-
Poslednjih 5 pesama
- Tony Cetinski - Opet Si Pobijedila
- Zdravko Čolić - Produži dalje
- Željko Joksimović - Nije do mene
- Hari Mata Hari - Lud Sam Za Tobom
- Galija - Još uvek sanjam
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoZdrava salata sa sirom i jagodama
Ova salata je savršena kombinacija slatkog i slanog, sa dodatkom hrskavih orašastih plodova za dodatnu teksturu.
Omiljeni kolač: TrilećeZa ljubitelje sočnih i starinskih kolača donosimo recept koji će vas oduševiti.
-
ZdravljeSezona jagoda: Evo koliko su zapravo zdrave
Jagode su mnogima omiljeno voće, ali je bitno da znate da su ujedno i jedna od najzdravijih namirnica.
Korisni saveti za prevenciju visokog pritiskaVeća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.
-
PutovanjaSedam sjajnih razloga da posetite Bratislavu
U Bratislavi, prestonici Slovačke, proleće nudi čarobne doživljaje i nezaboravne trenutke za sve posetioce. Bez obzira da li ste ljubitelj umetnosti, avanture na otvorenom ili istraživanja bogate istorije grada, Bratislava ima mnogo toga da ponudi.
Planiramo letovanje: Tri ostrva u Grčkoj koja možete da posetiteU Grčkoj, Mediteranskom dragulju, leže brojna ostrva koja očaravaju svojom raznolikošću i lepotom. Tri ostrva koja se ističu po svojoj jedinstvenosti, a nisu toliko tolika isforsirana mogu da posluže kao ideja za letovanje ove godine.
-
PreporučujemoRešite se korova na prirodan način
Proleće je tu, a mnogi su već zauzeti radovima u vrtu. Jedna od najbitnijih stvari koju bi trebalo da uradimo na početku sezone svakako je uništavanje korova.
Zašto nije dobro da držimo jaja u vratima frižidera?Jaja najčešće držimo na polici pri vratima frižidera. To je sasvim prihvatljivo, ako ih redovno koristimo, ali ako nemamo običaj da svakodnevno pripremamo jaja, ovo nije baš najbolja opcija.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.35 117.17 117.99 CHF 119.67 120.52 121.36 USD 109.19 109.96 110.73
-
Zapečeni citrusi kao dekoracija
Ukoliko želite da vašu prazničnu dekoraciju obogatite sve popularnijim ukrasima od prirodnih namirnica, odnosno detaljima od zapečenih citrusa, evo načina na koji to možete i postići.
23-12-2020 | 10:00 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-Kinek00
Zapečena pomorandža, limun ili grejpfrut biće interesantan detalj u vidu ukrasa na vašoj novogodišnjoj jelki ili, zašto da ne, zaseban element dekoracije. Ovo je sjajan način da, ukoliko ste ljubitelj, uvedete neke od prirodnih dekorativnih elemenata u vašu prazničnu čaroliju. Pored toga što ih možete koristiti kao ukrase za jelku, možete napraviti viseće elemente za vrata ili deo nameštaja. Isto tako, možete njima dekorisati novogodišnji venac.
Sve što vam je potrebno jeste željena količina voća i kanap ili ukrasna traka koja može biti od satena ili drugog materijala.
Voće je potrebno iseći na kolutove, ubrusom pokupiti višak prirodnog soka i poređati ih na papiru za pečenje a potom u zagrejanoj rerni pažljivo peći uz povremeno obrtanje, kako bi obe strane bile jednako pečene. Potrebno je obratiti pažnju da ne budu previše pečeni. Najbolje je peći sat vremena jednu stranu, nakon toga drugu i u zavisnosti od toga koliko su se ispekli, ponoviti proces. U proseku je potrebno tri i po do četiri sata.
Kada je voće pečeno, napraviti prorez za kanap ili materijal po želji i napraviti ukras. -
Pročitajte i...Kako napraviti neodoljivu dekoraciju pomoću salveta?
Napravite upečatljivu uskršnju dekoraciju stola pomoću papirnih salveta i tkanine.
Praznična dekoracija stolaObogatite vašu prazničnu trpezu detaljima koji će ulepšati celokupnu atmosferu.
Napravite praznični venac od vuneLjubitelji praznične dekoracije mogu se oprobati u kreiranju neodoljivih venaca od vune.
Tegle u službi dekoracijeUkoliko kod kuće imate iskorišćene staklene tegle, pronađite im novu primenu - neka postanu deo vašeg prazničnog dekora!
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: