-
Poslednjih 5 pesama
- Gibonni - Cemu Se Nadas Srce Moje
- EKV - Srce
- Crvena jabuka - Ima nešto od srca do srca
- Željko Joksimović - Lutko moja
- Djordje Balašević - Otilia (Lakonoga)
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Napravite domaći kikiriki puter za samo pet minuta
Donosimo vam recept za domaći kikiriki puter koji se veoma jednostavno priprema.
-
Zdravlje
Savet psihologa: Evo kako da zaustavite napad panike uz pomoć limuna
Napadi panike pogađaju milione ljudi, uključujući čak i one koji se ne suočavaju sa mentalnim zdravstvenim problemima.
Ovo su zdravstveni problemi koji češće pogađaju žene, a o kojima se malo priča
O nekim zdravstvenim stanjima i problemima se malo i nerado govori.
-
-
Putovanja
Tri najbolja evropska grada za jesenje putovanje
Jesen je vreme kada Evropa blista, a gradovi širom kontinenta pripremaju se za doček putnika koji žele da dožive čaroliju ovog godišnjeg doba.
Planirate put u Veneciju? Možda ćete morati da platite kartu za ulaz u grad
Venecija razmatra da uvede posebne karte za ulazak u grad, a cilj je kontrola turizma.
-
Preporučujemo
Većina ljudi pogrešno čisti dasku za sečenje: Kuvar savetuje kako to da uradite na pravi način
Ako ne očistite pravilno drvenu dasku ona može da postane ležište bakterija.
Rešite se moljaca uz pomoć jeftinog i jednostavnog trika
Insekti u domu mogu da vam naprave haos, a mnogima stvaraju stres i nelagodu.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.39 117.21 118.03 CHF 121.54 122.40 123.25 USD 109.40 110.17 110.94
-
Ukusan mus od jagoda
Ukusan desert za celu porodicu.
11-05-2018 | 14:49 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-vaaseenaa
Sastojci:
- šolja iseckanih jagoda
- pola šolje šećera
- 5 kašika vode
- 3/4 kašičice želatina
- 2 belanca
- 1/4 kašičice ekstrakta vanile
- pola šolje slatke pavlake
- 50 gr pečenog lešnika sitno iseckanogPriprema: U blenderu umutite iseckane jagode sa šećerom tako da dobijete glatku smesu. U veću posudu sipajte 2 kašike vode i pomešajte sa želatinom. Ostavite oko 5 minuta. Šest kašika šećera i preostale tri kašike vode zagrejte na srednjoj temperaturi dok ne počne da vri i dok se šećer ne istopi. Kuvajte tako oko 4 minuta. Belanca dodajte želatinu i mutite dok ne dobijete penastu smesu, zatim postepeno dodajte preostalu kašiku šećera i mutite dok ne dobijete čvrst šam. U šam umešajte topao šećerni sirup, pa mutite mikserom najpre na srednjoj, a zatim na većoj brzini dok ne dobijete čvrst šam. Dodajte zatim ekstrakt vanile. Umutite slatku pavlaku i postepeno joj dodajte šam od belanaca. Zatim dodajte i krem od jagoda. Sve pažljivo pomešajte. Rasporedite mus u posude, pospite pečenim lešnikom i ostavite u frižideru do posluženja.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: