-
Poslednjih 5 pesama
- Zana - Jabuke i vino
- Severina - Grad bez ljudi
- Neki To Vole Vruće - California
- Milan Bujakovic - Storia
- Knez - Mia bella signorina
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Krompir sa slaninom i belim lukom
Pripremite danas zapečeni mladi krompir sa belim lukom i slaninom. Ovo je pravo prolećno jelo koje će uz zelenu salatu i mladi luk biti još ukusnije, a mnoge će vratiti u detinjstvo.
Pasta sa lososom
Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...
-
Zdravlje
Devet napitaka koje treba da izbegavate ako vodite računa o zdravlju
Neka pića koji mnogi od nas svakodnevno kozumiraju predstavljaju rizik za zdravlje. Možda smatramo da su neka zdravija i bolja opcija od gaziranih pića, ali neki podaci govore suprotno.
Šta tvrdi nauka: Da li je kolagen zaista najmoćniji suplement?
Poslednjih godina kolagen koristi sve veći broj ljudi, a njegovoj popularnosti dodatno doprinose poznate ličnosti i influenseri, svakodnevno promovišući ideju o njegovom čudotvornom dejstvu na nokte, kožu i kosu.
-
-
Putovanja
Najdinamičniji gradovi sveta: London opet na vrhu, a evo ko ga prati!
Redakcija magazina Time Out donosi pregled najuspešnijih urbanih sredina na osnovu opsežnog istraživanja IESE Cities in Motion indeksa.
Ova udaljena italijanska regija biće domaćin „najčarobnije žurke na svetu“ ove godine
Detour Discotheque je do sada organizovao spektakularne žurke na vrhovima planina i udaljenim ostrvima, a sada stiže u Apuliju!
-
Preporučujemo
Koje su to najčešće greške koje pravimo kad peremo veš u veš mašini?
Iako pranje veša deluje kao rutinska aktivnost, mnogi od nas prave uobičajene greške koje utiču na miris, dugotrajnost i izgled odeće. Jedna od najčešćih zabluda ogleda se u korišćenju previše omekšivača ili deterdženta, kao i u pogrešnom izboru temperature pranja.
Pet biljaka za prelepo prolećno dvorište bez mnogo održavanja
Proleće je pravo vreme da udahnete novi život svom dvorištu – bilo da raspolažete prostranim vrtom ili malim zelenim kutkom. Sadnja biljaka koje ne zahtevaju previše nege odličan je način da oplemenite prostor bez dodatnog opterećenja. Donosimo vam pet idealnih biljaka koje će uneti boju, miris i eleganciju u vaše dvorište, a pritom ne traže mnogo pažnje.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.37 117.19 118.01 CHF 124.22 125.10 125.97 USD 102.31 103.04 103.76
-
Vanilice za zaljubljene
Ljubav je slatka i ne možete je se zasititi, baš kao ni ovih vanilica!
12-02-2016 | 15:20 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Green Art Photography
Sastojci:
- 500 g brašna
- 200 g masti
- 3 vršne kašike kisele pavlake
- 75 g šećera
- 2 žumanca
- 1 kesica vanilinog šećera
- izrendana korica od 1 limuna
- prah šećer
- džemPriprema: U posudu za mešenje staviti mast i šećer i umutiti sve zajedno u penastu smesu, dodati žumanca, kiselu pavlaku, vanilin šećer i izrendanu koricu limuna i sve sjediniti. Dodati prosejano brašno i umesiti glatko i meko testo. Između dva pek papira rastanjiti testo i modlicom vaditi oblike po želji. Ređati ih na pleh koji ste prekrili papirom za pečenje. Peći ih u zagrejanoj rerni na 180 stepeni oko 15 do 20 minuta, pazite da vam ne porumene, vanilice trebaju ostati bele a da su pečene. Ohladiti ih na žici, premazati ih pekmezom i spojiti. Posuti ih prah šećerom ili ih uvaljati u prah šećer. Ovako napravljene vanilice su najbolje kad malo odstoje. Čuvati ih u metalnoj kutiji.
-
Pročitajte i...
Recept za sočne tulumbe
ti. Savršene su za posebne prilike, slave ili kada želite da obradujete goste nečim slatkim i neodoljivim. Iako priprema može delovati zahtevno, uz ovaj recept, uspeh je zagarantovan!
Prolećni kolač sa jagodama!
Sunčani dani su stigli i vreme je da počnemo maksimalno da uživamo u njima. Zato obradujte sebe laganim kolačem sa jagodama, a za dodatni ugođaj ovaj desert upotpunite svežim ceđenim sokom od istog voća...
Krem torta sa bananama i malinama
Ova torta je lagana i sočna i savršeno će se uklopiti u prolećnu atmosferu i toplije dane koji nam stižu...
Fenomenalna baklava sa orasima
Neodoljiva poslastica bogatog ukusa i raskošne arome, koja vraća uspomene na detinjstvo
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: