-
Poslednjih 5 pesama
- Tony Cetinski - Budi uz mene
- Film - Doći ću ti u snovima
- Jelena Tomašević - Za Divno Cudo
- Parni Valjak - U prolazu
- Vlado Georgiev - Lagala si me
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Teleći gulaš sa paprikom
Recept za prave gurmane i ljubitelje kuvanih jela. Paprika ovom jelu daje posebnu aromu i sigurno će vam prijati u ovom periodu kada se lagano opraštamo od letnjih dana i ulazimo u jesen...
Keks od grčkog jogurta
Jednostavan biskvit koji može da bude lagana đačka užina, posluženje za goste ili dodatak uz obrok...
-
Zdravlje
Da li je bundeva voće ili povrće i koliko je zapravo zdrava?
Večita dilema: da li je bundeva povrće? Ali ima semenke, pa znači da je voće? A da li se bundeva razlikuje od tikve ili tikvice? Dok provodite sate pripremajući pitu ili čorbu od bundeve, ovakva pitanja lako mogu da vam padnu na pamet...
Tajna dugovečnosti: Hrana koja potencijalno može da nam produži život!
Stručnjak za dugovečnost Dan Buetner već 20 godina proučava šest svetskih Plavih zona, uključujući oblasti u Grčkoj, Kostariki i Japanu, gde stanovnici imaju čak deset puta veću verovatnoću da dožive stotu godinu nego prosečan Amerikanac.
-
Putovanja
Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu
U poređenju desetina glavnih kruzer luka širom sveta, osiguravajuća kompanija AllClear je samo jednoj dodelila savršenih 100 poena - možete li pogoditi koja?
Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad
Pariz je predivan u svako doba godine, ali tokom jeseni njegov šarm posebno dolazi do izražaja. Šetnje kroz zlatno lišće, miris kiše i toplih kroasana stvaraju neponovljivu atmosferu koja ovu sezonu čini nezaboravnom. Iskoristitite zato ovaj period i posetite grad koji će vas opčiniti svojom neverovatnom energijom.
-
Preporučujemo
Naučite da perete veš kao profesionalac i očuvate odeću!
Kažu da su pravila tu da bi se kršila, ali to nikako ne važi za pranje veša. Jedna pogrešna odluka može uništiti vašu omiljenu majicu ili pantalone zauvek. Kako da garderoba što duže ostane sveža i očuvana? Pratite jednostavna pravila...
Kulinarsko saveti za savršenu testeninu koji vam možda nisu poznati!
Iako se čini da je kuvanje testenine najjednostavniji kulinarski zadatak, verovatno vam se bar jednom dogodilo da bude prekuvana, bezukusna ili potpuno neukusna. Uz ovih pet proverenih saveta, takve greške možete lako da izbegnete, a samo je važno da pratite svaki korak.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 124.67 125.55 126.43 USD 98.15 98.84 99.53
-
„ZA DANAS TOLIKO“ od 28. marta u bioskopima
Nakon velike, svečane premijere na ovogodišnjem FEST-u domaći film o kome se intenzivno govori ZA DANAS TOLIKO reditelja Marka Đorđevića, naći će se od 28. marta na redovnom repertoaru bioskopa na čijim se blagajnama već od sada mogu pronaći kate u prodaji.
25-03-2024 | 12:43 | Autor/Izvor: Naxi media, MegaComFilm PR
Foto: youtube printscreen
Film koji odiše toplinom, ljubavlju i radošću za životom donosi priču o jednoj porodici koja je zaljubljena u život, uzdižući realnost iznad tla, terajući tamne oblake vedrinom.
Prema rečima scenariste i reditelja Đorđevića film „Za danas toliko“ namenjen je apsloutno svima i mogu da ga gledaju jednako i deca i odrasli: “Šarenci ne psuju, ne zato što se prave fini već što to zaista i jesu.“
Sve počinje kada Šarenci spremaju omiljene im kolače – čupavace i time mame najstarijeg brata da se vrati kući. Vreme kao da prestaje da postoji i počinje bajka o srećnim ljudima.
„Sada kada svuda oko sebe osećamo nervozu i strah poželeo sam da zajedno sa glumcima oživim našu filmsku porodicu Šarenac koja kroz život ide hrabro, bez samosažaljenja, sa vedrinom i željom da jedni druge nasmeju,“ dodao je Đorđević.
Porodicu koju bez opterećenja raduju male stvari, na bioskopskom platnu predstavljaju glumci Filip Đurić, Nikola Rakočević, Ivana Vuković, devojčica Miona Pejković, odnosno Moca, Vasa, Višnja i Marta, a sa njima na platnu su i Goran Bogdan i Milica Jovović tumačeći Mocinog kuma Duška i njegovu ćerku Vanju.Značajnu ulogu u filmu ima i sama muzika, kao posebno segment filma. Muzika je, kako kažu autori važna jer je najpre najdirektniji put do naših emocija.
„Likovi filma kada su iznutra toliko preplavljeni osećanjima da se plaše da će „pući“, puštaju glas i bez obzira na svoje glasovne sposobnosti proizvode prelepe zvukove, ispunjene setom, ali i veseljem poput pesme Kemala Montena „Vratio sam se živote“, kao glavne muzičke teme filma,“ zaključio je reditelj. -
Pročitajte i...
Beogradska premijera filma „Sedef magla“ zakazana za 1. oktobar u MTS Dvorani
Beogradska premijera filma "Sedef magla" nedavno preminulog reditelja Milorada Milinkovića, snimljenog prema istoimenom romanu pisca Dragoljuba Stojkovića, a inspirisanog istinitim istorijskim događajima s kraja 19. veka, održaće se 01. oktobra u mts Dvorani, u 20h.
Horor „Legenda“ (HIM) u bioskopima od 18. septembra
Jedan od najuspešnijih producenata filmova horor žanra, oskarovac Džordan Pil, ovog septembra predstavlja ostvarenje kakvo još nismo gledali! Od četvrtka, 18. septembra, na redovan repertoar svih bioskopa stiže film „LEGENDA“ (HIM), zbog koga ćemo možda osetiti jezu i mučninu, ali koji će nas naterati da se zapitamo šta i koga smo spremni da žrtvujemo zarad uspeha?
Nov biosokopski koncept Film i Vino stize u Beograd 19.09. uz film RASKID!
Nov bioskopski koncept “Film & Vino” stiže u Beograd u petak 19. septembra od 19.00 u CineStar bioskopu (Ada Mall). Publika će uživati u degustaciji vrhunskih vina vinarije Čoka u elegantnom ambijentu Cinema Bara, a zatim sledi projekcija filma o kojem svi pričaju – provokativna komedija “Raskid”.
Bioskopska akcija: „Dizni dani u MTS dvorani“ od 18. do 21. septembra
Ljubitelji kinematografije imaće jedinstvenu priliku da na velikom, bioskopskom platnu pogledaju reprizu čuvenih naslova iz bogate Diznijeve kolekcije, u okviru velike filmske akcije „Dizni dani u mts Dvorani“, koja će trajati od 18. do 21. septembra u Velikoj sali mts Dvorane. Cene karata za sve projekcije, tokom trajanja akcije biće snižene na 400 dinara.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: