Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Frajle I Vanna - Ako Je Vrijedilo Ista

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
 • Poslednjih 5 pesama
  1. Frajle I Vanna - Ako Je Vrijedilo Ista
  2. Toše Proeski - Ubijas me usnama
  3. Oliver Mandić - Pomagajte drugovi
  4. Delca i Sklekovi - Hajde lagano
  5. Zdravko Čolić - Pisaću joj pisma duga
 • Beograd Uzivo
 • Propuštene emisije
  Ostale emisije
  1. 14. novembar - 1 - Dodir noći
  2. 14. novembar - 2 - Dodir noći
  3. 14. novembar - 3 - Dodir noći
  4. Sanja Doležal - Četvrtak - Mojih 50
  5. 13. novembar - 1 - Dodir noći
 • Preporučujemo
  Karađorđeva šnicla Karađorđeva šnicla

  Ručak za prave gurmane.

  Čokoladni trouglići Čokoladni trouglići

  Recept koji će oduševiti sve ljubitelje čokoladnih poslastica.

 • Delta city
 • Kursna lista
  Kupovni Srednji Prodajni
  EUR 116.66 117.48 118.31
  CHF 106.96 107.71 108.47
  USD 105.83 106.58 107.33
 • Povezani članci
 • Ovako se ponašaju džentlmeni

  Pitate se na šta pada svaka žena? Maniri. Ukoliko ste imali nedoumicu koji su to gestovi, pažnje i ponašanja koja žene cene kod jače polovine, saznajte u narednom tekstu.
  30-11-2016 | 14:54 | Autor/Izvor: Naxi media

  Foto: Bigstockphoto-Studio10Artur

   

  Otvaranje vrata - Muškarac koji ne nalazi za teško das ustane iz kola, pređe na drugu stranu i otovri vrata svojoj dami, svrstava se među one sa lepim manirima. Na ovaj način njegova dama se oseća sigurnom, zaštićenom i posebnom.

  Sačuvati poslednji zalogaj za nju - Ukoliko je u pitanju vaše omiljeno jelo, čuvanje poslednjeg zalogaja za nju je od posebnog značaja. Kako "ljubav na usta ulazi", ovo je više nego nedvosmislen način da joj kažete "Toliko si mi bitna da cu najslađi zalogaj ostaviti za tebe".

  Vreme sa njenom porodicom - I ovo je jedan od jasnih pokazatelja da mu je stalo. Ukoliko se trudi da kod njene porodice ostavi dobar utisak, interesuje se o njenom detinjstvu, to je pokazatelj da mu je stalo i da želi da ostvari lep kontakt sa ljudima koji su njoj dragi. A to je pola puta, ka hramoničnom odnosu.

  Predstavlja je u novom okruženju - Pravi džentlmen zna da bi svoju pratilju trebalo da predstavi svakome sa kim nastoji da razgovara. Nezavisno da li je reč o susretu na ulici, u prodavnici, koktelu...Ako već namerava da nastavi razgovor, red je da lepšu polovinu predstavi, u suprotnom, izgledaće kao "slučajni prolaznik".

  Pokloni "bez posebnog razloga" - Sitne pažnje jesu ono što svaki džentlmen zna da iskoristi. Omiljeni kolač, cveće, poruka...u ovakvim gestovima se zapravo iščitava njegova posvećenost vezi.

  Pridržavanje kaputa - I ovo se ubraja među "old school" gestove, koji bi svaki džentlmen trebalo da primenjuje. Gde god se nalazili, džentlmen bi trebalo da je uz svoju damu, te da je "ušuska" u omiljeni kaput.

 • Pročitajte i...
  Navike kojima ćete učvrstiti vezu Navike kojima ćete učvrstiti vezu

  Svaka veza, kako bi bila dugoročna, gradi se postepeno uz obostrano zalaganje. Iako nekada ne obraćamo pažnju na sitnice u međusobnim odnosima, one zapravo grade posebnu vezu i bliskost među partnerima.

  Zajedničke navike srećnih parova Zajedničke navike srećnih parova

  Dostići skladnost, sreću i ljubav u vezi je nešto čemu teži većina parova. Svaki odnos gradi se uzajamnim zalaganjem za šta je potrebno vreme, a ovo su neke od karakteristika koje imaju srećni parovi.

  Najčešći uzroci prevara u vezama Najčešći uzroci prevara u vezama

  Emotivne veze uvek su pred ispitom vremena, a odnos bi trebalo negovati iz dana u dan. Kads prestane zaljubljenost, veza se nalazi pred prvim velikim izazovom. Evo koji su najčešći uzroci prevara.

  Ovo muškarci primete na ženi Ovo muškarci primete na ženi

  Pogrešno je misliti da i muškarci ne barataju čitanjem neverbalne komunikacije. Štaviše, ona im pomaže da shvate šta žene žele, naslute o čemu razmišljaju i šta očekuju, što je korak ka lakšem povezivanju.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: