-
Poslednjih 5 pesama
- Prljavo Kazalište - S vremena na vrijeme
- Djordje Balašević - Ne Lomite Mi Bagrenje
- Gibonni - Oprosti
- Smak - Daire
- Sergej Ćetković - Postojim i ja
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoTestenina sa tikvicama i slaninom
Ako nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.
Recept za starinski slatki kupusKada stignu hladniji dani svi volimo da pojedemo nešto "na kašiku". Baš zato vam danas donosimo jednostavan recept za slatki kupus sa junetinom, jelo koje mnoge od nas vraća u detinjstvo...
-
ZdravljeSok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiska
Verovatno nikada ne biste pomislili da sok može da vam pomogne u snižavanju povišenog pritiska, ali sada možete da razmotrite ovu opciju.
Ambliopija ili "Lenje oko": Simptomi i na koja stanja sve može da ukaže?Lenje oko ili ambliopija je veoma čest problem sa vidom koji utiče na oči. Međutim, to takođe može biti znak ozbiljnih zdravstvenih problema kao što su dijabetes, Parkinsonova bolest i srčana oboljenja.
-
PutovanjaPet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor?
Travel novinarka britanskog medija The Guardian Rejčel Dikson izdvojila je pet najboljih evropskih nacionalnih parkova, a vi svakako proverite da li vam se njen izbor dopada.
Krakov: Raskošna istorija i neodoljivi šarm gradaOvaj grad, nekadašnja prestonica Poljske, danas je epicentar kulture, obrazovanja i turizma u regionu.
-
PreporučujemoNapravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudova
Otkrili smo genijalan trik koji se deli društvenim mrežama, a verovatno vam nikada ne bi pao na pamet.
Ako želite da vam odeća dugo miriše nakon pranja zapamtite ove savetePostoje zanimljivi i vrlo jednostavni trikovi uz pomoć kojih možete da sačuvate svežinu i miris odeće.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.34 117.16 117.98 CHF 118.77 119.60 120.44 USD 108.61 109.38 110.14
-
Juneći gulaš
Ovo jelo poreklom je iz Mađarske, ali se jednako odomaćilo i u srpskoj kuhinji.
11-02-2020 | 15:05 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-Markus Mainka
Sastojci:- 500 g junetine
- 400 g crnog luka
- 2 veće šargarepe
- 2 dl paradajz soka
- so, biber, lovorov list, kim
- 1 kašičica aleve paprike
- po potrebi vode
- 3 kašike ulja
Priprema: Luk sitno naseckati, šargarepu naseći na krupnije komade. Meso iseckati na kockice. U šerpu sipati ulje, dodati luk, prodinstati pa dodati šargarepu i meso. Dinstati 15 minuta pa dodati paradajz sok i začine. Kuvati oko sat i po uz postepeno dolivanje vode. Servirati uz testeninu ili pire krompir. -
Pročitajte i...Pohovane pečurke
Pečurke se mogu jesti pripremljene i na ovakav način, a uz sos po želji dobićete ukusan obrok.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: