Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Merlin - Ja sam na te naviko

Noć uz Naxi
Naxi Radio
 • Poslednjih 5 pesama
  1. Merlin - Ja sam na te naviko
  2. Željko Joksimović - Nije do mene
  3. Magazin - Na svijetu sve
  4. Sergej Ćetković - Prokleta bila
  5. Djavoli - Dolazi ljubav
 • Beograd Uzivo
 • Propuštene emisije
  Ostale emisije
  1. Sanja Doležal - Četvrtak - Mojih 50
  2. 13. novembar - 1 - Dodir noći
  3. 13. novembar - 2 - Dodir noći
  4. 13. novembar - 3 - Dodir noći
  5. Sanja Doležal - Sreda - Mojih 50
 • Preporučujemo
  Karađorđeva šnicla Karađorđeva šnicla

  Ručak za prave gurmane.

  Čokoladni trouglići Čokoladni trouglići

  Recept koji će oduševiti sve ljubitelje čokoladnih poslastica.

 • Delta city
 • Kursna lista
  Kupovni Srednji Prodajni
  EUR 116.69 117.52 118.34
  CHF 107.17 107.92 108.68
  USD 106.11 106.86 107.61
 • Povezani članci
 • Pitanja koja podstiču poverenje među partnerima

  Psihijatar dr Susan Idelman ukazuje da je ključ za izgradnju zdravog i dugogodišnjeg odnosa komunikacija, koja će biti unapređena međusobnim odgovaranjem na ova pitanja.
  01-08-2018 | 14:54 | Autor/Izvor: Naxi media-brightside

  Foto: Bigstock-fizkes


  Koliko si blizak/a sa svojom porodicom? - Dr. Idelman ukazuje da "pitati nekoga o njegovoj porodici i da li su bliski, može da izgradi poverenje i emocionalnu intimnost."Svaka porodica ima neku vrstu disfunkcionalnosti, a razgovor o tome omogućava da saznate zašto se vaš partner u određenim situacijama ponaša baš tako, prenosi Brightside. 

  O čemu ti je teško da pričas sa mnom? - Mnogim parovima je teško da međusobno razgovaraju o nekim stvarima, prebacujući razgovor na osobe iz bliskog okruženja. Zato je bitno saznati makar razlog, odnosno, zbog čega se komunikacija na određenu temu zaobilazi. I što je najvažnije, poštujte njihovu odluku i obrazloženje.

  Na šta postignuto si najviše ponosan/a? - Otkrivanje ostvarenja na koje je vaš partner najviše ponosan ukazuje na merila kojima se vodi u životu.


  Kako doživljavaš našu vezu? - Ovo pitanje može biti neugodno, ali nekada nije loše pitati, te na osnovu odgovora i proceniti koliko je partneru stalo do vas. 

   
  Šta ti je ostalo u najgorem sećanju u našem dosadašnjem odnosu? - Ovo pitanje poboljšava intimnost, na isti način kao i pitanje o porodici. Ljudi smatraju da je lako razgovarati o srećnim trenucima, ali se uzdržavaju od razmišljanja i razgovora o manje lepim trenucima.

   

   

 • Pročitajte i...
  Navike kojima ćete učvrstiti vezu Navike kojima ćete učvrstiti vezu

  Svaka veza, kako bi bila dugoročna, gradi se postepeno uz obostrano zalaganje. Iako nekada ne obraćamo pažnju na sitnice u međusobnim odnosima, one zapravo grade posebnu vezu i bliskost među partnerima.

  Zajedničke navike srećnih parova Zajedničke navike srećnih parova

  Dostići skladnost, sreću i ljubav u vezi je nešto čemu teži većina parova. Svaki odnos gradi se uzajamnim zalaganjem za šta je potrebno vreme, a ovo su neke od karakteristika koje imaju srećni parovi.

  Najčešći uzroci prevara u vezama Najčešći uzroci prevara u vezama

  Emotivne veze uvek su pred ispitom vremena, a odnos bi trebalo negovati iz dana u dan. Kads prestane zaljubljenost, veza se nalazi pred prvim velikim izazovom. Evo koji su najčešći uzroci prevara.

  Ovo muškarci primete na ženi Ovo muškarci primete na ženi

  Pogrešno je misliti da i muškarci ne barataju čitanjem neverbalne komunikacije. Štaviše, ona im pomaže da shvate šta žene žele, naslute o čemu razmišljaju i šta očekuju, što je korak ka lakšem povezivanju.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: