-
Poslednjih 5 pesama
- Tony I Zeljko - Zabluda
- Azra - A šta da radim
- Viktorija - Samo teraj ti po svome
- Hari Mata Hari - Kad dodje oktobar
- Karolina Gočeva - Kad volis
-
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Pohovana pileća džigerica
Ukusan način pripreme pileće džigerice uz adekavatan sos pravi su predlog za ručak.
-
-
Kuća
Koje kozmetičke preparate ne bi trebalo da držite u vašem kupatilu?
U kupatilu na policama i odložnim delovima nameštaja uglavnom držimo različitu kozmetiku, odnosno različite preparate za održavanje higijene, čišćenje, negu. Možda niste znali, ali neke od preparata poput parfema ne bi trebalo držati u kupatilu, jer im ta sredina ne prija i šteti njihovoj strukturi.
Praznična dekoracija stola: Ključ je u detaljima
Praznična trpeza okuplja porodicu i prijatelje u vreme proslava, a sveukupna situacija u svetu uslovila je da će ljudi Novu godinu dočekati u svojim domovima. Zato, potrudite se da napravite čaroban novogodišnji ambijent, te detaljima odgovorite na tematski zadatak Nove godine i Božića.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.75 117.58 118.40 CHF 108.38 109.14 109.90 USD 95.94 96.62 97.30
-
Zapečeni citrusi kao dekoracija
Ukoliko želite da vašu prazničnu dekoraciju obogatite sve popularnijim ukrasima od prirodnih namirnica, odnosno detaljima od zapečenih citrusa, evo načina na koji to možete i postići.
23-12-2020 | 10:00 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-Kinek00
Zapečena pomorandža, limun ili grejpfrut biće interesantan detalj u vidu ukrasa na vašoj novogodišnjoj jelki ili, zašto da ne, zaseban element dekoracije. Ovo je sjajan način da, ukoliko ste ljubitelj, uvedete neke od prirodnih dekorativnih elemenata u vašu prazničnu čaroliju. Pored toga što ih možete koristiti kao ukrase za jelku, možete napraviti viseće elemente za vrata ili deo nameštaja. Isto tako, možete njima dekorisati novogodišnji venac.
Sve što vam je potrebno jeste željena količina voća i kanap ili ukrasna traka koja može biti od satena ili drugog materijala.
Voće je potrebno iseći na kolutove, ubrusom pokupiti višak prirodnog soka i poređati ih na papiru za pečenje a potom u zagrejanoj rerni pažljivo peći uz povremeno obrtanje, kako bi obe strane bile jednako pečene. Potrebno je obratiti pažnju da ne budu previše pečeni. Najbolje je peći sat vremena jednu stranu, nakon toga drugu i u zavisnosti od toga koliko su se ispekli, ponoviti proces. U proseku je potrebno tri i po do četiri sata.
Kada je voće pečeno, napraviti prorez za kanap ili materijal po želji i napraviti ukras. -
Pročitajte i...
Praznična dekoracija stola: Ključ je u detaljima
Praznična trpeza okuplja porodicu i prijatelje u vreme proslava, a sveukupna situacija u svetu uslovila je da će ljudi Novu godinu dočekati u svojim domovima. Zato, potrudite se da napravite čaroban novogodišnji ambijent, te detaljima odgovorite na tematski zadatak Nove godine i Božića.
Zvezde od kanapa: Neodoljiv praznični detalj
Ove neodoljive zvezde možete napraviti kao ukrase za jelku ili poseban detalj u okviru praznične dekoracije.
Pakovanje poklona: Zabava i radost za ukućane
Lepo upakovan poklon, ne samo da estetski ostavlja jači utisak, već time pokazujete da vam je do osobe kojoj je poklon namenjen posebno stalo. Ove praznične sezone budite posebno inspirisani i sjajno se zabavite pakujući poklone za drage osobe!
Uskršnji ručak u prelepom ambijentu
Poput Božića i Uskrs je praznik kome se ljuditelji dekoracija posebno raduju. A razloga za to je bezbroj - od odabira escajga, preko korpi, do ukrasnih figurica. Uskršnja dekoracija je nepresušan izvor inspiracije. Uverite se i sami.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: