Ukusni topli sendviči

Topli sendviči ne moraju uvek da budu dosadni, kombinujte fil po vašoj želji, a možete ih poslužiti uz čaj ili jogurt.

03-06-2015

|

12:28

Topli sendviči ne moraju uvek da budu dosadni, kombinujte fil po vašoj želji, a možete ih poslužiti uz čaj ili jogurt.

Autor/izvor: Naxi media
Datum objave:17.1.2014. - 13:25:00

Topli sendviči ne moraju uvek da budu dosadni, kombinujte fil po vašoj želji, a možete ih poslužiti uz čaj ili jogurt.
(Foto:coolinarka)

Sastojci:
- 8 parčeta tamnog hleba
- 200 g narendanog sira edamera
- 150 ml kisele pavlake
- 1 kašičica suncokretovih semenki
- 1 kašika semenki
- 100 g kukuruza šećerca
- 2 fileta kisele paprike


Priprema: Narendani sir stavite u dublju zdelu. Dodajte kiselu pavlaku semenke suncokreta i kukuruz i narezane filete kiselih paprika.
Parčad hleba stavite u veći pleh i pecite ih u zagrejanoj rerni na 220°C oko 5 minuta. Nakon toga na svaku krišku hleba stavite 1 do 2 kašike pripremljenog nadeva i zapecite još oko 10 minuta.