-
Poslednjih 5 pesama
- Boris Novković - Dok svira radio
- Dejan Cukić - Stranac u Beogradu
- Oliver Dragojević - Ljubav je tvoja kao vino
- Željko Joksimović - Mila moja
- Zana - Rukuju se rukuju
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRecept za banana hleb
Ovaj recept je danas ubedljivo najtraženiji na internetu. Ako niste imali priliku da probate čuveni banana hleb, obavezno ga sačuvajte i spremite već danas.
-
ZdravljeTrešnje su izuzetno zdrave: Jedite ih što ih više
Sezona trešanja je počela, ali imajte na umu da neće trajati dugo. Iskoristite ceo period i jedite ih što više jer ovo voće je izuzetno dobro za naš organizam.
Ako brinete o zdravlju smanjite unos soli: Ova količina je dozvoljena na dnevnom nivouPrema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, hipertenzija je vodeći faktor rizika za kardiovaskularne bolesti i smrtnost.
-
PutovanjaSpektakularni Novi Zeland
Novi Zeland, ostrvo smešteno u jugozapadnom delu Tihi okean, udaljeno je oko 2.000 kilometara od Australije. Ovo prekrasno odredište sastoji se od dva glavna ostrva, Južnog i Severnog, ali i nekoliko manjih ostrva koja doprinose njegovoj raznolikosti
Idealno vreme da posetimo SolunSolun, drugi po veličini grad u Grčkoj, ima bogatu istoriju, slikovite pejzaže i dinamičnu atmosferu koja ga čini neodoljivom destinacijom za putnike željne avanture i kulture. Ako već planirate negde da putujete a ne biste da idete daleko Solun može da bude savršena destinacija.
-
PreporučujemoSezona mrava: Evo kako da ih se rešite
Poznato je da se mravi redovno javljaju čim krene toplije vreme i znaju da budu baš iritantni. Ako i vi imate problem sa mravima sigurno tražite adekvatna rešenja u ovom periodu.
Najlakši način da očistite fuge i pločice u kuhinjiNapravite samo sredstvo koje će vam pomoći da se lako otarasite naslaga masnoće i prljavštine na pločicama.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.30 117.12 117.94 CHF 119.04 119.88 120.72 USD 108.26 109.02 109.78
-
Krompir paprikaš sa svinjskim rebarcima
Za ljubitelje domaće kuhinje.
25-01-2021 | 15:40 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock- fanfon
Sastojci:
- 600 gr svežih svinjskih mesnatih rebara
- dve šargarepe
- glavica crnog luka
- 2 čena belog luka
- 2 sveža paradajza
- 2 krompira srednje veličine
- crvena začinska paprika
- suvi začini, so biberPriprema: Rebra iseći na komade i propržiti na zagrejanom ulju da porumene sa jedne i sa druge strane. Izvaditi iz tiganja, crni luk iseckati na režnjeve, staviti u vrelo ulje, pa dodati belog luka, iseckanu šargarepu na kolutiće i propžiti da omekša. Dodati jednu kašiku začinske paprike, prženo meso, iseckani paradajz, krompir isečen na kocke. Sve zaliti sa pola litre vode i krčkati 30-ak minuta. Dodati začine, prokuvati još 5 minuta. Ukoliko želite da povećate gustinu, dodajte supenu kašiku brašna, rastvorenu u maloj količini vode.
-
Pročitajte i...Ruska salata sa pršutom
Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
Gvakamole sosOvaj sos se izuzetno lako pravi a savršeno ide uz pivo, čips, tortilje i gazirane sokove. Poslužite ga pre glavnog jela uz grickalice ili ga jednostavno pripremite kao posni doručak.
Testenina sa tikvicama i slaninomAko nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: