Slušate: Dodir noći

Pesma: Magazin - Nataša

Dodir noći
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Magazin - Nataša
    2. Željko Joksimović - Mozda Je To Ljubav
    3. Oliver Dragojević - Kad mi dodješ ti
    4. Riblja čorba - Evo ti za taksi
    5. Sergej Ćetković - Nek te ljubav dočeka
  • Beograd Uzivo
  • Virtualni sajam
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Čipi - Sreda - Mojih 50
    2. 15. oktobar - 1 - Dodir noći
    3. 15. oktobar - 2 - Dodir noći
    4. 15. oktobar - 3 - Dodir noći
    5. Čipi - Utorak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Pohovane kuglice od pirinča Pohovane kuglice od pirinča

    Priprema ovog jela nije nimalo komplikovana, a može biti sjajna zamena za klasične krokete.

    Pita od bundeve Pita od bundeve

    Jesen ne može proći bez ove poslastice.

  • Kids Fest
  • Pozoriste na Terazijama
  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.69 117.51 118.33
    CHF 106.00 106.75 107.50
    USD 105.75 106.50 107.25
  • Povezani članci
  • Đuveč

    Ukusan ručak za celu porodicu.




    30-08-2018 | 15:13 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: BIgstockphoto- svry

     

    Sastojci:

    - 600 g krompira
    - 100-150 g pirinča
    - 3 paradajza
    - 2 paprike
    - 100 g šargarepe
    - 1 glavica crnog luka
    - 2 čena belog luka
    - 1 supena kašika peršunovog lista
    - so, biljni začin, biber,
    - 1 dl ulja
    - 1 povrtna kocka
    - 6-7 dl vode

    Priprema: Povrće očistiti i oprati. Krompir i paradajz iseći na šnite, šargarepu na kolutove, paprike na sitnije komade. Crni luk iseći na rebarca, a beli luk protisnuti kroz presu. Peršunov list iseckati sitno. Pirinač dobro oprati. U vodu staviti povrtnu kocku i pustiti da provri, da se kocka istopi. U većoj posudi povrće, pirinač, peršunov list i začine izmešati, pa izručiti u podmazanu vatrostalnu posudu, tepsiju ili šerpu, koja može u rernu. Preliti uljem i sa 2/3 povrtnog temeljca. Poklopiti i peći 35 minuta na 200-220 C. Nakon toga skinuti poklopac ili foliju, proveriti da li su pirinač i povrće omekšali i ako treba, doliti još tečnosti, da đuveč ne bude suv, smanjiti temperaturu na 180 C, pa ga zapeći oko 10 minuta.

  • Pročitajte i...
    Pohovane kuglice od pirinča Pohovane kuglice od pirinča

    Priprema ovog jela nije nimalo komplikovana, a može biti sjajna zamena za klasične krokete.

    Lovačke šnicle Domaće lovačke šnicle

    Ukoliko volite da meso bude softano, ne propustite priliku da uživate u ukusnim lovačkim šniclama. Kao stvoren obrok za jesen.

    Rolovana džigerica Rolovana džigerica

    Obrok za prave gurmane.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: