-
Poslednjih 5 pesama
- Karolina Gočeva - Kad volis
- Riblja čorba - Kad sam bio mlad
- Atomsko Sklonište - Treba Imat Dusu
- Vanna - Kao da me nema
- Djordje Balašević - Ringišpil
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Teleći gulaš sa paprikom
Recept za prave gurmane i ljubitelje kuvanih jela. Paprika ovom jelu daje posebnu aromu i sigurno će vam prijati u ovom periodu kada se lagano opraštamo od letnjih dana i ulazimo u jesen...
Keks od grčkog jogurta
Jednostavan biskvit koji može da bude lagana đačka užina, posluženje za goste ili dodatak uz obrok...
-
Zdravlje
Da li je bundeva voće ili povrće i koliko je zapravo zdrava?
Večita dilema: da li je bundeva povrće? Ali ima semenke, pa znači da je voće? A da li se bundeva razlikuje od tikve ili tikvice? Dok provodite sate pripremajući pitu ili čorbu od bundeve, ovakva pitanja lako mogu da vam padnu na pamet...
Tajna dugovečnosti: Hrana koja potencijalno može da nam produži život!
Stručnjak za dugovečnost Dan Buetner već 20 godina proučava šest svetskih Plavih zona, uključujući oblasti u Grčkoj, Kostariki i Japanu, gde stanovnici imaju čak deset puta veću verovatnoću da dožive stotu godinu nego prosečan Amerikanac.
-
Putovanja
Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu
U poređenju desetina glavnih kruzer luka širom sveta, osiguravajuća kompanija AllClear je samo jednoj dodelila savršenih 100 poena - možete li pogoditi koja?
Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad
Pariz je predivan u svako doba godine, ali tokom jeseni njegov šarm posebno dolazi do izražaja. Šetnje kroz zlatno lišće, miris kiše i toplih kroasana stvaraju neponovljivu atmosferu koja ovu sezonu čini nezaboravnom. Iskoristitite zato ovaj period i posetite grad koji će vas opčiniti svojom neverovatnom energijom.
-
Preporučujemo
Naučite da perete veš kao profesionalac i očuvate odeću!
Kažu da su pravila tu da bi se kršila, ali to nikako ne važi za pranje veša. Jedna pogrešna odluka može uništiti vašu omiljenu majicu ili pantalone zauvek. Kako da garderoba što duže ostane sveža i očuvana? Pratite jednostavna pravila...
Kulinarsko saveti za savršenu testeninu koji vam možda nisu poznati!
Iako se čini da je kuvanje testenine najjednostavniji kulinarski zadatak, verovatno vam se bar jednom dogodilo da bude prekuvana, bezukusna ili potpuno neukusna. Uz ovih pet proverenih saveta, takve greške možete lako da izbegnete, a samo je važno da pratite svaki korak.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 124.70 125.58 126.46 USD 98.64 99.34 100.03
Sve sam čuvala za ljubav - Meri Cetinić
pricas mi, kako sam se s tugom boris
gledam te i ne osjecam bol
slusam te vise ne marim za to
Ref.
Jer koliko sam noci cekala na poziv tvoj
i u toj samoci provela sam zivot svoj
vise ja ne zelim tako vrijeme pregazit ce sve
sve sam cuvala za ljubav sto je ostalo od nje
Ostani, takav kakav stvarno jesi
nije vazno s kim se budis, nocu gdje si
ne vidis da je prekasno za sve
gledam te znam da moram bez tebe
Ref.
Govoris mi rijeci koje zeljela bih cut
odnijet ce te zora kao svaki put
vise ja ne zelim tako vrijeme pregazit ce sve
sve sam cuvala za ljubav sto je ostalo od nje
Mozda te jos srce moje voli
i moglo bi ti sve oprostiti
al' svaku tvoju laz zivotom placam ja
ti ne znas to, ti ne znas to
Vise ja ne zelim tako
vrijeme pregazit ce sve
sve sam cuvala za ljubav
sto je ostalo od nje
Koliko sam noci cekala na poziv tvoj
i u toj samoci provela sam zivot svoj
vise ja ne zelim tako vrijeme pregazit ce sve
sve sam cuvala za ljubav sto je ostalo od nje
Govoris mi rijeci koje zeljela bih cut
odnijet ce te zora kao svaki put
sve sam cuvala za ljubav
sto je ostalo od nje