Slušate: Dodir noći

Pesma: Petar Grašo - Idi

Dodir noći
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Petar Grašo - Idi
    2. Sergej Ćetković - Korov
    3. Galija - Još uvek sanjam
    4. Zdravko Čolić - Oktobar je počinje sezona kiša
    5. Kaliopi - Rodjendan
  • Beograd Uzivo
  • Revita
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Vesna Dedić - Četvrtak - Mojih 50
    2. Vesna Dedić - Sreda - Mojih 50
    3. 18. jun - 1 - Dodir noći
    4. 18. jun - 2 - Dodir noći
    5. 18. jun - 3 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Keks torta Keks torta

    Napravite ukusnu totru od čokolade i keksa.

    Domaće šnenokle Domaće šnenokle

    Odlično rešenje ukoliko želite da preskočite kakao i čokoladu.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 117.10 117.92 118.75
    CHF 104.90 105.64 106.38
    USD 103.94 104.67 105.40
  • Povezani članci
  • Ajvar: Nezaobilazan deo zimnice

    Sezona je pripreme zimnice, a ajvar prednjači kada je reč o pripremi za hladne dane pred nama.




    04-10-2018 | 15:24 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-badmanproduction

     

    Sastojci:

    - 20 kg crvenih paprika
    - 1 litar ulja
    - 200 ml sirćeta
    - 1/2 kesice konzervansa
    - so, biber
    - 2-3 patlidžana


    Priprema: Paprike ispeći i tako pečene ih slagati u dublji sud (dok su vrele) koji obavezno mora biti poklopljen kako bi se kožica potparila i odvojila od paprike. Oljuštiti, očistiti od semenki i samleti paprike. Isto uraditi i sa parlidžanom. Ulje dobro zagrejati u širokoj šerpi, pa dodati samlevene paprike i patlidžan. Pržiti dugo uz mešanje. Prvo mešati povremeno dok ajvar ne proključa a zatim neprestano. Pred kraj kuvanja dodati sirće i konzervans. Ajvar je gotov kada počne da ostaje jasan trag od varjače kojom se meša po dnu šerpe, odnosno kada je jako gust. Gotov ajvar posoliti po ukusu i dok je vruć sipati u tegle. Ostaviti ajvar preko noći u rerni na 60-80 stepeni C da se zapeče. Zatvoriti tegle najpre celofanom, pa potom i poklopcem i ostaviti na hladnom mestu.

  • Pročitajte i...
    Morska salata Morska salata

    Toplo vreme je uveliko tu, pa zašto ne biste sebe počastili jednim morskim specijalitetom?

    Riblje pljeskavice Riblje pljeskavice

    Napravite ukusne pljeskavice od ribljeg mesa.

    Domaća krem čorba od šargarepe Domaća krem čorba od šargarepe

    Napravite ukusnu krem čorbu od šargarepe u domaćoj radinosti.

    Piletina u kari sosu Piletina u kari sosu

    Piletina u kombinaciji sa ovim začinom daće neodoljiv obrok.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: