-
Poslednjih 5 pesama
- Riblja čorba - Kada padne noć
- Parni Valjak - Otkad Te Ne Vidjam Cesto
- Tap 011 - Okreni broj 95
- Boris Rezak - Pokora
- Generacija 5 - Dolazim Za 5 Minuta
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Krompir sa slaninom i belim lukom
Pripremite danas zapečeni mladi krompir sa belim lukom i slaninom. Ovo je pravo prolećno jelo koje će uz zelenu salatu i mladi luk biti još ukusnije, a mnoge će vratiti u detinjstvo.
Pasta sa lososom
Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...
-
Zdravlje
Devet napitaka koje treba da izbegavate ako vodite računa o zdravlju
Neka pića koji mnogi od nas svakodnevno kozumiraju predstavljaju rizik za zdravlje. Možda smatramo da su neka zdravija i bolja opcija od gaziranih pića, ali neki podaci govore suprotno.
Šta tvrdi nauka: Da li je kolagen zaista najmoćniji suplement?
Poslednjih godina kolagen koristi sve veći broj ljudi, a njegovoj popularnosti dodatno doprinose poznate ličnosti i influenseri, svakodnevno promovišući ideju o njegovom čudotvornom dejstvu na nokte, kožu i kosu.
-
Putovanja
Najdinamičniji gradovi sveta: London opet na vrhu, a evo ko ga prati!
Redakcija magazina Time Out donosi pregled najuspešnijih urbanih sredina na osnovu opsežnog istraživanja IESE Cities in Motion indeksa.
Ova udaljena italijanska regija biće domaćin „najčarobnije žurke na svetu“ ove godine
Detour Discotheque je do sada organizovao spektakularne žurke na vrhovima planina i udaljenim ostrvima, a sada stiže u Apuliju!
-
Preporučujemo
Pet biljaka za prelepo prolećno dvorište bez mnogo održavanja
Proleće je pravo vreme da udahnete novi život svom dvorištu – bilo da raspolažete prostranim vrtom ili malim zelenim kutkom. Sadnja biljaka koje ne zahtevaju previše nege odličan je način da oplemenite prostor bez dodatnog opterećenja. Donosimo vam pet idealnih biljaka koje će uneti boju, miris i eleganciju u vaše dvorište, a pritom ne traže mnogo pažnje.
Efikasna rešenja za uklanjanje neprijatnih mirisa u frižideru
Sigurno ste se bar nekad susreli sa neprijatnim mirisima koji dolaze iz frižidera. Čak iako ste prečistili sve i izbacili hranu, moguće je da je frižider zadržao neprijatan miris. Iapk moguće je rešiti se neprijatnih mirisa u frižideru i kanti koristeći prirodne metode koje će vaš dom ispuniti prijatnim mirisom.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.39 117.21 118.03 CHF 124.08 124.96 125.83 USD 102.28 103.01 103.73
-
Zlatna maska: Moć kurkume
Napravite prirodnu masku za lice na bazi kurkume, koja će osvežiti vašu kožu i pružiti joj blistav izgled.
20-07-2020 | 15:18 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock- siriratsavett
Ova maska pružiće negu koži lica, sprečiti nastanak akni i smanjiti zapaljenske procese na koži.Sastojci:
- 2 kašičice kurkume u prahu
- 2 kašičice meda
- 2 kupene kašike grčkog jogurtaPriprema: Sve sastojke pomešati dok ne postane jednolična smesa. Naneti na čistu kožu uz blagu masažu lica i ostaviti da deluje 10-15 min. Sprati i naneti kremu za lice.
Napomena: Masku je poželjno primenjivati ukoliko niste alergični na bilo koji od navedenih sastojaka.
-
Pročitajte i...
Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu
Uz dva začina ne samo da možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.
Mirisi koji odbijaju komarce
Pojedini mirisi utiču na komarce, pa ih možete primeniti u vašem domaćinstvu, kako biste se tokom letnjeg perioda oslobodili ovih insekata.
Neka zamiriše na more!
Napravite osvezivač prostora koji će dati egzotičan miris mora. Leto je i sezona odmora, pa ukoliko ste bili ili tek planrate da otputujete na more, neka vas ova aroma inspiriše!
Kokosovo ulje u službi lepote i nege
Kokosovo ulje ima široku primenu u kozmetici. Samostalno ili u kombinaciji sa drugim sastojcima, uspešno se koristi za negu i regeneraciju kože i kose. U nastavku pročitajte na koje sve načina možete iskoristiti kokosovo ulje i napraviti prirodnu kozmetiku za negu vaše kose i kože.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: