Slušate: Dodir noći

Pesma: Indexi - Sanjam

Dodir noći
Naxi Radio
 • Poslednjih 5 pesama
  1. Indexi - Sanjam
  2. Bijelo dugme - Da te bogdo ne volim
  3. Hari Mata Hari - Prsten i zlatni lanac
  4. Massimo Savic - Sretan put
  5. Frajle - Ich Liebe Dich
 • Beograd Uzivo
 • Delta city
 • Propuštene emisije
  Ostale emisije
  1. Slobodan Trkulja - Utorak - Mojih 50
  2. 27. januar - 1 - Dodir noći
  3. 27. januar - 2 - Dodir noći
  4. 27. januar - 3 - Dodir noći
  5. Slobodan Trkulja - Ponedeljak - Mojih 50
 • Preporučujemo
  Žito sa šlagom Žito sa šlagom

  Ukusan desert, koji će voleti cela porodica.

  Domaće pituljice Domaće pituljice

  Domaće pituljice, u zavisnosti od priloga, mogu biti slatki ili slani obrok.

 • Kursna lista
  Kupovni Srednji Prodajni
  EUR 116.69 117.52 118.34
  CHF 109.04 109.81 110.58
  USD 105.85 106.60 107.35
 • Povezani članci
 • Parametri odabira partnera savremene žene

  Ukoliko bi se napravila uporedna analiza kriterijuma koje su imale naše bake samo nekoliko decenija unazad, postalo bi odmah jasno da su se parametri valjanosti prilikom odabira partnera znatno promenili od tada. Pa, šta je to za čim savremene žene tragaju?
  09-03-2016 | 14:58 | Autor/Izvor: Naxi media

  Foto: Bigstockphoto-digitalista


  Odmah se mora nagovestiti da ne postoje strogo utvrđeni okviri, jer su žene po tom pitanju kompleksnije od mušaraca, ali postoje neki od kriterijuma koji su se izdvojili. Ukoliko mislite da seksualnost i harizma ženama nisu toliko bitne, očito ste u zabludi, jer poslednja studija sprovedena pri britanskom Univerzitetu upravo ukazuje da danas po tom pitanju muškarci i žene imaju gotovo iste poglede. Seks i izgled naspram sigurnosti.

  Koji će faktori pri odabiru partnera više doći do izražaja zavisi od toga da li je žena u potrazi za dečkom, vezom, seksom ili bračnim partnerom. Ovo su neki od parametara:

  Faktori privlačnosti su:

  Fizički izgled- Žene kao i muškarce privlači fizički izgled, fizička lepota, atraktivnost. Ne zaboravimo da je fizičko ipak ono prvo na osnovu čega i primetimo nekoga. Izuzetak nisu ni žene, jer se tek kasnije nakon prvog kontakta kod razvija potreba za zadovoljavanjem drugih kriterijuma kao što su maniri, stav i intelekt. Među "univerzalne" kriterijume se računaju visina, muskulatura, markantne crte lica i zanosan osmeh.

  Sigurnost - Nakon fizičkog izgeda, na mesto dolazi i jedna od najvažnijih osobina koju žena traži u muškarcu - osećaj sigurnosti i pripadnosti. Ovde se kriterijumi odnose i na materijalni status muškaraca, porodice, porekla, hrabrost i džentlmenstvo.

  Vernost - Za većinu žena vernost je jedan od najbitnijih faktora očuvanja veze stabilnom.

  Stav - Muškarac sa stavom će oboriti svaku ženu, upravo jer će se u tome ogledati prethodno tri navedena kriterijuma. Mnoge žene (ne sve) imaju manjka samopouzdanja pa ih privlače samopouzdani muškraci jer se one sa njim osećaju moćnije, sigurnije, vrednije i samopouzdanije.

  Humor - žene vole humor, zabavu i emocionalnu stimulaciju. Muškarac koji ne daje emocionalnu stimulaciju je dosadan, previše regularan i ozbiljan. Većina žena voli zabavne muškarce, one koji umeju da joj podignu raspoloženje kada se ona ne oseća dobro.

  Dobar ljubavnik - Ženama je kao i muškarcima seks jako bitan. Teško da će odustati od partnera koji je potpuno seksualno zadovoljava, pa makar to bila i "veza bez budućnosti".

 • Pročitajte i...
  Navike kojima ćete učvrstiti vezu Navike kojima ćete učvrstiti vezu

  Svaka veza, kako bi bila dugoročna, gradi se postepeno uz obostrano zalaganje. Iako nekada ne obraćamo pažnju na sitnice u međusobnim odnosima, one zapravo grade posebnu vezu i bliskost među partnerima.

  Zajedničke navike srećnih parova Zajedničke navike srećnih parova

  Dostići skladnost, sreću i ljubav u vezi je nešto čemu teži većina parova. Svaki odnos gradi se uzajamnim zalaganjem za šta je potrebno vreme, a ovo su neke od karakteristika koje imaju srećni parovi.

  Najčešći uzroci prevara u vezama Najčešći uzroci prevara u vezama

  Emotivne veze uvek su pred ispitom vremena, a odnos bi trebalo negovati iz dana u dan. Kads prestane zaljubljenost, veza se nalazi pred prvim velikim izazovom. Evo koji su najčešći uzroci prevara.

  Ovo muškarci primete na ženi Ovo muškarci primete na ženi

  Pogrešno je misliti da i muškarci ne barataju čitanjem neverbalne komunikacije. Štaviše, ona im pomaže da shvate šta žene žele, naslute o čemu razmišljaju i šta očekuju, što je korak ka lakšem povezivanju.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: