Slušate: Mojih 50

Pesma: Bisera Veletanlic - Milo Moje

Mojih 50
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Bisera Veletanlic - Milo Moje
    2. Severina - Virujen u te
    3. Magazin - Kako sam te voljela
    4. Viktorija - Arija
    5. Idoli - Dok dobuje kisa
  • Beograd Uzivo
  • Odeon travel
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 21. avgust - 1 - Dodir noći
    2. 21. avgust - 2 - Dodir noći
    3. 21. avgust - 3 - Dodir noći
    4. Vesna Čipčić - Sreda - Mojih 50
    5. 20. avgust - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Kroketi od piletine Kroketi od piletine

    Ukoliko volite krokete, obožavaćete ih i u ovoj kombinaciji ukusa.

    Mafini sa višnjama Mafini sa višnjama

    Neodoljivi mafini za celu porodicu.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 117.01 117.84 118.66
    CHF 107.45 108.21 108.96
    USD 105.56 106.30 107.05
  • Povezani članci
  • Domaće kifle

    Ukoliko pripadate onom delu populacije koju ujutru najradije posegne za jogurtom i kiflom, zašto je ne biste napravili u domaćoj radinosti?




    03-03-2017 | 14:05 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-Olga Krig


    Sastojci:

     - 40 gr svežeg kvasca
     - 600 ml vode
     - 100 ml ulja
     - 20 gr šećera
     - 20 gr soli
     - 1 kg brašna

    Priprema: U toplu vodu izmrviti kvasac, pa dodati šećer i izmešati. Dodati malo brašna i opet izmešati. Dodati skoro svo ulje, ostaviti malo da se poulji testo na kraju, dodati so i opet izmešati. Dodati opet brašna, sad već pola mere i opet mešati. Dodavati postepeno brašno i umesiti mekano testo. Testo pouljiti i ostaviti da odstoji pokriveno krpom oko sat vremena. Nakislo testo blago premesiti i podeliti na onoliko delova koliko kifli želite. Ja sam delila na 6 jer su mi trebale velike kifle. Nauljiti podlogu, staviti lopticu, malo je rukom razvući, uhvatiti za krajeve pa napraviti valjak. I onda oklagijon razvući po širini da se dobije elipsa ili izduzen krug. Uvijati kifle od užeg dela ka širem. Treba da vam budu uske a dugačke. Poslažete u tepsiju, da izmedju ima dva prsta odstojanja izmedju svake. Premažete blago uljem i ostavite da kisnu 15 minuta, zatim uključite rernu da se ugreje na 220 stepeni. Kada su nakisle blago ih premažete mlakom vodom pa stavite da se peku oko 20 minuta, zavisno od rerne. Gotove su kad lepo porumene. Na kraju izvadite pa ih četkicom namazete sa uljem. Ostavite da odstoje 10 minuta i spremne su za punjenje.

  • Pročitajte i...
    Smoothie sa šumskim voćem Smoothie sa šumskim voćem

    Napravite ukusan smoothie od šumskog voća koji je odličan način da započnete dan.

    Pohovane paprike u susamu Pohovane paprike u susamu

    Ukoliko želite da izbegnete fast food, evo predloga za doručak. Pripremite obrok pre odlaska na posao.

    Ukusne domaće krofne Ukusne domaće krofne

    Ovog vikenda, 13. januara obeležava se dolazak Pravoslavne Nove godine ili Srpske Nove godine, a prema jednoj od tradicija, krofne u ponoć učiniće vašu Novu godinu slatkom i berićetnom.

    Slavski kolač Slavski kolač

    Sezona je obeležavanja slava, a slavski kolač je centralni deo svake trpeze.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: