-
Poslednjih 5 pesama
- Knez - Vjeruj
- Azra - A Sta Da Radim
- Vampiri - Ona i ja
- Prljavo Kazalište - Sve je lako kad si mlad
- Moby Dick - Dužna si mi ostala
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Teleći gulaš sa paprikom
Recept za prave gurmane i ljubitelje kuvanih jela. Paprika ovom jelu daje posebnu aromu i sigurno će vam prijati u ovom periodu kada se lagano opraštamo od letnjih dana i ulazimo u jesen...
Keks od grčkog jogurta
Jednostavan biskvit koji može da bude lagana đačka užina, posluženje za goste ili dodatak uz obrok...
-
Zdravlje
Da li je bundeva voće ili povrće i koliko je zapravo zdrava?
Večita dilema: da li je bundeva povrće? Ali ima semenke, pa znači da je voće? A da li se bundeva razlikuje od tikve ili tikvice? Dok provodite sate pripremajući pitu ili čorbu od bundeve, ovakva pitanja lako mogu da vam padnu na pamet...
Tajna dugovečnosti: Hrana koja potencijalno može da nam produži život!
Stručnjak za dugovečnost Dan Buetner već 20 godina proučava šest svetskih Plavih zona, uključujući oblasti u Grčkoj, Kostariki i Japanu, gde stanovnici imaju čak deset puta veću verovatnoću da dožive stotu godinu nego prosečan Amerikanac.
-
Putovanja
Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu
U poređenju desetina glavnih kruzer luka širom sveta, osiguravajuća kompanija AllClear je samo jednoj dodelila savršenih 100 poena - možete li pogoditi koja?
Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad
Pariz je predivan u svako doba godine, ali tokom jeseni njegov šarm posebno dolazi do izražaja. Šetnje kroz zlatno lišće, miris kiše i toplih kroasana stvaraju neponovljivu atmosferu koja ovu sezonu čini nezaboravnom. Iskoristitite zato ovaj period i posetite grad koji će vas opčiniti svojom neverovatnom energijom.
-
Preporučujemo
Naučite da perete veš kao profesionalac i očuvate odeću!
Kažu da su pravila tu da bi se kršila, ali to nikako ne važi za pranje veša. Jedna pogrešna odluka može uništiti vašu omiljenu majicu ili pantalone zauvek. Kako da garderoba što duže ostane sveža i očuvana? Pratite jednostavna pravila...
Kulinarsko saveti za savršenu testeninu koji vam možda nisu poznati!
Iako se čini da je kuvanje testenine najjednostavniji kulinarski zadatak, verovatno vam se bar jednom dogodilo da bude prekuvana, bezukusna ili potpuno neukusna. Uz ovih pet proverenih saveta, takve greške možete lako da izbegnete, a samo je važno da pratite svaki korak.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 124.70 125.58 126.46 USD 98.64 99.34 100.03
Koga ljubis sad - Goran Karan
Prosla je godina
od tvojeg poljupca
jos mi gori na usnama
iz starih razloga
jos nemam nikoga
da mi zaspe na grudima
i sve u redu je
al' sad bih drukcije
sad bih dao ti sve
jos cuvam stari broj
sto budi nespokoj
i pitam se
koga ljubis sad
koga ljubis sad
dal' te ima ko nekad ja
il' jos cuvas njeznost za me
jos jedno proljece
za smijehom krijem se
nikad ne pitam za tebe
stranci mi prilaze
bez mene odlaze
njihov raj nije za mene
isrcu priznajem
moglo je drukcije
da sam dala ti sve
i gledam stari broj
sto budi nespokoj
i pitam se
koga ljubis sad
koga ljubis sad
dal' te ima ko nekad ja
il' jos cuvas njeznost za me
sve bih dao za jos jedan dan
sve bih dala da vratis mi san
koga ljubis sad
koga ljubis sad
koga ljubis sad
koga ljubis sad