-
Poslednjih 5 pesama
- Vajta - Leila
- Parni Valjak - Nakon svih godina
- Valentino - Skloni se sa moga prozora
- Goran Karan - Kazna mi je sto te ljubim
- Kiki Lesendric I Piloti - Jos Jedna Pijana Noc
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoProlećna salata sa junetinom
Stiže nam proleće, a sa prolećem i potreba da se hranimo laganije i zdravije. Baš iz tog razloga, evo jednog recepta za salatu sa junetinom i rotkvicama.
Najjednostavnija i najukusnija pastaZa pripremu ove paste nije vam potrebno više od 20 minuta, a ako ste brzi i vični u kuhinji, obrok će verovatno biti spreman još brže...
-
ZdravljeSimptomi koji ukazuju na moguću intoleranciju na gluten
Gluten je sastavni deo mnogih ukusnih jela poput peciva i testenina, ali može da se nađe i u nekim specifičnim jelima za koje nikada ne biste pomislili da sadrže gluten.
U "ozbiljnim" godinama ove vežbe su prioritetIstraživanja koja se sprovode poslednjih decinija ukazuju da je fizička aktivnost značajna tokom celog života. Posebno je važno da u nekim ozbiljnijim godinama ne odustanemo od fizičke aktivnosti, a pojedine vežbe donose značajne benefite.
-
PutovanjaRaj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu
Ako raj zamišljate kao mesto prekriveno vinogradima i zelenim brežuljcima i maštate o najukusnojoj hrani u Italiji dok ispijate čašu fantastičnog vina, onda je Toskana mesto koje morate da posetite.
Za ljubitelje prirode: Ovo su "najzelenije" zemlje EvropeŠvedska kompanija Hemsol je sprovela istraživanje sa ciljem identifikacije "najzelenijih" zemalja u Evropi, a rezultati su postavili Norvešku na vrh liste.
-
PreporučujemoPrirodni sastojci koji mogu da pomognu da vaše biljke brže rastu
Da biste postigli lep izgled i ukrasili prostor kućnim biljkama, potrebno je da im posvetite pažnju. Ovaj zadatak može da bude izazovan, s obzirom na to da uprkos trudu, biljke nekad deluju kao da ne napreduju.
Očistite štekere i druge požutele predmete u kućiUtičnice i druge bele predmete koji su vremenom požuteli ne treba bacati. Sve što vam treba je nekoliko sastojaka za čišćenje i ovi predmeti će izgledati kao novi.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.38 117.20 118.02 CHF 120.93 121.78 122.64 USD 106.88 107.64 108.39
-
Juneći gulaš
Ovo jelo poreklom je iz Mađarske, ali se jednako odomaćilo i u srpskoj kuhinji.
11-02-2020 | 15:05 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-Markus Mainka
Sastojci:- 500 g junetine
- 400 g crnog luka
- 2 veće šargarepe
- 2 dl paradajz soka
- so, biber, lovorov list, kim
- 1 kašičica aleve paprike
- po potrebi vode
- 3 kašike ulja
Priprema: Luk sitno naseckati, šargarepu naseći na krupnije komade. Meso iseckati na kockice. U šerpu sipati ulje, dodati luk, prodinstati pa dodati šargarepu i meso. Dinstati 15 minuta pa dodati paradajz sok i začine. Kuvati oko sat i po uz postepeno dolivanje vode. Servirati uz testeninu ili pire krompir. -
Pročitajte i...Pohovane pečurke
Pečurke se mogu jesti pripremljene i na ovakav način, a uz sos po želji dobićete ukusan obrok.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: