Slušate: Mojih 50

Pesma: Rodja Raicevic - U Tebe Sam Zaljubljen

Mojih 50
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Rodja Raicevic - U Tebe Sam Zaljubljen
    2. Vesna Pisarović - Za Tebe Stvorena
    3. Moby Dick - Nema nas više
    4. Tony I Zeljko - Zabluda
    5. Goran Karan - Ja sam samo vagabundo
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 8. maj - 1 - Dodir noći
    2. 8. maj - 2 - Dodir noći
    3. 8. maj - 3 - Dodir noći
    4. Jelena Đoković - Sreda - Mojih 50
    5. 7. maj - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Salata sa celerom i indijskim orahom Salata sa celerom i indijskim orahom

    Intenzivan i interesantan ukus ove salate će vas iznenaditi, a možete da je koristite i kao namaz.

    Recept za banana hleb Recept za banana hleb

    Ovaj recept je danas ubedljivo najtraženiji na internetu. Ako niste imali priliku da probate čuveni banana hleb, obavezno ga sačuvajte i spremite već danas.

  • Zdravlje
    Vitamin B12: Zdravstvene prednosti za koje možda niste čuli Vitamin B12: Zdravstvene prednosti za koje možda niste čuli

    Vitamin B12 je važan za zdravlje vašeg nervnog sistema i crvenih krvnih zrnaca. Može se naći u mnogim životinjskim proizvodima i obogaćenoj hrani.

    Trešnje su izuzetno zdrave: Jedite ih što ih više Trešnje su izuzetno zdrave: Jedite ih što ih više

    Sezona trešanja je počela, ali imajte na umu da neće trajati dugo. Iskoristite ceo period i jedite ih što više jer ovo voće je izuzetno dobro za naš organizam.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Sedam stvari koje morate da vidite u Berlinu Sedam stvari koje morate da vidite u Berlinu

    Berlin je definitvno još jedan evropski grad koji nikada ne spava, a nosi specifičnu energiju koju bi svako trebalo da doživi.

    Spektakularni Novi Zeland Spektakularni Novi Zeland

    Novi Zeland, ostrvo smešteno u jugozapadnom delu Tihi okean, udaljeno je oko 2.000 kilometara od Australije. Ovo prekrasno odredište sastoji se od dva glavna ostrva, Južnog i Severnog, ali i nekoliko manjih ostrva koja doprinose njegovoj raznolikosti

  • Preporučujemo
    Fenomenalni trikovi za PRVOMAJSKI roštilj Fenomenalni trikovi za PRVOMAJSKI roštilj

    Danas će najveći broj nas pripremati roštilj u prirodi, pa nije na odmet da podelimo trikove koji će vam pomoći da klasičan roštilj pretvorite u pravu gozbu.

    Sezona mrava: Evo kako da ih se rešite Sezona mrava: Evo kako da ih se rešite

    Poznato je da se mravi redovno javljaju čim krene toplije vreme i znaju da budu baš iritantni. Ako i vi imate problem sa mravima sigurno tražite adekvatna rešenja u ovom periodu.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.31 117.13 117.95
    CHF 119.15 119.99 120.83
    USD 108.21 108.97 109.73
Beograd
  • Tijana Bogdanović i Milica Mandić šalju poruku u svet! Tijana Bogdanović i Milica Mandić šalju poruku u svet!

    Dvostruke olimpijske šampionke Tijana Bogdanović i Milica Mandić postale su zaštitna lica Evropskog seniorskog prvenstva u tekvondou koje se, prvi put u istoriji, održava u Srbiji od 9. do 12. maja, u Hali 1 Beogradskog sajma.

  • AERODROM I PRIJATELJI održali koncert za pamćenje AERODROM I PRIJATELJI održali koncert za pamćenje

    Kao što je i obećao, Jurica Pađen frontmen grupe Aerodrom, priredio je sinoć Beograđanima veče žestoke elektrik svirke u mts Dvorani, uz pomoć prijatelja iz izuzetne rokenrol lige.

  • Festival koji donosi radost: Druženje  sa izvođačima BEOGRADSKOG PROLEĆA Festival koji donosi radost: Druženje sa izvođačima BEOGRADSKOG PROLEĆA

    Umetnička direktorka Beogradskog proleća Maja Rakovic istakla je juče, na druženju izvođača pred početak festivala u MTS dvorani, da ta manifestacija "treba da donese radost" i izrazila uverenje da će tako i da bude.

  • Badi Asad i Braća Asad na otvaranju jubilarnog  25. Guitar Art Festivala Badi Asad i Braća Asad na otvaranju jubilarnog 25. Guitar Art Festivala

    Jubilarni 25. po redu Guitar Art Festival počinje duplim Asad koncertom, 15. maja na Velikoj sceni Kolarčeve zadužbine. Prvo će nastupiti jedan od najboljih klasičnih gitarskih dua Serđo i Odair Asad, a zatim sledi koncert legendarne pevačice i gitaristkinje koja je unela revoluciju u svet gitarske muzike Badi Asad.

  • „Luksemburg, Luksemburg“ u mts Dvorani „Luksemburg, Luksemburg“ u mts Dvorani

    Prolećno izdanje Mreže festivala Jadranske regije počinje u četvrtak, 11. aprila besplatnom projekcijom filma „Luksemburg, Luksemburg“ ukrajinskog reditelja Antonia Lukiča u mts Dvorani sa početkom u 18 časova. Besplatne ulaznice za film mogu se preuzeti na blagajni mts Dvorane.

  • „DANCING QUEEN“- ABBA SIMPHONYC TRIBUTE SHOW 27. septembra „DANCING QUEEN“- ABBA SIMPHONYC TRIBUTE SHOW 27. septembra

    Nakon spektakularnog prošlogodišnjeg nastupa na stadionu Tašmajdan, ali i decembarskog koncerta ABBA Real Tribute benda u mts Dvorani, jedinstveno ABBA iskustvo vraća se na scenu mts Dvorane 27. septembra u okviru koncertnog spektakla „DANCING QUEEN“- ABBA SIMPHONYC TRIBUTE SHOW !

  • Stiže ROK ikona: NIK KEJV 18. JUNA NA BELGRADE RIVER FESTU Stiže ROK ikona: NIK KEJV 18. JUNA NA BELGRADE RIVER FESTU

    Nikad emotivniji, nikad posebniji koncert legendarnog Nik Kejva održaće se 18. juna u Beogradu. Na festivalu Belgrade River Fest slavni muzičar premijerno u Evropi izvodi svoj koncert „Solo Show“!

  • Antonis Remos se posle deset godina vraća pred beogradsku publiku 17. juna! Antonis Remos se posle deset godina vraća pred beogradsku publiku 17. juna!

    Slavni grčki pevač Antonis Remos obradovaće nakon deset godina ponovo beogradsku publiku 17. juna! Umetnik čiji se koncerti u Srbiji uvek čekaju sa nestrpljenjem, nastupiće prve večeri naše najprestižnije muzičke manifestacija Belgrade River Fest. Ovaj festival tradicionalno se održava svakog leta na Platou Geozavoda u Beogradu na vodi.

  • Beogradsko proleće 2024.godine: Izabrano 19 učesnika Beogradsko proleće 2024.godine: Izabrano 19 učesnika

    Danas je u 13h u klubu Lisabon, u mts Dvorani održana press konferencija povodom održavanja ovogodišnjeg festivala „Beogradsko proleće“. Tom prilikom saopštena su imena izvođača, koji će zahvaljući izboru Selekcione komisije učestvovati na takmičenju za prestižnu statuu Beogradskog proleća.

  • Dokumentarni film „Trka na kraju sveta” Agelast produkcije na 71. Martovskom festivalu Dokumentarni film „Trka na kraju sveta” Agelast produkcije na 71. Martovskom festivalu

    Dokumentarni film „Trka na kraju sveta” (2024) u režiji Galeba Nikačevića premijerno će biti prikazan u utorak, 26. marta u 15.30 časova u sali Amerikana Doma omladine Beograda u okviru programa 71. Martovskog festivala.

  • Bajaga i Instruktori slave 40 godina: Saša Lokner nam otkriva kako će izgledati velika turneja Bajaga i Instruktori slave 40 godina: Saša Lokner nam otkriva kako će izgledati velika turneja

    Jedan od najvećih pop-rock bendova ovih prostora, Bajaga i Instruktori ove godine proslavljaju 40. godina postojanja, a u subotu, 31. avgusta očekuje nas i veliki koncert na beogradskom Hipodromu. Saša Lokner je za Naxi pričao o proslavi, velikoj turneji i zakazanom koncertu.

  • Omaž Žarku Lauševiću na 71. Martovskom festivalu Omaž Žarku Lauševiću na 71. Martovskom festivalu

    Na 71. Martovskom festivalu, u okviru revijalnog programa DOMAĆA PANORAMA, 29. marta od 20.15 časova u Velikoj sali Doma omladine Beograda biće prikazana regionalna premijera kratkog igranog filma „Hrana za golubove“ (2024. / 28’) u kojem je jednu od poslednjih uloga ostvario legendarni Žarko Laušević.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10