-
Poslednjih 5 pesama
- Idoli - Devojko mala
- Hari Mata Hari - Ostavi Suze Za Kraj
- Tap 011 - Okreni broj 95
- Zabranjeno Pušenje - Balada O Pisonji I Zugi
- Vlado Georgiev - Nisam ljubomoran
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRecept za banana hleb
Ovaj recept je danas ubedljivo najtraženiji na internetu. Ako niste imali priliku da probate čuveni banana hleb, obavezno ga sačuvajte i spremite već danas.
-
ZdravljeTrešnje su izuzetno zdrave: Jedite ih što ih više
Sezona trešanja je počela, ali imajte na umu da neće trajati dugo. Iskoristite ceo period i jedite ih što više jer ovo voće je izuzetno dobro za naš organizam.
Ako brinete o zdravlju smanjite unos soli: Ova količina je dozvoljena na dnevnom nivouPrema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, hipertenzija je vodeći faktor rizika za kardiovaskularne bolesti i smrtnost.
-
PutovanjaSpektakularni Novi Zeland
Novi Zeland, ostrvo smešteno u jugozapadnom delu Tihi okean, udaljeno je oko 2.000 kilometara od Australije. Ovo prekrasno odredište sastoji se od dva glavna ostrva, Južnog i Severnog, ali i nekoliko manjih ostrva koja doprinose njegovoj raznolikosti
Idealno vreme da posetimo SolunSolun, drugi po veličini grad u Grčkoj, ima bogatu istoriju, slikovite pejzaže i dinamičnu atmosferu koja ga čini neodoljivom destinacijom za putnike željne avanture i kulture. Ako već planirate negde da putujete a ne biste da idete daleko Solun može da bude savršena destinacija.
-
PreporučujemoSezona mrava: Evo kako da ih se rešite
Poznato je da se mravi redovno javljaju čim krene toplije vreme i znaju da budu baš iritantni. Ako i vi imate problem sa mravima sigurno tražite adekvatna rešenja u ovom periodu.
Najlakši način da očistite fuge i pločice u kuhinjiNapravite samo sredstvo koje će vam pomoći da se lako otarasite naslaga masnoće i prljavštine na pločicama.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.30 117.12 117.94 CHF 119.04 119.88 120.72 USD 108.26 109.02 109.78
-
Ćufte od ribe
Ukusan obrok kojim ćete napraviti pauzu od crvenog mesa, a uneti ribu.
15-06-2018 | 11:06 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock/ jabiru
Sastojci:
- 3 jaja
- 2 čena belog luka, iseckanog
- 1/2 šolje peršuna
- 500 g fileta ribe
- 1/2 šolje brašna
- šolja prezli
- ulje
- so, biber, kariPriprema: U blenderu umutite beli luk i peršun. Dodajte ribu i mutite dok se lepo ne promeša. Smesi dodajte mešavinu jedno umućeno jaje, so i biber i kari. U posebne posude stavite brašno i prezle. Umutite i preostala jaja. Od smese s ribom napravite loptice. Uvaljajte u brašno, umočite u jaja, a zatim uvaljajte u prezle. Stavite na tanjir i držite u frižideru oko 30 minuta. U dubljem tiganju zagrejte ulje, kada se ugreje, pržite riblje ćuftice dok ne poprime zlatnu boju. Napravite sos i salatu po želji i servirajte dok je vruće.
-
Pročitajte i...Ruska salata sa pršutom
Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
Gvakamole sosOvaj sos se izuzetno lako pravi a savršeno ide uz pivo, čips, tortilje i gazirane sokove. Poslužite ga pre glavnog jela uz grickalice ili ga jednostavno pripremite kao posni doručak.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: