-
Poslednjih 5 pesama
- Hari Mata Hari - Strah me da te volim
- Dejan Cukić - Dolazi tiho
- Sergej Ćetković - Sati dani godine
- Crvena jabuka - Za sve ove godine
- Parni Valjak - Dodji
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Mekane kiflice sa kremom
Da li postoji neko ko ne voli kiflice sa kremom? Ako ih ranije niste pripremali, imajte na umu da je ovaj recept veoma jednostavan i da je teško da pogrešite sa njim.
Teleći gulaš sa paprikom
Recept za prave gurmane i ljubitelje kuvanih jela. Paprika ovom jelu daje posebnu aromu i sigurno će vam prijati u ovom periodu kada se lagano opraštamo od letnjih dana i ulazimo u jesen...
-
Zdravlje
Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti?
Tamni kolutovi ispod očiju (poznati i kao periorbitalna hiperpigmentacija) mogu se pojaviti iz više razloga - genetike, alergija, umora, dehidratacije i drugih faktora. Mada nisu opasni po zdravlje, mogu uticati na samopouzdanje. Postoje kućni i medicinski tretmani koji mogu pomoći u ublažavanju njihovog izgleda.
Da li je bundeva voće ili povrće i koliko je zapravo zdrava?
Večita dilema: da li je bundeva povrće? Ali ima semenke, pa znači da je voće? A da li se bundeva razlikuje od tikve ili tikvice? Dok provodite sate pripremajući pitu ili čorbu od bundeve, ovakva pitanja lako mogu da vam padnu na pamet...
-
Putovanja
Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu
U poređenju desetina glavnih kruzer luka širom sveta, osiguravajuća kompanija AllClear je samo jednoj dodelila savršenih 100 poena - možete li pogoditi koja?
Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad
Pariz je predivan u svako doba godine, ali tokom jeseni njegov šarm posebno dolazi do izražaja. Šetnje kroz zlatno lišće, miris kiše i toplih kroasana stvaraju neponovljivu atmosferu koja ovu sezonu čini nezaboravnom. Iskoristitite zato ovaj period i posetite grad koji će vas opčiniti svojom neverovatnom energijom.
-
Preporučujemo
Najlakši način da očistite peglu
Ako koristite peglu na paru, neophodno je da vodite računa, jer neadekvatna upotreba i izbegavanje čišćenja mogu da dovedu do pojave kamenca, buđi i oštećenja ploče.
Naučite da perete veš kao profesionalac i očuvate odeću!
Kažu da su pravila tu da bi se kršila, ali to nikako ne važi za pranje veša. Jedna pogrešna odluka može uništiti vašu omiljenu majicu ili pantalone zauvek. Kako da garderoba što duže ostane sveža i očuvana? Pratite jednostavna pravila...
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 124.70 125.58 126.46 USD 98.64 99.34 100.03
-
Uz jedinstven trik rešetka iz rerne će opet biti kao nova
Za savršeno čišćenje biće vam poteban samo jedan proizvod.
29-01-2024 | 09:54 | Autor/Izvor: Naxi media, Daily mail
Foto: Bigstock, Yastremska
Rešetka rerne se često zaprlja i pojave se tvrdokorne mrlje od zagorele hrane. Iako su mnogi otkrili razne trikove za čišćenje, svakodnevno se drugi proizvodi plasiraju kako bi se pronašao najbolji način. Objavljujući na popularnoj Fejsbuk grupi Mame koje čiste, više žena je ispričalo kako dodaju prašak za pranje u toplu kupku da bi očistili rešetku, tvrdeći da s lakoćom uklanja hranu i prljavštinu, prenosi Daily mail.
Sve što treba da uradite je da stavite peškir u kadu da biste sprečili ogrebotine i na njega postavite rešetku. Zatim napunite kadu vodom tako da je rešetka potpuno natopljena. U činiji pomešajte još malo vode i oko tri kašike praška za veš i dodajte u kadu. Ostavite ih da odstoje preko noći, a zatim isperite i osušite. -
Pročitajte i...
Kako bez napora očistiti rešetke iz rerne? Jednostavan trik koji zaista funkcioniše
Čišćenje rerne mnogima predstavlja jedan od najneprijatnijih kućnih poslova, naročito kada se radi o tvrdokornoj masnoći koja se lepi za rešetke. Ako vam je dosta mukotrpnog ribanja i želite lakše rešenje, postoji trik koji zahteva minimalan trud, a daje odlične rezultate.
Uklonite fleke od vina na najbrži mogući način
Sezona praznika i dalje je u toku, a mnogi od nas vole da završe dan uz čašu dobrog vina. Često je tu i kuvano vino, kao najbolji način da se zagrejemo.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: