Slušate: Dodir noći

Pesma: Tony Cetinski - Blago onom ko te ima

Dodir noći
Naxi Radio
Koncerti i festivali
  • „Luksemburg, Luksemburg“ u mts Dvorani „Luksemburg, Luksemburg“ u mts Dvorani

    Prolećno izdanje Mreže festivala Jadranske regije počinje u četvrtak, 11. aprila besplatnom projekcijom filma „Luksemburg, Luksemburg“ ukrajinskog reditelja Antonia Lukiča u mts Dvorani sa početkom u 18 časova. Besplatne ulaznice za film mogu se preuzeti na blagajni mts Dvorane.

  • Stiže ROK ikona: NIK KEJV 18. JUNA NA BELGRADE RIVER FESTU Stiže ROK ikona: NIK KEJV 18. JUNA NA BELGRADE RIVER FESTU

    Nikad emotivniji, nikad posebniji koncert legendarnog Nik Kejva održaće se 18. juna u Beogradu. Na festivalu Belgrade River Fest slavni muzičar premijerno u Evropi izvodi svoj koncert „Solo Show“!

  • Antonis Remos se posle deset godina vraća pred beogradsku publiku 17. juna! Antonis Remos se posle deset godina vraća pred beogradsku publiku 17. juna!

    Slavni grčki pevač Antonis Remos obradovaće nakon deset godina ponovo beogradsku publiku 17. juna! Umetnik čiji se koncerti u Srbiji uvek čekaju sa nestrpljenjem, nastupiće prve večeri naše najprestižnije muzičke manifestacija Belgrade River Fest. Ovaj festival tradicionalno se održava svakog leta na Platou Geozavoda u Beogradu na vodi.

  • Beogradsko proleće 2024.godine: Izabrano 19 učesnika Beogradsko proleće 2024.godine: Izabrano 19 učesnika

    Danas je u 13h u klubu Lisabon, u mts Dvorani održana press konferencija povodom održavanja ovogodišnjeg festivala „Beogradsko proleće“. Tom prilikom saopštena su imena izvođača, koji će zahvaljući izboru Selekcione komisije učestvovati na takmičenju za prestižnu statuu Beogradskog proleća.

  • Dokumentarni film „Trka na kraju sveta” Agelast produkcije na 71. Martovskom festivalu Dokumentarni film „Trka na kraju sveta” Agelast produkcije na 71. Martovskom festivalu

    Dokumentarni film „Trka na kraju sveta” (2024) u režiji Galeba Nikačevića premijerno će biti prikazan u utorak, 26. marta u 15.30 časova u sali Amerikana Doma omladine Beograda u okviru programa 71. Martovskog festivala.

  • Bajaga i Instruktori slave 40 godina: Saša Lokner nam otkriva kako će izgledati velika turneja Bajaga i Instruktori slave 40 godina: Saša Lokner nam otkriva kako će izgledati velika turneja

    Jedan od najvećih pop-rock bendova ovih prostora, Bajaga i Instruktori ove godine proslavljaju 40. godina postojanja, a u subotu, 31. avgusta očekuje nas i veliki koncert na beogradskom Hipodromu. Saša Lokner je za Naxi pričao o proslavi, velikoj turneji i zakazanom koncertu.

  • Omaž Žarku Lauševiću na 71. Martovskom festivalu Omaž Žarku Lauševiću na 71. Martovskom festivalu

    Na 71. Martovskom festivalu, u okviru revijalnog programa DOMAĆA PANORAMA, 29. marta od 20.15 časova u Velikoj sali Doma omladine Beograda biće prikazana regionalna premijera kratkog igranog filma „Hrana za golubove“ (2024. / 28’) u kojem je jednu od poslednjih uloga ostvario legendarni Žarko Laušević.

  • Ovacije za Pogorelića, dirigenta Markovića i Vojvođanski simfonijski orkestar Ovacije za Pogorelića, dirigenta Markovića i Vojvođanski simfonijski orkestar

    Čuveni pijanista Ivo Pogorelić 18. marta 2024. održao je koncert sa Vojvođanskim simfonijskim orkestrom, pod dirigentskim vođstvom Aleksandra Markovića u, do poslednjeg mesta ispunjenoj, Kolarčevoj zadužbini gde su ispraćeni aplauzima i višeminutnim ovacijama.

  • Počela 18. Turneja Slobodne zone -  Osvajači Srebrnog lava i Srebrnog medveda u Srbiji Počela 18. Turneja Slobodne zone - Osvajači Srebrnog lava i Srebrnog medveda u Srbiji

    Tradicionalna, prolećna filmska Turneja Slobodne zone, koja će besplatno predstaviti sedam najzapaženijih ostvarenja sa prošlogodišnjeg festivala, uključujući i dobitnika Srebrnog lava u Veneciji, „Zlo ne postoji”, i Srebrnog medveda u Berlinu, „Crveno nebo”, obići će do kraja juna preko 50 mesta u Srbiji.

  • Divlje Jagode 25. aprila u mts Dvorani Divlje Jagode 25. aprila u mts Dvorani

    Nakon poslednjeg koncerta u MTS dvorani 2022. godine, koji slovi za jedan od njihovih najuspešnijih u karijeri, Divlje Jagode najavljuju novi koncert.

  • Danas se završava konkurs za BEOGRADSKO PROLEĆE! Danas se završava konkurs za BEOGRADSKO PROLEĆE!

    Konkurs za autore pop i zabavnih kompozicija, koje će se takmičiti na ovogodišnjem muzičkom Festivalu "Beogradsko proleće", završava se danas, posle gotovo mesec dana od zvaničnog početka prikupljanja prijava ( 26. februara ). Za prestižni festival prijavilo se 323 kandidata, autora i izvođača pop i zabavnih kompozicija.

  • Bijelo dugme u ROK POSTAVI na Arsenal festu Bijelo dugme u ROK POSTAVI na Arsenal festu

    Bijelo dugme, po mnogima najveći i najznačajniji bend ikada na prostoru bivše Jugoslavije, stiže na Arsenal fest 2024 (27-29. jun), i to u rokenrol postavi. Bend će obeležiti 50 godina od izlaska prvog albuma.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10