Slušate: Dodir noći

Pesma: Tony Cetinski - Čovjek od leda

Dodir noći
Naxi Radio
 • Povezani članci
 • TI + TIJANA na druženju i probi za koncert

  Samo za odabrane! Poklanjamo ti nezaboravno iskustvo koje ćeš zauvek pamtiti.
  19-01-2024 | 10:00 | Autor/Izvor: naxi media

  Foto: Naxi media


  ***U skladu sa članom 229. Zakona o obligacionim odnosima, Naxi radio ovim putem izdaje javno obećanje nagrade za kandidata koji postigne rezultat u skladu sa dole navedenim pravilima.

  Naxi radio i Tijana Bogićević te pozivaju da u zajedničkoj objavi na Instagram profilima ispričaš koja njena pesma ili stih opisuju tvoju ljubavnu priču i zašto.

  Najlepša tri odgovora će osvojiti nagradu: jedinstveno iskustvo koje se pamti za ceo život. Pored osvojenih karata za koncert -  ti i osoba koju odabereš bićete njeni gosti na ekskluzivnoj probi za koncert 9. februara uz priliku da se fotografišete, i slušate pesme koje će izvesti na koncertu uživo.

  Ovo je prilika da u posebnoj, intimnoj atmosferi - samo za tebe, čuješ uživo neke od najvećih hitova naše pop muzike: Hajde onda ništa, Bezuslovno, Tražim... u pratnji odličnih muzičara! Ovo je jedan od najvećih muzičkih događaja ove zime u Beogradu, a baš ti imaš priliku da se na probi 9. februara upoznaš sa Tijanom, a da nakon toga budeš i njen gost na koncertu 18. februara u MTS Dvorani. Svaki dobitnik imaće priliku da povede osobu po izboru, možda baš onu sa kojom se pronalazi u ljubavnim stihovima Tijaninih pesama.

  Aktivacija počinje u petak 19. januara, a proglašenje dobitnika je 6. februara na zvaničnim Instagram profilima Tijane Bogićević i Naxi radija.

  Član 1: ORGANIZATOR
  Nagradni konkurs "TI + TIJANA na druženju i probi za koncert" priređuje i organizuje: NAXI Radio (u daljem tekstu: Organizator)
   
  Član 2: TRAJANJE, SVRHA I MESTO SPROVOĐENJA NAGRADNOG KONKURSA
  Nagradni konkurs se održava od 19. januara do 6. februara, a odnosi se na slušaoce Naxi radija.

  Član 3: PODRUČJE PROMOCIJE
  Promotivni materijali će biti dostupni na zvaničnim Instagram profilima Naxi radija i Tijane Bogićević, Naxi radiju, Facebook stranici i Naxi portalu u naznačenom periodu.
   
  Član 4: NAGRADE
  Nagrade obezbeđuje Naxi radio. Jedan takmičar može osvojiti dve ulaznice za koncert Tijane Bogićević u MTS Dvorani 18. februara, i meet-and-greet sa pevačicom 9. februara na ekskluzivnoj probi koncerta.

  Član 5: PRAVO UČESTVOVANJA
  Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva fizička lica starija od 18 godina s prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, dok zaposleni kod organizatora kao i članovi njihove uže porodice (roditelji, supružnik, deca, sestre i braća) nemaju pravo učestvovanja u nagradnom konkursu.
   
  Član 6: KAKO UČESTVOVATI U NAGRADNOM KONKURSU
  Naxi radio i Tijana Bogićević te pozivaju da u zajedničkoj objavi na zvaničnim Instagram profilima Naxi radija i Tijane Bogićevic ispričaš koja njena pesma ili stih opisuju tvoju ljubavnu priču i zašto. Najlepša tri odgovora će osvojiti nagradu: jedinstveno iskustvo koje se pamti za ceo život.

  Član 7: ODABIR DOBITNIKA
  Proglašenje dobitnika je na zvaničnim Instagram profilima Naxi radija i Tijane Bogićević 6. februara.
   
  Član 8: KAKO PREUZETI NAGRADU
  Nakon proglašenja pobednika, dobitnik će dobiti detaljna uputstva oko preuzimanja nagrade. Nagrada se ne može zameniti za novac ili ustupiti na korišćenje.
   
  Član 9: UČESNICI U NAGRADNOM KONKURSU (USLOVI UČESTVOVANJA, PRIJAVA, SADRŽAJ)
  Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici prihvataju ova pravila. Učestvovanjem u konkursu, učesnik prihvata i odobrava da se podaci koje pruži, posebno e-mail adresa (a ukoliko je učesnik i osvajač nagrade, njegova priložena poštanska adresa i broj telefona), sačuvaju i koriste u svrhu održavanja i promocije ovog konkursa, PR objava, kao i za statističke i marketinške svrhe (slanje reklamnog materijala poštom, sms porukom, e-mailom). Organizator se obavezuje da dobijene podatke iz kontakt forme neće prosleđivati drugim fizičkim i pravnim licima.
   
  Član 10: PUBLICITET
  Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici su saglasni da se, ako postanu dobitnici nekog poklona, njihovo ime i slika mogu od strane organizatora objaviti i koristiti bez naknade u štampanom, zvučnom i video materijalu.
   
  Član 11: POREZI
  Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obaveze niti naknade direktno povezane s nagradama.
   
  Član 12: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG KONKURSA
  Nagradni konkurs se može prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao sprečiti, otkloniti ili izbeći. Učesnici će o prekidu nagradne igre biti obavešteni putem zvaničnog portala Naxi radija.

 • Pročitajte i...
  Tijana Bogićević BEOGRADSKO PROLEĆE" 20. aprila u mts Dvorani

  Nastavlja se tradicija održavanja prestižnog Festivala zabavne i pop muzike „BEOGRADSKO PROLEĆE“, koji će ove godine biti održan 20. aprila, treći put , od obnavljanja 2022. godine, a konkurs za autore pop i zabavnih kompozicija otvoren je od danas 26. februara do 15. marta.

  Tijana Bogićević TRIJUMF TIJANE BOGIĆEVIĆ: Ovacije publike za emotivni koncert uz goste iznenađenja

  Pop zvezda Tijana Bogićević održala je svoj treći koncert u MTS Dvorani, koji je bio rasprodat nedeljama unazad.

  Tijana Bogićević premijera "Kad odem": Svetski dan radija slavimo uz novu pesmu Tijane Bogićević na Naxiju

  Danas će slušaoci Naxi radija imati priliku da u 12:30 h premijerno čuju novu pesmu Tijane Bogićević “Kad odem”.

  Tijana Bogićević pred koncert obradovala obožavatelje i organizovala sjajno druženje Tijana Bogićević pred koncert obradovala obožavateljke i organizovala sjajno druženje

  Približava se koncert Tijane Bogićević, koji svi s nestrpljenjem očekujemo, a neposredno pre samog događaja pevačica je u sardanji sa Naxi radiom organizovala kreativo nadmetanje za sve ljubitelje njene muzike.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: