Ostale emisije
  1. Snežana Bogdanović - Petak - Mojih 50
  2. 21. mart - 1 - Dodir noći
  3. 21. mart - 2 - Dodir noći
  4. 21. mart - 3 - Dodir noći
  5. Snežana Bogdanović - Četvrtak - Mojih 50
 • Preporučujemo
  Domaća baklava Domaća baklava

  Ukusan deset koji će voleti cela porodica.

  Pljeskavice od krompira Pljeskavice od krompira

  Napravite ukusne pljeskavice od krompira.

 • Kursna lista
  Kupovni Srednji Prodajni
  EUR 117.12 117.95 118.77
  CHF 103.67 104.41 105.14
  USD 102.93 103.65 104.38
 • Kupon.rs
 • Povezani članci
 • Pitanja koja podstiču poverenje među partnerima

  Psihijatar dr Susan Idelman ukazuje da je ključ za izgradnju zdravog i dugogodišnjeg odnosa komunikacija, koja će biti unapređena međusobnim odgovaranjem na ova pitanja.
  01-08-2018 | 14:54 | Autor/Izvor: Naxi media-brightside

  Foto: Bigstock-fizkes


  Koliko si blizak/a sa svojom porodicom? - Dr. Idelman ukazuje da "pitati nekoga o njegovoj porodici i da li su bliski, može da izgradi poverenje i emocionalnu intimnost."Svaka porodica ima neku vrstu disfunkcionalnosti, a razgovor o tome omogućava da saznate zašto se vaš partner u određenim situacijama ponaša baš tako, prenosi Brightside. 

  O čemu ti je teško da pričas sa mnom? - Mnogim parovima je teško da međusobno razgovaraju o nekim stvarima, prebacujući razgovor na osobe iz bliskog okruženja. Zato je bitno saznati makar razlog, odnosno, zbog čega se komunikacija na određenu temu zaobilazi. I što je najvažnije, poštujte njihovu odluku i obrazloženje.

  Na šta postignuto si najviše ponosan/a? - Otkrivanje ostvarenja na koje je vaš partner najviše ponosan ukazuje na merila kojima se vodi u životu.


  Kako doživljavaš našu vezu? - Ovo pitanje može biti neugodno, ali nekada nije loše pitati, te na osnovu odgovora i proceniti koliko je partneru stalo do vas. 

   
  Šta ti je ostalo u najgorem sećanju u našem dosadašnjem odnosu? - Ovo pitanje poboljšava intimnost, na isti način kao i pitanje o porodici. Ljudi smatraju da je lako razgovarati o srećnim trenucima, ali se uzdržavaju od razmišljanja i razgovora o manje lepim trenucima.

   

   

 • Pročitajte i...
  Nove interesante činjenice o vezama Nove interesante činjenice o vezama

  Da li ste znali da prvi poljubac može da predvidi dinamiku veze? Ili da parovi nakon određenog perioda poprimaju zajedničke fizičke karakteristike? Da romantični filmovi zapravo mogu unaprediti kvalitet veze? U nastavku teksta, poričitajte interesante činjenice o vezama.

  Zajedničke aktivnosti pre spavanja Zajedničke aktivnosti pre spavanja

  Neretko ne stižemo da se u potpunosti posvetimo partnerskom odnosu usled poslovnih i drugih dnevnih obaveza. Zbog toga, veza često zna da trpi, a neretko dolazi i do otuđenja među parovima. Potudite se da određeno vreme uvek provedete zajedno i stvorite naviku da zajedno obavljate pojedine kućne aktivnosti. Evo na koje sve načine možete unaprediti vašu vezu.

  Ove navike ubijaju vezu Ove navike ubijaju vezu

  Postoje navike koje, ukoliko postanu svakodnevnica u međusobnom ponašanju, mogu narušiti skladne odnose u vezi. Ukoliko ih i sami primenjujete, zapitajte se da li one više služe ili idu na štetu vašem odnosu sa partnerom.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: