Slušate: Dodir noći

Pesma: Djordje Balašević - Namćor

Dodir noći
Naxi Radio
 • Poslednjih 5 pesama
  1. Djordje Balašević - Namćor
  2. Tony Cetinski - Kad Zena Zavoli
  3. Valentino - Pile moje
  4. Vlado Kalember - Vino na usnama
  5. Jelena Tomašević - Kosava
 • Beograd Uzivo
 • Delta city
 • Propuštene emisije
  Ostale emisije
  1. Željko Vasić - Ponedeljak - Mojih 50
  2. 25. septembar - 1 - Dodir noći
  3. 25. septembar - 2 - Dodir noći
  4. 25. septembar - 3 - Dodir noći
  5. Vanja Bulić - Petak - Mojih 50
 • Preporučujemo
  Domaći ajvar Domaći ajvar

  Priprema zimnice je u punom jeku, a mnoga domaćinstva ovaj perio godine ne mogu ni zamisliti bez ajvara. Pripremite ga u domaćoj radinosti.

  Pileća čorba Pileća čorba

  Ukusna pileća čorba okrepiće vaš organizam.

 • Naxi aplikacija radio 2
 • Kuća
  Sezonsko odlaganje garderobe Sezonsko odlaganje garderobe

  Promenom godišnjih doba, dolazi i do promena u našem garderoberu, što zahteva reorganizaciju garderobe. Ukoliko pripadate onom delu populacije koji ne drži svu garderobu na jednom mestu, već je sezonski odlaže, donosimo vam nekoliko saveta kako da olakšate sebi, ovaj, neretko, zahtevan posao.

  Učinite da manji prostori vizualno izgledaju prostranije Učinite da manji prostori vizualno izgledaju prostranije

  Ukoliko želite da manji prostor vizualno učinite prostranijim, obratite pažnju na ove elemente, koje primenjuju i eksperti u uređenju enterijera.

 • Kursna lista
  Kupovni Srednji Prodajni
  EUR 116.77 117.59 118.42
  CHF 108.06 108.82 109.58
  USD 100.35 101.06 101.77
 • Povezani članci
 • Zdrav život na dva točka

  Capriolo bicikli i Naxi radio Vas nagrađuju ovog proleća!
  22-05-2017 | 10:00 | Autor/Izvor: naxi media

  Foto: Promo plakat


  ***U skladu sa članom 229. Zakona o obligacionim odnosima, Naxi radio ovim putem izdaje javno obećanje nagrade za kandidata koji postigne rezultat u skladu sa dole navedenim pravilima.

  Od ponedeljka 29. maja pažljivo slušaj Naxi radio! Svakog dana u određenom terminu, od ponedeljka do četvrtka, voditelji će uz priču o zdravom životu, rekreaciji, vožnji bicikla, istaći po jedan određeni pojam za taj dan koji treba da zapamtiš.

  U petak 2. juna na znak voditelja prvi pozovi broj 011/2274011 i izdiktiraj sva četiri pojma koja si zapamtio tokom nedelje i osvoji Capriolo bicikl.

  Isti mehanizam važi i za narednu nedelju 0d 5. do 9. juna. Nagradna akcija traje dve nedelje, do 9. juna, tog dana ćemo podeliti drugi Capriolo bicikl.

  Vesna Kostić je prva dobitnica Capriolo bajsa
  Branislava Đurić je druga dobitnica Capriolo bajsa

  PRAVILA NAGRADNOG KVIZA "ZDRAV ŽIVOT NA DVA TOČKA"


  Član 1: ORGANIZATOR
  Nagradni konkurs "Zdrav život na dva točka" priređuje i organizuje: NAXI Radio (u daljem tekstu: Organizator) i Capriolo d.o.o.
   
  Član 2: TRAJANJE, SVRHA I MESTO SPROVOĐENJA NAGRADNOG KONKURSA
  Nagradno takmičenje se održava od 29.5.2017. do 9.6.2017. a odnosi se na slušaoce Naxi radija. Nagradni konkurs se sprovodi za Capriolo d.o.o.
   
  Član 3: PODRUČJE PROMOCIJE
  Promotivni materijali će biti dostupni na Naxi radiju, Naxi Facebook stranici i Naxi portalu u naznačenom periodu.
   
  Član 4: NAGRADE
  Nagrade obezbeđuje Capriolo d.o.o.
  - Nagrada prve nedelje: Capriolo bicikl (MTB 26, Monitor man, sifra 914437-20)
  - Nagrada druge nedelje: Capriolo bicikl (MTB 26, Monitor man, sifra 914437-20)
   

  Član 5: PRAVO UČESTVOVANJA
  Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva fizička lica starija od 18 godina s prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, dok zaposleni kod organizatora i Capriolo d.o.o. kao i članovi njihove uže porodice (roditelji, supružnik, deca, sestre i braća) nemaju pravo učestvovanja u nagradnom konkursu.
   
  Član 6: KAKO UČESTVOVATI U NAGRADNOM KONKURSU
  Za učestvovanje u konkursu potrebno je da pažljivo slušate Naxi radio od ponedeljka 29. maja. Svakog dana u određenom terminu, od ponedeljka do četvrtka, voditelji će uz priču o zdravom životu, rekreaciji, vožnji bicikla, istaći po jedan određeni pojam za taj dan koji treba da zapamtiš.  U petak 2. juna na znak voditelja prvi pozovi broj 011/2274011 i izdiktiraj sva četiri pojma koja si zapamtio.
  Isti mehanizam važi i za narednu nedelju 0d 5. do 9. juna. Nagradna akcija traje dve nedelje, do 9. juna, tog dana ćemo podeliti drugi Capriolo bicikl.

  Član 7: ODABIR DOBITNIKA
  Proglašenje dobitnika će biti u petak 2. juna i u petak 9. juna I to u programu Naxi radija i na portalu Naxi radija.
   
  Član 8: KAKO PREUZETI NAGRADU
  Nakon proglašenja pobednika, dobitnici prve i druge nagrade su obavezni da se u roku od 24h jave u inbox Naxi Facebook profila ili na email info@naxi.co.rs sa naznakom "Zdrav život na dva točka" i ostave svoje kontakt podatke: ime, prezime, adresa I broj telefona. U roku od tri dana biće kontaktirani od strane predstavnika Capriolo d.o.o. sa detaljima oko preuzimanja vaučera i iskorišćenja nagrade.
  Nagrada se ne može zameniti za novac ili ustupiti na korišćenje.
   
  Član 9: UČESNICI U NAGRADNOM KONKURSU (USLOVI UČESTVOVANJA, PRIJAVA, SADRŽAJ)
  Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici prihvataju ova Pravila. Učestvovanjem u Konkursu, učesnik prihvata i odobrava da se podaci koje pruži, posebno e-mail adresa (a ukoliko je učesnik i osvajač nagrade, njegova priložena poštanska adresa i broj telefona), sačuvaju i koriste u svrhu održavanja i promocije ovog konkursa, PR objava,  kao i za statističke i marketinške svrhe (slanje reklamnog materijala poštom, sms porukom, e-mailom). Organizator se obavezuje da dobijene podatke iz kontakt forme neće prosleđivati drugim fizičkim i pravnim licima osim Capriola d.o.o.
   
  Član 10: PUBLICITET
  Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici su saglasni da se, ako postanu dobitnici nekog poklona, njihovo ime i slika mogu od strane organizatora i Capriolo d.o.o. objaviti i koristiti bez naknade u štampanom, zvučnom i video materijalu.
   
  Član 11: POREZI
  Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obaveze niti naknade direktno povezane s nagradama.
   
  Član 12: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG KONKURSA
  Nagradni konkurs se može prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao sprečiti, otkloniti ili izbeći. Učesnici će o prekidu nagradne igre biti obavešteni putem zvaničnog portala Naxi radija.

 • Pročitajte i...
  Osvoji Oxette nakit Osvoji Oxette nakit

  Naxi radio i grčki brend nakita Oxette vas nagrađuju!

  Home centar nagrađuje zaljubljene poznavaoce ljubavnih pesama Home centar nagrađuje zaljubljene poznavaoce ljubavnih pesama

  Jedan od omiljenih praznika svih parova ili onih koji to tek treba da postanu je Dan zaljubljenih. To je praznik kada se poklanjaju ljubav i pažnja i kada se osvajaju tuđa srca, a mi ćemo to učiniti kroz najlepše ljubavne stihove.

  Kupovina za pamćenje u Home centru Kupovina za pamćenje u Home centru

  Naxi radio i Home centar te nagrađuju!

  Ikom, Travel chanal I Naxi radio te pozivaju na nezaboravno putovanje Ikom, Travel Channel I Naxi radio te pozivaju na nezaboravno putovanje

  Povodom novog serijala Najveće svetske vožnje motociklima – Balkan - Ikom, Travel Channel i Naxi radio te pozivaju na nezaboravno putovanje u kome osvajaš poklone.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: