-
Poslednjih 5 pesama
- Riblja čorba - Ljubav ovde više ne stanuje
- Denis & Denis - Program tvog kompjutera
- Crvena jabuka - Tuga ti i ja
- Srdjan Jul - Koketa
- Merlin - Ja potpuno trijezan umirem
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Kolač sa tikvicama i maslinama
Ako volite ukuse Mediterana i jela koja se brzo spremaju, ovaj slani kolač sa tikvicama, fetom i maslinama biće pravo otkriće za vas.
Skuša u belom vinu
Skuša je riba sa izraženijim, punijim ukusom, pa je važno da je pripremite na način koji ističe njen prirodni šmek, a da pritom ne bude previše jaka. Ovaj recept će vam sigurno pomoći u tome...
-
Zdravlje
Ovo su poruke koje vam telo šalje kada nema dovoljno proteina
Najmanje 10% dnevnog unosa kalorija trebalo bi da potiče iz proteina.
Kako prepoznati faze menopauze i koliko dugo traju?
Većina žena ulazi u perimenopauzu između 45. i 55. godine života. Nakon što prođe jedna godina bez menstrualnog ciklusa, smatra se da ste ušli u menopauzu, a zatim i u postmenopauzu, fazu koja traje do kraja života.
-
Putovanja
Najlepši evropski grad za posetu ove godine - mediteranski dragulj koji je osvojio sve
Pariz, Berlin i Prag su već dobro poznate destinacije, ali prema izboru čitalaca magazina Condé Nast Traveller, najbolji grad za posetu u Evropi 2025. godine je - Valeta, glavni grad Malte.
Prelepi azijski grad proglašen najboljom destinacijom po odnosu cene i kvaliteta ove zime
Post Office je otkrio destinacije na kojima putnici dobijaju najviše za svoj novac.
-
Preporučujemo
Da li čuvate luk na pogrešnom mestu? Otkrijte najlakši trik za duži rok trajanja
Ako primetite da vam se luk pokvari već nakon nekoliko dana, verovatno ga ne skladištite pravilno. Mesto na kojem čuvate luk može značajno uticati na njegovu svežinu i trajanje.
Površine u domu koje nikako ne bi trebalo da čistimo limunom
Limun je moćan prirodni saveznik u čišćenju doma - skida masnoću, uklanja neprijatne mirise i ostavlja svež miris. Može da očisti sudopere, slavine, mikrotalasnu ili ogledala. Ali iako je koristan, limun nije univerzalno sredstvo za čišćenje. Zbog svoje kiselosti može da ošteti određene površine i napravi štetu koju je teško popraviti, upozoravaju stručnjaci.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.34 117.16 117.98 CHF 125.00 125.88 126.77 USD 100.12 100.83 101.53
-
Domaći ajvar
Sezona pripreme ajvara je uveliko otpočela. Ukoliko ste planirali da se i sami oprobate
22-10-2019 | 14:50 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-Melica73
Sastojci:
- 8 kg crvenih paprika
- 2 kg patlidžana
- 400 ml ulja
- 2 kašike soli
- 1 kašika šećera
- 5-6 ljutih paprika
- 1 kesica vinobranaPriprema: Ispeći, oljuštiti paprike i očistiti od semenki. Patlidžan ispeći u rerni i oljuštiti. Ljute papričice ispeći i oljuštiti. Samleti paprike i patlidžan. Sipati ulje u veću šerpu, dodati mleveno povrće i sipati so, šećer. Pržiti 40-50 minuta uz stalno mešanje. Pred kraj prženja dodati vinobran. Ostaviti ajvar preko noći u rerni na 60-80 stepeni da se zapeče. Zatvoriti tegle najpre celofanom, pa potom i poklopcem i ostaviti na hladnom mestu.
-
Pročitajte i...
Recept za ljuti ajvar
Došli su nam hladniji dani, pa već svi mislimo na pripremu zimnice i naravno na ajvar. Evo jednog fantastičnog recepta za ljuti ajvar...
Kremasti pileći paprikaš
Malo drugačiji recept koji zaista sadrži papriku, a ukus je intenzivniji...
Teleći gulaš sa paprikom
Recept za prave gurmane i ljubitelje kuvanih jela. Paprika ovom jelu daje posebnu aromu i sigurno će vam prijati u ovom periodu kada se lagano opraštamo od letnjih dana i ulazimo u jesen...
Keks od grčkog jogurta
Jednostavan biskvit koji može da bude lagana đačka užina, posluženje za goste ili dodatak uz obrok...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: