Teleća rebarca

Spremite sočna teleća rebarca!

06-06-2015

|

07:43

 Spremite sočna teleća rebarca!

Autor/izvor: Naxi media
Datum objave: 23.4.2014. - 10:30:00

Teleća rebarca
(Foto:bigstock/svry)

Sastojci:
- 1 kg telećih rebara
- 1 pakovanje zeleni za supu
- 2-3 čena belog luka
- malo maslinovog ulja
- malo soli
- biber i aleva paprika

Priprema:
Teleća rebarca oprati, pa prokuvati u vodi u koju smo dodali zelen za supu, radi arome.

Kuvati 20 minuta. Izvaditi ih, prohladiti, a zatim premazati mešavinom od maslinovog ulja, začina i sitno seckanog belog luka.

Ostaviti pola sata, a onda pržiti na vrelom ulju dok ne dobiju lepu, hrskavu koricu. Služiti uz pomfrit, masline i sveže povrće, po želji.