Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Regina - Koraci

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
 • Poslednjih 5 pesama
  1. Regina - Koraci
  2. Neverne Bebe - Dvoje
  3. EKV - Par godina za nas
  4. Tony I Boris - Nek Se Raduje
  5. Generacija 5 - Dolazim Za 5 Minuta
 • Beograd Uzivo
 • Delta city
 • Propuštene emisije
  Ostale emisije
  1. Sergej Ćetković - Petak - Mojih 50
  2. 28. maj - 1 - Dodir noći
  3. 28. maj - 2 - Dodir noći
  4. 28. maj - 3 - Dodir noći
  5. Sergej Ćetković - Četvrtak - Mojih 50
 • Preporučujemo
  Čokoladni mus sa lešnikom Čokoladni mus sa lešnikom

  Desert za prave ljubitelje čokolade.

  Rolnice od patlidžana sa sirom Rolnice od patlidžana sa sirom

  Ukusan obrok u vikendu pred nama.

 • Naxi aplikacija radio 2
 • Kursna lista
  Kupovni Srednji Prodajni
  EUR 116.77 117.60 118.42
  CHF 109.13 109.90 110.67
  USD 104.87 105.61 106.35
 • Povezani članci
 • Muško-ženska prijateljstva iz oba ugla

  Tema muško-ženskog prijateljstva bez seksulane tenzije odavno je intrigrantna, upravo zato što ne postoji jedan i konačan odgovor na pitanje - Da li je zaista moguće prijateljstvo između muškarca i žene, a da među njima ne postoji seksualna privlačnost?
  23-11-2015 | 11:20 | Autor/Izvor: Naxi media

  Foto: Bigstockphoto-dolgachov

   

  Američki psiholog Adrian F. Vard pokušao je da da dogovor na ovo pitanje, putem studiozne analize i ispitivanja, a odgovor bi mogao da vas iznenadi.

  Ispitivanje je urađeno na 88 muško-ženska para koji su svoj odnos okarakterisali kao "čisto prijateljski".

  Muškarci i žene različitno tumače pojam prijateljstva - Da, muškarci ne doživljajavju pojam prijateljstva onako kao žene. Iz ženskog ugla, prijateljstvo se odnosi prevashodno na odnos koji se zasniva na obostranom poverenju i podršci bez seksualne tenzije, dok je kod muškaraca teško da "pobiju" činjenicu ženine seksualnosti. U njihovoj podsvesti uvek je prisutan pol prijatelja, pa je teško da u ženi vide "samo ortaka".

  Ispitivanje je obuhvatalo i drugi deo, u kome su učesnici morali da na skali od 1 do 10 označe koliko misle da oni seksualno privlače muškog, odnosno ženskog prijatelja. Ovde je iznenađujuće došlo do kontradikcije. Žene su značajno umanjivale njihov stepen privlačnosti u odnosu na muškog prijatelja, dok su muškarci povećavali stepen svoje privlačnosti u odnosu na ženskog prijatelja. I dok su žene isključivale mogućnost započinjanja emotivne veze sa prijateljem, muškarci nisu. Stepen privlačnosti se određivao nezavisno od toga da li su njihovi prijatelji slobodni ili u dugoj vezi i braku.

 • Pročitajte i...
  Davanje u vezi Davanje u vezi

  Previše davanja i brige u vezi mogu pretvoriti odnos u toksičan. Toksične veze podrazumevaju odnos u kojem neka strana se oseća uznemireno, nesrećno i manje vredno, pitajući se da li zaslužuje ljubav uopšte? Neretko do ovog stanja osoba dođe potpuno nesvesno i bez kontrole, a otrežnjenje i izlazak iz ovakavog toka misli može biti bolan.

  Navike kojima ćete učvrstiti vezu Navike kojima ćete učvrstiti vezu

  Svaka veza, kako bi bila dugoročna, gradi se postepeno uz obostrano zalaganje. Iako nekada ne obraćamo pažnju na sitnice u međusobnim odnosima, one zapravo grade posebnu vezu i bliskost među partnerima.

  Zajedničke navike srećnih parova Zajedničke navike srećnih parova

  Dostići skladnost, sreću i ljubav u vezi je nešto čemu teži većina parova. Svaki odnos gradi se uzajamnim zalaganjem za šta je potrebno vreme, a ovo su neke od karakteristika koje imaju srećni parovi.

  Najčešći uzroci prevara u vezama Najčešći uzroci prevara u vezama

  Emotivne veze uvek su pred ispitom vremena, a odnos bi trebalo negovati iz dana u dan. Kads prestane zaljubljenost, veza se nalazi pred prvim velikim izazovom. Evo koji su najčešći uzroci prevara.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: