-
Poslednjih 5 pesama
- Željko Joksimović - Nije ljubav stvar
- Leteći Odred - Sanjao sam moju ružicu
- Laki Pingvini - Šizika
- Zdravko Čolić - Da ti kažem šta mi je
- ITD bend - Gradske cure
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRuska salata sa pršutom
Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
-
ZdravljeAko brinete o zdravlju smanjite unos soli: Ova količina je dozvoljena na dnevnom nivou
Prema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, hipertenzija je vodeći faktor rizika za kardiovaskularne bolesti i smrtnost.
Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafuNajveći broj ljudi započinje dan uz ovaj popularan napitak. Uz dva začina ne samo što možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.
-
PutovanjaIdealno vreme da posetimo Solun
Solun, drugi po veličini grad u Grčkoj, ima bogatu istoriju, slikovite pejzaže i dinamičnu atmosferu koja ga čini neodoljivom destinacijom za putnike željne avanture i kulture. Ako već planirate negde da putujete a ne biste da idete daleko Solun može da bude savršena destinacija.
Neobičan hotel u Londonu: Ljudi plaćaju lošu uslugu, a osoblje ih vređa!Noćenje u hotelu Karen košta 220 evra, ali ovde osoblje nije ljubazno. Upravo suprotno, jer koncept u kome se gost vređa i dobija minimalnu uslugu funkcioniše savršeno.
-
PreporučujemoNajlakši način da očistite fuge i pločice u kuhinji
Napravite samo sredstvo koje će vam pomoći da se lako otarasite naslaga masnoće i prljavštine na pločicama.
Sačuvajte svežinu i hrskavost zelene salateDa li se i vama desilo da vam zelena salata istruli posle samo dva dana? To će se verovatno desiti ako je ne skladištite pravilno. Uz trik koji vam predstavljamo, a za koji su vam potrebni samo papirni ubrusi salata može da ostane sveža i do pet dana.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.29 117.11 117.93 CHF 119.02 119.86 120.70 USD 107.99 108.75 109.51
-
Turska čorba od sočiva
Čorba od sočiva je tradicionalno tursko jelo, koje je kod nas delimično zaboravljeno.
23-02-2024 | 11:27 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock, gulyaevstudio
Treba imati u vidu da je sočivo veoma povoljna namirnica, a ujedno je i bogata proteinima i mineralima, pa može da bude adekvatna zamena mesu.
Sastojci:
šolja crvenog sočiva
2 kašike maslinovog ulja
glavica crnog luka
koren ili dva štapa celera
3 šargarepe
3 čena belog luka
lovorov list
kumin
so i biber
Priprema:Izdinstajte crni luk, celer, šargarepu i beli luk 20 minuta, pa dodajte sočivo i nalijte vodu. Nakon sat vremena kuvanja, ubacite u blender i napravite kašu. Vratite na ringlu i dodajte začine.
PRIJATNO!
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: