-
Poslednjih 5 pesama
- Gibonni - Cemu Se Nadas Srce Moje
- Riblja čorba - Nemoj Sreco Nemoj Danas
- Karolina Gočeva - Kad volis
- Boris Novković - Ti si tu
- Zana - Sto ne znam gde si sad
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRecept za starinski slatki kupus
Kada stignu hladniji dani svi volimo da pojedemo nešto "na kašiku". Baš zato vam danas donosimo jednostavan recept za slatki kupus sa junetinom, jelo koje mnoge od nas vraća u detinjstvo...
Najukusnije lovačke šnicleMnogima omiljeno jelo iz detinjstva nije teško pripremiti. Dovoljno je samo da pratite recept i uživaćete u najlepšim i najukusnijim lovačkim šniclama.
-
ZdravljeAmbliopija ili "Lenje oko": Simptomi i na koja stanja sve može da ukaže?
Lenje oko ili ambliopija je veoma čest problem sa vidom koji utiče na oči. Međutim, to takođe može biti znak ozbiljnih zdravstvenih problema kao što su dijabetes, Parkinsonova bolest i srčana oboljenja.
Korisni saveti za prevenciju visokog pritiskaVeća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.
-
PutovanjaKrakov: Raskošna istorija i neodoljivi šarm grada
Ovaj grad, nekadašnja prestonica Poljske, danas je epicentar kulture, obrazovanja i turizma u regionu.
Sedam sjajnih razloga da posetite BratislavuU Bratislavi, prestonici Slovačke, proleće nudi čarobne doživljaje i nezaboravne trenutke za sve posetioce. Bez obzira da li ste ljubitelj umetnosti, avanture na otvorenom ili istraživanja bogate istorije grada, Bratislava ima mnogo toga da ponudi.
-
PreporučujemoAko želite da vam odeća dugo miriše nakon pranja zapamtite ove savete
Postoje zanimljivi i vrlo jednostavni trikovi uz pomoć kojih možete da sačuvate svežinu i miris odeće.
Pravo vreme za čišćenje klime: Uradite posao sami uz par savetaMožda su nas ove godine vremenske prilike iznenadile, pa su mnogi od nas bili primorani da uključe klimu i ranije. Iskoristite hladnije dane za njeno čišćenje, i imajte na umu da to možete da uradite i sami.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.34 117.16 117.98 CHF 119.14 119.98 120.82 USD 108.68 109.45 110.21
-
Napravite domaći ajvar
Ukoliko niste krenuli sa pripremom zimnice, pravo je vreme da započnete ajvarom.
23-10-2017 | 15:39 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-vm2002
Sastojci:
- 7 kg crvenih paprika
- 2 kg patlidžana
- 400 ml ulja
- 2 kašike soli
- 1 kašika šećera
- 2 kašike esencije
- 5-6 ljutih paprika
- 1 kesica vinobranaPriprema: Ispeći, oljuštiti paprike i očistiti od semenki. Patlidžan ispeći u rerni i oljuštiti. Ljute papričice ispeći i oljuštiti (zaljutite po ukusu ja volim blaži pa stavim 5-6 komada). Samleti paprike i patlidžan.Sipati ulje u veću šerpu, dodati mleveno povrće i sipati so, šećer i esenciju. Pržiti 40-50 minuta uz stalno mešanje. Pred kraj prženja dodati vinobran. Sipati ajvar u zagrejane tegle, zaviti u ćebe i ostaviti da prenoći ili vratiti u rernu na 50 stepeni dok se ne uhvati kora.
-
Pročitajte i...Fantastičan domaći ajvar
Pravljenje domaćeg ajvara može da bude izazovan zadatak, ali uz pravi recept i malo strpljenja, svako može da napravi ukusan ajvar kod kuće.
Vreme je za zimnicu: Evo kako pravilno da sterilišete tegleSterilizacija tegli je ključni korak kada se priprema zimnica kako biste sačuvali hranu duže vreme.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: