Tost sa bananom
Evo jedne poslastice koja vam neće oduzeti mnogo vremena, vrlo je ukusna, a potrebne namirnice verovatno već imate kod kuće.
03-06-2015
|12:28
Evo jedne poslastice koja vam neće oduzeti mnogo vremena, vrlo je ukusna, a potrebne namirnice verovatno već imate kod kuće.
Autor/izvor: Naxi media
Datum objave: 28.8.2013. - 15:12:00
Foto:(taste)
Sastojci:
- 2 kašike meda
- 1 kašika soka od pomorandže
- 1 kašičica rendane kore pomorandže
- 1 kašičica ekstrakta vanile
- 1 šolja krem sira sobne temperature
- 8 kriški hleba
- 2 velike banane
- 3 kašike seckanog neslanog kikirikija
- 1 kašičica rendane čokolade
Priprema:
Pomešajte med, sok i koru od pomorandže, vanilu i krem sir da smesa postane glatka.Tostirajte kriške hleba, a banane oljuštite i isecite na kolutove. Premažite svaki komad hleba mešavinom sira i meda, dodajte kolutove banane i pospite čokoladom i seckanim kikirikijem.
Po želji prelijte karamel topingom.
Prijatno!